Batiste Wildflower Kuru Şampuan - Wildflower Dry Shampoo 200ml

Ürün Bilgileri

Batiste Wildflower Kuru Şampuan - Wildflower Dry Shampoo 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Batiste Wildflower Kuru Şampuan - Wildflower Dry Shampoo 200ml Ürün Bilgileri Batiste yağlanmış ve sönmüş saçlarınızdaki fazla yağı anında gidermeye, saçlarınızı canlandırmaya ve hacim katmaya yardımcı olur. Saçlarınızı daha temiz ve ferah hissetmenizi destekler. Pratik kullanımı sayesinde 1 dakikada yeni yıkanmış gibi görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Tüm Batiste kuru şampuanlarının temeli nişasta bazlı, su gerektirmeyen inovatif bir formüle dayanır. Saçınız için ihtiyaç duyduğunuz şekilde saçtaki yağı ve yağlanmış kökleri hedef alarak saç diplerinden temizlemeye yardımcı olur. Kullanım Şekli1. Adım: Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. 30 cm uzaklıktan saç köklerinize sıkınız. 2. Adım: Parmak uçlarınızla masaj yapar gibi saç köklerine iyice uygulayınız. 3. Adım: Artık tortuyu saçtan çıkarmak için saç köklerinden uçlarına doğru tamamen tarayınız, sonrasında isteğe göre şekillendiriniz. Uyarılar Kutu basınçlıdır. Güneş ışınlarından ve 50 derece üzeri sıcaklıklardan uzak tutunuz. Bittikten sonra dahi ürünü delmekten ve ateşe atmaktan sakınınız. Gözlere, aleve veya kor halindeki maddelere püskürtmeyiniz. Isı kaynağı maddelerden uzak tutunuz. Ürünün yakınında sigara içmeyiniz. Çocuklardan uzak tutunuz. Yara ve tahriş olmuş cilde uygulamayınız. Sadece saçlarınız için kullanınız. Tarif edildiği şekilde kullanılması önerilir. Amacı dışında kullanılması zararlı sonuçlar verebilir. Boyut 200 ML

Ürün Özellikleri

  • Etki Canlandırıcı
  • Saç Tipi Yağlı
  • Hacim 200-399 ml
Geri Bildirim Ver

Batiste Wildflower Dry Shampoo 200 ml Kuru Şampuan

Batiste Wildflower Dry Shampoo kuru şampuan, benzersiz ve kendine has bir formüle sahiptir. Klasik şampuanlar ile kıyaslandığında son derece farklı bir üründür. Sıvı ve köpüren bir formu yoktur. Özel bir karışımla hazırlanmış olup yıkama, durulama ve kurulama gerektirmez. İki duş arasındaki süreçte saçların mükemmel görünmesine ve kolay şekillendirilmesine yardımcı olur.Kadınlara özel olarak geliştirilmiş olan Batiste kuru şampuan, saçları canlandırma ve hacim kazandırma gibi etkileri ile dikkat çeker. Bunun yanında hoş ve kalıcı bir kokuya da sahiptir. Saçların feminen ve mis gibi kokmasını sağlar. Nişasta bazlı inovatif bir formülü vardır ve saçlara yoğun bir ferahlık kazandırır

  • Su gerektirmeyen özel pirinç nişasta içerikli formül
  • 1 dakikada yeni yıkanmış gibi görünen saçlar
  • Çiçekli ve meyveli feminen koku

Batiste Kuru Şampuanın Genel Özellikleri Nedir?

Kuru Şampuan - Wildflower Dry Shampoo 200 ml Fiyat

Batiste kuru şampuan, pirinç nişasta bazlı özel ve inovatif formülasyonu sayesinde ilk kullanıldığı andan itibaren farkını gösterir. Saç köklerindeki fazla yağı emer ve sönük saç tellerine canlılık katar. Saçları yıkamayı gerektirmeyen formülü sayesinde pratik bir şekilde saçlara hareket ve hacim kazandırır. Şekillendirme konusunda da kolaylık sağladığı için hem günlük kullanıma hem de özel uygulamalara uygun bir üründür. Kuru şampuanın saça uygulanması kısa sürer ve hızlı bir şekilde etkili bir sonuç alınabilir. Saçları anında tazeleyen ürün, hacimli bir dokunuş yaparak canlandırdığı saçların şekillendirilmesine yardımcı olur. Uygulama sonrası saçlar son derece temiz hissedilir. Ayrıca saçlara rahatlatıcı bir ferahlık da kazandırır. Zararsız bir ürün olmasının yanı sıra saçlar için son derece sağlıklıdır.

Batiste Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

Kuru Şampuan - Wildflower Dry Shampoo 200 ml Fiyat

Batiste markası tarafından üretilerek satışa sunulan bu kuru şampuan, güçlü etkilerinin yanında kolay kullanımı ile de dikkat çekmektedir. Kısa süreli bir uygulama sonucu hızlı bir şekilde sonuç veren şampuan, kullanıcısına zaman kazandıran bir üründür. Uygun satış fiyatıyla da son derece ekonomik olan bu şampuan, Trendyol üzerinden online olarak sipariş edilebilir ve gönül rahatlığıyla kullanılabilir.Kullanmadan önce, ambalaj üzerindeki kullanma talimatını okumak her zaman faydalıdır. Doğru bir uygulama için, ilk olarak şişeyi iyice çalkalamak gerekmektedir. Çalkalama sonrası, yaklaşık 30 santimetrelik bir mesafe ayarlanmalıdır. Bu mesafeden, saç köklerine doğru uygulanmalıdır. Ardından şampuanı tüm saça yaymak için, parmak uçlarıyla saç diplerine masaj yapılmalıdır. Uygulama sonrası saçlar taranıp şekillendirilerek kullanıma hazır hâle gelir. Bu 1 dakikalık işlem sayesinde acil durumlarda da kullanışlı bir üründür.

Batiste Kuru Şampuan Saça Zarar Verir mi?

Kuru Şampuan - Wildflower Dry Shampoo 200 ml Fiyat

Bu ürünün en önemli özelliklerinden biri, saça zarar vermiyor oluşudur. Kimyasal içerikli bir sıvı şampuan değil, nişasta içerikli bir kuru şampuandır. İngiltere’nin en çok kullanılan kuru şampuanlarından biri olduğu için son derece güvenilir bir üründür. Hem saç hem de saç derisi için zararlı sonuçlar doğurmaz, sağlıklı bir kullanıma olanak tanıyarak kullanıcıların güvenini kazanır. Gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu şampuan, saça zarar vermez.Saç diplerini tıkamadığı için saçların uzun süre sağlıklı kalmasını sağlarken saçlarda kurumaya yol açmaz ve saç tellerinin her zaman parlak olmasına imkân verir. En önemli detay ise saç dökülmesi gibi problemlere neden olmamasıdır. Mikro taneciklere sahiptir ve bu sayede saçlara dağılmasının ardından beyaz pudra şeklinde görünmez. Ayrıca meyveli ve çiçekli bir kokuya sahiptir. Tüm bu detaylara, Batiste kuru şampuan yorumlarında da rastlanmaktadır. Ürünü satın alıp deneyimledikten sonra yorumlar aracılığıyla fikirlerini aktaran kullanıcıların büyük çoğunluğu, ürünün faydalı, etkili ve zararsız olduğunu doğrulamaktadır.