Bayer Böcek Yemi Tablet (6,lı Paket)

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bayer Böcek Yemi Tablet (6,lı Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLATİNBAHCE Satıcı Ünvanı: SERKAN-HÜSEYİN MUTÇALI-SOYSAL ADİ O İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6250591178
    Bu ürün PLATİNBAHCE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAYER BÖCEK YEM TABLETLERİ BİR PAKETTE 6 ADET YEM İSTASYONU | BÖCEK YEM TABLETİ | LEKESİZ VE KOKUSUZ SINIF | TEMİZLİK GEREKTİRMEZ Kullanıma hazır Baer Böcek Yemi kapalı ve açık alanlarda uygulanabilmek üzere geliştirilmiş, tüm yürüyen haşerelere karşı kesin etkili bir üründür. Kapsül şeklinde üretilen böcek yemi kullanım kolaylığı sağlarken bulunduğu ortamda kalıcı etkiye sahiptir. Uygulama Alanları Bayer Böcek Yemini ev içinde ve ev dışında haşerelerin bulunduğu tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Kullanım Şekli ve Dozu - Her bir yem tableti 2 gr ağırlığındadır ve elle temasın tamamen engellendiği özel yem istasyonlarının içerisinde bulunur. Yem istasyonları
  • mutfak banyo ve ihtiyaç duyulan diğer noktalara konulur. Tavsiye edilen yerler: Küçük dolaplar, raflar, lavabo, bulaşık makinesi, buzdolapları vb. eşyaların altlarıdır. Yatak odası, oturma odası gibi alanlarda da hamam böcekleri ve karıncalar görülür ise etkili çözüm için konulan yemleme istasyonunun miktarı arttırılır. Etkili mücadele için, mutfak, banyo, çamaşırhane ve duş kabini gibi yerlere her 3 metrekareye 2 adet yemleme istasyonu konulur. Hamamböceği ve karıncaların yoğunluğu çok fazla ise ilave yem istasyonları konulur. Sürekli mücadele için yem istasyonları her 6 ayda bir yenileri ile değiştirilir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Bayer Böcek Yemi Tablet (6'lı Paket)

Böceklere karşı yapılan mücadelede çeşitli formlarda ürünler kullanılır. Bu şekilde kurtulma ve uzaklaştırma amaçlanır. Ancak birçok ürün etkisini uzun vadede göstermeden yeniden sorun yaşanmasına sebebiyet verir. Bu nedenle kullanacağınız Bayer böcek yemi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan uzun vadede kalıcı etkisini görebilirsiniz. Bu ürün lekesiz ve kokusuz yapısı sayesinde rahatsız olabileceğiniz bir durum ile karşılamanızın önüne geçer. Dolayısıyla içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Böceklerin yayılmasını ve hareket özgürlüğünü kısıtlama yönünde etkiler. Ayrıca ürün kokusuz olsa da kullandıktan sonra pencereleri açık bulunduğunuz yeri havalandırılması oldukça önemlidir. Tablet olarak bulunabilen bu ürünü küçük dolapların ve raf bölümlerin alt kısımlarına konularak 6 ayda bir yenilenme şartı ile kullanılır. Bu sayede böcekleri öldürmeden uzaklaştırılması ve azaltılması sağlanır.

  • Etkili içerik
  • Güvenli tasarım
  • Uzaklaştırıcı etki

Etkili Çözüm Bayer Böcek Yemi

Etkili Çözüm Bayer Böcek Yemi

Hamam böcekleri genellikle çatlaklar ya da kanallar gibi birçok yolla evlere girebilir. Gözle görülemeyecek kadar küçük yerden geçerek saklanmayı başarırlar. Binlerce yumurta bırakarak üredikleri için evde bir böcek sorunu oluşabilir. Dolayısıyla Bayer böcek yemi tablet (6’lı paket) ideal bir çözüm yolu olarak görülebilir. Firma, gelişterek kalitesini ortaya koyduğu bu ürün ile soruna çözüm bulur. Aynı zamanda böcek sorununun ortadan kalkmasına da yardımcı olur. Sıklıkla tercih edilebilen haşere ilaçları arasında yer alan bir üründür. Dolayısıyla karşınıza çıkan hamam böcekleri üreyerek baş edilmeyen hale geldiğinde yem tableti işinizi kolaylaştırıp size yardıcı olabilir. Kapsül şeklinde bulunan ürün kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda da tablet konulan ortamda kalıcı bir etki bırakır. Siz de hamam böcekleri istilasına uğradıysanız bu ürün ile kolaylıkla baş edebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Bayer Böcek Yemi Tablet

Müşteri Deneyimi ile Bayer Böcek Yemi Tablet

Bayer böcek yemi tablet (6’lı paket) kullananlar ürünün gösterdiği etki ile ilgili görüşlerini yorum bölümüne yazarak birçok kişinin fikir edinmesine yardımcı olurlar. Bu sayede kararsız kalan müşteriler detaylı bir şekilde bilgi sahibi olurlar. Kolay kullanılabilen yapısı ile karşınıza çıkan bu ürün küçük alanlarda büyük ve etkili sonuç verir. Tabletleri böceklerin görüldüğü en yakın yerlere bırakarak daha verimli olması sağlanabilir. Tezgah, buzdolabı ve fırın gibi yerlerin altlarına ve duvara doğru bitişik 10 metre kareye iki tane yerleştirerek daha hızlı etki göstermesine yardımcı olunur. Bu yem tabletleri kullanılırken üzerine herhangi bir madde püskürtmeden yerlerine konulmalıdır. Bu şekilde kendi etkisini uzun vadede gösterme olanağına sahiptir. Etkili çözüm sunan bu ürün sayesinde evdeki haşere sorunundan kurtulabilirsiniz. Böcek yemi tabletinin sunduğu rahatlıktan ve etkiden siz de faydalanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatları ile Bayer Böcek Yemi

Avantajlı Fiyatları ile Bayer Böcek Yemi

Hamam böcekleri hızlı üreyen ve hareketli yapıya sahip canlılardır. Dolayısıyla onları yavaşlatarak ve uzaklaştırarak kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Hamam böcekleri hızla yayılmadan doğru zamanda müdahale edildiğinde etkili ve verimli bir sonuç alabilirsiniz. Ürünü kullanım anında dikkat edilmesi gereken birkaç husus bulunur. Bunlardan birincisi cilt, göz ve kıyafet ile temastan kaçınılması gerektiğidir. Teninize değmesi durumunda bol su ve sabun ile uzun bir süre yıkanmalıdır. İnsan sağlığı açısından zararlı bir üründür. Dolayısıyla herhangi bir temasta en az 15 dakika boyunca bol su ile yıkanarak arındırılmalıdır. Bayer böcek yemi tablet (6’lı paket) fiyatları her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Ürün sizin için en önemli görevi üstlenir. Bayer böcek yemi tablet (6'lı paket) yorumları bölümünde bulunan yazıları okuyarak kapsamlı bilgi sahibi olabilir ve Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.