Bay Sabuncu Mavi Sabun

157 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bay Sabuncu Mavi Sabun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarp Sac Tasarım & Kozmetik Satıcı Ünvanı: ENSAR TÜRKGENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8790665399
    Bu ürün Sarp Sac Tasarım & Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Sabun %100 bitki özlerinde üretilmiştir. Saç bakımı ve dökülmesin de etkilidir.
Geri Bildirim Ver

Bay Sabuncu Mavi Sabun Çeşitleri Trendyol'da!

Bay Sabuncu doğal mavi sabun üstün kaliteli bir cilt bakım malzemesidir. Bu ürünü el, yüz ya da vücut yıkamak için kullanabilirsiniz. Fakat mavi sabun esasen saç bakımına özel olarak tasarlanmıştır. Söz konusu ürün, cildi ve kıl köklerini etkili bir şekilde besler. Bu sayede mavi sabun Premium, saç bakımına ihtiyaç duyan bireylerin favorileri arasında yerini alır. Ürünün tamamen doğal içeriği kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Bay Sabuncu doğal mavi sabunda biberiye bitki yaprağı, hindistan cevizi ve sarı papatya çiçeği yağı gibi bileşenler bulunur. Bu sayede ürün, hoş ve aromatik bir kokuya sahip olur. Yerli tesislerde imal edilen bu ürün doğru kullanıldığı takdirde alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Sabunun içeriğini doktorunuza danışarak üründen kontrollü bir şekilde yararlanabilirsiniz.

  • Renk: Mavi
  • Miktar: 100 gram
  • Doğal içerikli

Bay Sabuncu Mavi Sabun Ne Amaçla Kullanılır?

Bay Sabuncu Mavi Sabun Ne Amaçla Kullanılır?

Bay Sabuncu mavi sabun işlevselliği sayesinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. 7 farklı bitki özünden elde edilen doğal formüllü bu ürün, cildinizde kimyasal dengesizlik yaratmaz. Söz konusu ürün, saçı doğru oranda besler. Böylelikle dökülme ve kırıkların önüne geçilir. Bay Sabuncu doğal mavi sabunu kullanarak saç dökülmelerini zaman içerisinde yavaşlatıp giderebilirsiniz. Güçsüzleşen saçlarınızın sağlığını bu ürünü kullanarak destekleyebilirsiniz. Bu bağlamda ürünün düzenli olarak kullanılması önem taşır. Sabun, saçın ihtiyacı olan vitamin ve minerallerle kökü ve gövdeyi güçlendirir. Bitki özlü ürünün kokusu da gün boyu sizinle kalır. Böylece saçlarınız hoş bir kokuya sahip olur.

Bay Sabuncu Mavi Sabun Nasıl Kullanılır?

Bay Sabuncu Mavi Sabun Nasıl Kullanılır?

Bay Sabuncu doğal mavi sabun oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün, ıslak veya nemli saça doğrudan uygulanabilir. Bay Sabuncu doğal mavi sabunun köpüğüyle başınıza masaj yapabilirsiniz. Böylece ürünün içerisindeki yararlı enzimler cilt tarafından etkili bir şekilde emilir. Bunun için köpüğü durulamadan 1 ya da 1 buçuk dakika kadar masaj yapıp bekleyebilirsiniz. Ardından Bay Sabuncu doğal mavi sabunu iyice ve bol su kullanarak durulamalısınız. Bu işleme köpük kalıntısı kalmayana kadar devam etmeniz tavsiye edilir. Bay Sabuncu doğal mavi sabun kuru ve serin ortamda muhafaza edilmelidir. Çok sıcak ya da ıslak alanlarda saklanan ürün eriyebilir. Ürünü günlük olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede saçlarınız kısa sürede güçlenir ve dökülmeleri engellenir. Bay Sabuncu doğal mavi sabunun etkisini göstermesi için haftada 4 yıkama gereklidir.

Bay Sabuncu Mavi Sabunu Kimler Tercih Etmelidir?

Bay Sabuncu doğal mavi sabun geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Bahsi geçen ürün hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilir. Bay Sabuncu doğal mavi sabun herkesin kullanabileceği çok yönlü bir üründür. Söz konusu sabundan saç ekimi sonrasında da yararlanabilirsiniz. Yerleştirilen kökleri bu ürün ile etkili bir şekilde besleyerek saçlarınızın çok daha hızlı uzamalarını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu sayede ekilen saçlar da kalıcı olur. Ürünü bu amaçla kullanmadan önce doktorunuza danışabilirsiniz. Bay Sabuncu doğal mavi sabun tüm bunlara ek olarak saç dökülmesinden şikayetçi olanlar veya güçlü kökler isteyen kişilerin de favorileri arasında yer alır. Ürün kafa derisindeki kaşıntıyı da başarılı bir şekilde azaltır. Egzama gibi rahatsızlıklardan muzdarip olanlar, bu sabunu doktor kontrolünde kullanmalıdır. Dilerseniz Bay Sabuncu mavi sabun yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Ardından siz de doğal formüllü bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.