barishan medikal Rahim İçi Araç Yerleştirme Pleksi Kapaklı Kırmızı Renk Tıbbi Eğitim Modeli

256,66 TL

Ürün Bilgileri

barishan medikal Rahim İçi Araç Yerleştirme Pleksi Kapaklı Kırmızı Renk Tıbbi Eğitim Modeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barışhan Medikal Satıcı Ünvanı: BARIŞHAN MEDİKAL SAVUNMA MAKİNA TURİZM TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142148902100001 Vergi Kimlik Numarası: 1421489021
    Bu ürün Barışhan Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model üzerinde rahim ağzı, rahim iç tabakası, uterus, yumurtalık kanalı, yumurtalıklar görülebilir. Uterusun, koronal kesiti gösterilmiştir ve yapılan uygulamaların görülebilmesi için üst katmanı pleksi materyal şeffaftır. Gerçekçi Dokunsal Deneyim: Pleksi ve silikon katmanları, gerçek rahim içi dokusunun hissini en iyi şekilde taklit eder, öğrencilere olağanüstü bir gerçeklik hissi kazandırır. RİA Yerleştirme Teknikleri: Farklı RİA yerleştirme tekniklerini öğrenme ve uygulama fırsatı sunar. Anatomi Bilgisi: Rahim içi anatomisinin ayrıntılı bir şekilde incelenmesini sağlar. Doğru Yerleştirme Pratiği: RİA'nın doğru bir şekilde yerleştirilmesine odaklanır. Hasta Konforu: Uygulama sırasında hasta konforunu artırma stratejilerini öğretir. Tekrar Edilebilir Eğitim: Öğrencilere sürekli pratik yapma şansı vererek becerilerini daha da geliştirmelerini sağlar. Klinik Uygulama İçin Hazırlık: Model, klinik uygulama ortamını simüle ederek öğrencileri gerçek hayata hazırlar. Teknik Detaylara Odaklanma: RİA yerleştirme teknikleri, model üzerindeki detaylı simülasyonlarla öğrencilere pratiğe dökülebilir. Ölçüler:8 X 11 2.5 Cm RİA yerleştirme pozisyonlarını belirleme ve uygulama, İntramüsküler ve derin yerleştirme tekniklerini anlama, Anatomik varyasyonlara uygun uygulama becerilerini geliştirme.
Geri Bildirim Ver