Bavaria 125 mm avuç taşlama 1050 Watt

1.800 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bavaria 125 mm avuç taşlama 1050 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BursaElektriklimotorScooterYetkiliservis Satıcı Ünvanı: TOLGA KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5880747033
    Bu ürün BursaElektriklimotorScooterYetkiliservis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Bavaria BAG125-2 1050 W 125 MM Devir Ayarlı Avuç Taşlama Makinesi 2 yıl garantili orijinal alman malı Einhell servisi bakmaktadir Çalışma Kapasitesi Devir hızı ve maksimum çalışma ı oldukça gelişmiş bir kesici aletidir. Demir, metal gibi sert cimleri muhteşem özelliği sayesinde dakikada keserek ihtiyacınıza uygun olarak hazır hale getirir. Teknik Özellikleri Disk çapı gelişmişliği ve mil bağlantı kalitesi olukça gelişmiş ve yüksek kesme haznesine sahip bir cihazdır. 1050 W gücü ve 125 MM devir kapasitesi oldukça yüksek özelliği gösterir. Motor Gücü Güçlü motor seviyesinin yanı sıra çeşitli kesme ve taşlama uygulamalarını ileri teknoloji aygıtı bir cihaz olarak gerçekleştirir. Kompakt tasarım gövdesi ve rahat kavranabilir özelliği sayesinde ergonomik kullanım avantajı sağlar. Konforlu Kullanım Tek elle çalıştırılabilir özelliğinin yanı sıra kullanıcı güvenliği sunan sürgülü açma yapısı rahat kullanım garantisi sunar. Açma kapama düğmesi oldukça kullanışlı ve pratiktir. Sorunsuz Çalışır Sorusuz kullanım avantajı sağlayan ileri teknoloji aygıtı bir cihaz olarak işinizi oldukça kolaylaştırır. Mil kilidi kolayca açılıp işleme alınır. Hızlı aksesuar değiştirme özelliği bakımından çok konforlu kullanışlıdır. Metal dış tasarımı kaliteli bir malzemeden üretilmiş olup kullanım ömrü oldukça gelişmiş bir yapı özelliği gösterir. Rahat Tutuş Özelliği Yan tutma kolu sayesinde cihazı kolayca kavrayarak rahat tutuş deneyimi kazanırsınız. En iyi soğutma yapmanız için mükemmelleştirilmiş hava kanalları sisteminin yanı sıra dişli kutusu 180 derece dönmeye elverişli son derece kullanışlı bir tasarım özelliği gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 1059 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Disk Çapı 125
Geri Bildirim Ver