Bayer K-otrine Haşere Ilacı %100 Etkili. Kotrine Böcek Ilacı. K - Otrine Örümcek Ilacı. Kaotrin Ilaç.

99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
94,90 TL89,78 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bayer K-otrine Haşere Ilacı %100 Etkili. Kotrine Böcek Ilacı. K - Otrine Örümcek Ilacı. Kaotrin Ilaç.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demirler Tarım Satıcı Ünvanı: DEMİRLER ZİRAİ ÜRÜNLER İNŞAAT GIDA EMLAK OTOMOTİV TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0278095191900012 Vergi Kimlik Numarası: 2780951919
    Bu ürün Demirler Tarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Her 10 ml 1 litre su ile inceltilerek sprey veya pompa yardımı ile yüzeylere sıkılır . Haşerelerin görüldüğü yerlere, kapı ve duvar kenarlarına, zemin ve parke içlerine püskürtülür. Etkinin artması için 10 gün ıslak temizlik yapılmamalıdır. Çerçi Yusuf 1.Kalite Ürünler 4 Ay Etkisi Bulunur İnsan Sağlığına Zararsızdır. Tüm haşereler , bitki böcekleri köklerinde kullanılmaktadır. Sivrisinek, karasinek, hamamböceği, tahtakurusu ve kene mücadelesinde 90 gün etkilidir. Su ile karıştırılarak yüzeylere püskürtme yapılır. K-othrine Sc50 Haşere Ilacı 50 ml Bayer K-othrine Sc 50 Genel Haşere İlacı 50 Ml K-Othrine SC 50 Profesyonel ilaçlama firmalarının kullandığı haşere ilacı 50 ml ambalajda Üretici firma : Bayer Etken Madde : Deltamethrine 50g/L (saf) Özellikler: Su ile seyrelterek hazırlanan konsantre üründür. Ambalaj Şekli 50 ml Kullanımı Her 10 ml 1 litre su ile inceltilerek sprey veya pompa yardımı ile yüzeylere sıkılır. Haşerelerin görüldüğü yerlere, kapı ve duvar kenarlarına, zemin ve parke içlerine püskürtülür. Etkinin artması için 10 gün ıslak temizlik yapılmamalıdır. Yüksek etkili Delthamethrin aktif maddesi ile hızlı düşürücü (knockdown) ve güçlü öldürücü (killing) özelliği yanında "flush-out" özelliği ilede haşereleri saklandıkları yerlerden çıkararak kısa sürede etkili kontrol sağlar. Formülasyonu uygulama yapılan yüzey tarafından emilmez ve diğer sıvı formülasyonlara göre daha uzun süre kalıcılık sağlar. Su bazlıdır,yüzeylere zarar veren solvent ve yağlar içermez. Çevre kirliliğine neden olmaz (Biodegradable) Düşük uygulama dozu ile ekonomiktir. Etki süresi minimum 2 aydır. K-Othrine SC 50 WHOPES onaylıdır ve "WHO Spesifikosyonu 333/SC (Nisan 2005) " nolu WHO Spesifikasyonuna sahiptir. Etkili Olduğu Türler Hamamböceği, kalorifer böceği, gümüşçün, örümcek, karınca, akrep 2 Adettir.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver