barishan medikal Cerrahi Yara Silikon Sütür Pedi Yara Dikiş 19x9 Cm 7 Mm Eğitim Matı Travmatik Dikiş Pedi

140,18 TL

Ürün Bilgileri

barishan medikal Cerrahi Yara Silikon Sütür Pedi Yara Dikiş 19x9 Cm 7 Mm Eğitim Matı Travmatik Dikiş Pedi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barışhan Medikal Satıcı Ünvanı: BARIŞHAN MEDİKAL SAVUNMA MAKİNA TURİZM TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0142148902100001 Vergi Kimlik Numarası: 1421489021
    Bu ürün Barışhan Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cerrahi Yara Silikon Sütür Pedi Yara Dikiş 19x9 Cm 7 Mm Eğitim Matı Travmatik Dikiş Pedi Mikro cerrahi sütür uygulamaları ve anastomoz pratiği yapmak için özel dizayn edilen silikon yara sütür uygulama travmatik ped. Mikrocerrahi becerilerin geliştirilmesi, sütür tekniği ilerletilmesi için uzun arge çalışmaları sonucu yapılmış, mikrocerrahi sütür seti simülasyon yaralar eğitim model beyni. Silikon Yara Sütür Kullanımı/Özellikleri Ped Boyutu: Boy 19 x En 9 Cm, Yükseklik 7 Mm Türkiye’ de Üniversitelerde eğitim amaçlı kullanıma uygun olarak üretilmekte ve teknik şartları aşağıda bulunan özelliklerin tamamını karşılamaktadır. - Eğitim pedinin sertliği 10 - 20 shore arasındadır. - Sütür eğitim pedi 2 farklı renkteki katmandan oluşmaktadır. - Sütür eğitim pedinde en üsteki katman epidermisi, en alttaki kas tabakasını temsil etmektedir - Epidermis ten renginde, kas katmanı kırmızı renkte olmalıdır. - Sütür eğitim pedinin üzerinde kesik (ensizyon) atılabilecek en az 5 x 5 cm boyutunda farklı yara modelleri yapılabilecek boş bir alan bulunmaktadır - Sütür eğitim pedinin uygulama yüzeyi deri görünümdedir. Yeniden kullanılabilir mikrocerrahi sütür kiti, ped silikon cilt yaraları için
  • travmatik cilt sütür modeli tekrarlanabilir kullanım özelliğindedir. Yırtılma dirençli ve yüksek kalitededir. Gerçekçi, yumuşak ve kullanım kolaylığına sahip. Tıp öğrencileri, cerrahlar için sınav ve çalışma pratiği Gösteri/uygulama eğitim materyali İrtifa simülasyonu, mikrocerrahi laboratuvar operasyonda rahat kullanım.
Geri Bildirim Ver