BAYBİT Bit Şampuanı Saç Biti Ve Yumurtalar İçin 100 ml

79 TL

Ürün Bilgileri

BAYBİT Bit Şampuanı Saç Biti Ve Yumurtalar İçin 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ebitkisel Satıcı Ünvanı: SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9590642473
    Bu ürün ebitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baybit bit spreyi Merhaba, ben baybit losyon saç biti konusunda uzmanım. Sizi, yoğun saç bitini giderme ve tedbir alma konularında destekleyeceğim. Bu minik ?Baş belaları?, kreşlerde, okullarda ve evlerimizde gittikçe daha da sık ortaya çıkıyor ve bize büyük sıkıntılar yaşatıyorlar. Aileleri zaman zaman perişan edebiliyorlar: Çocukların saç diplerinin kaşınmasına ve hatta acı çekmelerine yol açıyorlar. Bu durumda bütün evin dezenfekte edilmesi ve büyük bir temizliğin yapılması gerekir. Ayrıca saçı bitlenmiş çocuklarınızın, birlikte oynadıkları arkadaşlarının anne babalarına, gittikleri okul veya kreşe de haber verilmesi gerekir . . . Ve yapılması gereken daha birçok iş vardır . . . Ama artık rahat olabilirsiniz. Çünkü bite karşı etkili bir silahınız var! Benim desteğim ile saç biti sorununuz, artık sorun olmaktan çıkıyor. Baybit losyon bitleri ve sirkeleri nasıl öldürüyor. Baybit losyonun aktif maddesi dimetikondur. Bu madde, bitin çevresini tamamıyla kaplayarak solunum ve boşaltım deliklerini tıkar. Bunun sonucunda bit vücudundaki aşırı suyu dışarı atamaz. Hareket etmeden olduğu yerde kalır. Baybit losyon baş bitini hareketsiz hale getirdiği için bit beslenemez ve açlıktan ölür. Baybit losyona karşı baş biti direnç oluşturmaz. Baybit losyon böcek ilacı içermediği için defalarca kullanılmasında sakınca yoktur. Astımlı kişileri etkileyecek herhangi bir solvent içermez. Baybit losyon çocukların güvenliği açısından mükemmeldir. Baybit losyon nasıl kullanılır? Sadece harici kullanım için öngörülmüstür. Adım 1: Baybit losyonun sürülmesi:Miktar saçınızın uzunluğuna ve dolgunluğuna bağlıdır. Losyonu kuru saçınıza sürün ve saçlara ve saç derisine sıvı tamamen uygulanana kadar masaj yaparak yedirin. Losyonun gözlerle temas etmemesine dikkat edin. Losyonu sürdükten sonra sekiz saat bekletin. Uyarı: Çok uzun ve çok dolgun saçta, saçlara ve saç derisine komple uygulamak için daha fazla da gerekli olabilir. Adım 2: Bitlerin ve bit sirkelerinin taranarak çıkarılması Önemli: Bitleri ve bit sirkelerini çıkarmak için saçların mutlaka taranması gerekir. Baybit losyon sürüldükten sonraki ilk 20 dakikalık süre sonunda saçları, bit sirkesi tarağı ile perçem perçem tarayın. . Adım 3: Tüm saça uygulandıktan sonra saçın kendi kendine kuruması beklenir. (kurutma makinası kullanmayın) baybit losyon en az sekiz saat saçta kalmalıdır. Losyon uygulanmış saç ile normal gündelik aktivitelere devam edilebilir. Sonraki 7 gün içerisinde düzenli olarak, saçlarda veya saç derisinin üzerinde bitlerin ve/veya bit sirkelerinin olup olmadığını kontrol edin. Yine bitler veya bit sirkeleri görürseniz, tüm tedaviyi tekrarlayın -ürün miktarı- 100 ml.

Ürün Özellikleri

  • Etki Koruyucu
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver