Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi 667539385116

404 TL

Ürün Bilgileri

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi 667539385116

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Black Style Satıcı Ünvanı: NESLİHAN KARASAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5200301174
    Bu ürün Black Style tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst Nota:Japon Kiraz Çiçeği, Asya Armutu
  • Orta Nota:Mimoza, Beyaz Yasemin
  • Alt Nota:Sandal Ağacı
  • Parfümlü vücut spreyiAmbalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi

Bath and Body Works Japanese Cherry Blossom vücudunuzda adeta gurme tatlı bir hava estiriyor. Japon kiraz çiçeği, Asya armudu, taze Mimoza yaprakları, beyaz yasemin ve kızaran sandal ağacının zarif bir karışımı koku notalarının eşsiz bir şekilde oluşmasına olanak tanımış oluyor. Cherry Blossom Vücut Spreyi ayrıca sevdikleriniz ve yakın dostlarınız için üstün kalitede tasarlanmış şişeleriyle harika bir hediye seçeneği de olmayı başarıyor. Bu sayede hediye arayışına girmek ve istenen hediyeyi bulamamak gibi durumlar tamamen ortadan kalkmış oluyor. Sabahtan akşama kadar zarif ve romantik bir kokunun tadını çıkarmanıza olanak tanıyan sprey, gün sonunda bile ilk sıkımdaki taze kokuyu size hissettirmeyi başarıyor.

  • İyi Hissettiren Özel Koku
  • Uzun Süre Kalıcı
  • Zarif Karışım

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom Kokusu

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi 667539385116 markanın koku konusundaki üstün kalitesini ve titiz bir şekilde geliştirilmiş özelliklerini sizlerle gurme tatlı bir hava eşliğinde buluşturuyor. Birbirinden farklı çeşitteki çiçek ve bitkilerin karışımından meydana getirilmiş olan koku notaları Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi formunda vücudunuza yansıyor. Vücut spreyinin bileşenleri bir araya getirilirken uzun süre kalıcı özellikler de bu karışıma özenli bir şekilde dahil ediliyor. Bu sayede vücudunuz gün boyu romantik ve zarif kokular eşliğinde sizleri memnun etmeyi başarıyor.

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom İçeriği

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi yorumları noktasında her daim kullanıcı memnuniyetini kazanmış olan ve kalitesini de gözler önüne sermeyi başarmış olan bu vücut spreyi her gün vücudu saran ve seyahat sırasında havadaki partiküllerle karışarak yayılan hoş bir koku yayar. Alternatif kokulardan biri olan vücut spreyi, banyo sonrası yüz bölgesi hariç tüm vücuda uygulanabilen bir formüle sahiptir. Doğadan ilham alan, yaz sıcağında ferahlık ve rahatlık sağlayan hafif ve kalıcı bir koku ile sizleri buluşturur. Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi içeriği ile enerji ve canlılık sağlar, nemlendirir ve cildin pH dengesini korur. İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildin beslenmesine yardımcı olur. Hoş bir vücut kokusuna ve cilt tonuna sahip olan bu sprey, cilt dokusunu besleyen bileşenler içerir.

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom Yorumları

Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi fiyatı noktasında uygun fiyatlar ile sizleri karşılar. Ayrıca bu sprey insan ruhu üzerinde sakinleştirici ve ruh halini düzenleyici bir etkiye sahiptir. Hoş kokunun da sağlık değeri vardır. Parfüm benlik saygısını ve özgüveni arttırır. Cilde uygulanan krem veya losyonlara eklenen çiçek ve botanik esanslar cildi yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Doğadan ilham alınarak vücuda özel formüle edilmiş vücut spreyinin şişesinin tasarımı da doğanın bir simgesidir. Spreyin su formülünde bulunan oksijen, cilt hücrelerinin nem ihtiyacını karşılar ve yatıştırıcı bir işlevi vardır. Sudan ilham alan püskürtme başlığı inanılmaz bir deneyim sunar. Gün boyu tazelik ve ışıltı sağlayan kalıcı vücut spreyi, yoğun yaşam tarzınız için ideal bir üründür. Doğal bir ortamda çevreyi saran bitki ve çiçek kokularıyla tasarlanan sprey, egzotik kokular da içererek sizleri tatmin etmeyi başarır. Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom 236 ml Kadın Vücut Spreyi kullananlar bu ürün ile gün boyu kendini rahat ve ferah hisseder. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.