Bargello Bambu Çubuklu Odunsu Classic Place Odunsu Dekoratif Ortam Kokusu 120 Ml

270 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bargello Bambu Çubuklu Odunsu Classic Place Odunsu Dekoratif Ortam Kokusu 120 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uçan Parfümcü Satıcı Ünvanı: FIRAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350394657
    Bu ürün Uçan Parfümcü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bargello ortam kokularıyla ortamlarınıza hava katın.
  • Paketi veya Ambalajı Açılan Ürünün İadesi Yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Odun
  • Türü Çubuklu Oda Kokusu
Geri Bildirim Ver

Bargello Bambu Çubuklu Dekoratif Ortam Kokusu Odunsu 120 ml

Ev ve ofis ortamlarınızın ferah bir kokuya sahip olması, bünyeniz üzerinde olumlu etkiler bırakır. Konsantrasyon arttıran ve iyi hissetmenizi sağlayan hoş parfümler, ortamın havasını değiştirir. Bu alanların hoş kokmasını sağlayan ve aynı zamanda dekorasyonun da bir parçası olan Bargello bambu çubuklu koku ürünü, hoş tınılara sahip esansıyla ferahlık hissi verir. Bulunduğunuz ortamda uzun süreli olarak hissedebileceğiniz hoş ve ferah parfümler bu alanlardan alacağınız keyfi arttırır. Estetik görüntüsüyle çalışma masanıza, evinizin bir köşesine yerleştirebileceğiniz ürünler, koku bittikten sonra bile dekorasyonun bir parçası olarak kalmaya devam eder. 25 ila 30 günlük bir kullanım süresi olan ürün, hoş tınılara sahip parfümü ve estetik görüntüsüyle bulunduğunuz alana renk katar.

  • Kalıcı özelliğe sahip ferah koku
  • Estetik tasarıma sahip şık duruş
  • Etkili koku sağlayan esanslar

Yaşam Alanlarınızı Ferahlatan Bargello Bambu Ortam Kokusu

Yaşam Alanlarınızı Ferahlatan Bargello Bambu Ortam Kokusu

Odunsu kokuların elde edileceği esansların kullanımıyla ortaya çıkan hoş tınılar, bulunduğunuz ortama sürekli yayılarak ferah bir his verir. Bir cam şişenin içerisine yerleştirilen bambu çubuklar, bu kokunun süreklilik arz etmesini sağlar. Bambu çubuklar tarafından emilen esans ortama yayılır. Paket içerisinden kokunun bulunduğu cam şişe ve bambu çubuklar çıkar. Satın aldığınız Bargello bambu çubuklu dekoratif ortam kokusu odunsu 120 ml ürününü aktif bir şekilde kullanmak için bambu çubukları şişenin içerisine yerleştirebilirsiniz. Zarif bir görünüme sahip olan ürün, ortamınızı şık bir hale getirir. Gün içerisinde sürekli olarak parfümün yayılmasını sağlayan bambu çubuklar, üründen alınan verimi arttırır. Dakikalar içerisinde evinizin ya da ofis ortamınızın şık bir kokuya bürünmesini sağlar. Sıcak bir ortam yaratmanıza imkan sağlayan bu ürünü soğuk kış aylarında kullanarak ortamınızın havasını değiştirebilirsiniz.

Estetik Duruşuyla Bambu Çubuklu Dekoratif Ortam Kokusu

Estetik Duruşuyla Bambu Çubuklu Dekoratif Ortam Kokusu

Küçük bir şişe ve bambu çubuklarıyla satışa sunulan ürün, dekoratif amaçlı olarak da kullanılır. Kullanım esnasında yerleştirilen bölgenin havasını değiştirir. Şişenin içerisine yerleştirilen bambu çubuklar otantik bir görüntü sunar. Doğal yağlar içeren esans karışımının sürekli olarak havaya salınmasını sağlayan bambu çubuklar kokuyu emer ve ortama yayar. Kullanışlı özelliği ve şık duruşuyla ürüne farklı bir hava katar. Kokunun devamlılığını sağlayan çubuklar bir hafta içerisinde kurur. Kuruyan çubuklar parfüm salınımı yapmayı durdurur. Bu nedenle bir haftanın sonunda çubukların ters çevrilerek kullanılması önerilir. Hoş esansa sahip aromasıyla dikkat çeken Bargello bambu çubuklu dekoratif ortam kokusu odunsu 120 ml kullananların beğenisini toplar. Şık duruşu, keyif veren hoş parfümüyle ev ve ofis ortamlarının havasını değiştirir. Satın alacağınız ürünle ortamınızın hoş kokmasını sağlayabilir, dekoratif amaçlı olarak ürünü kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Bambu Çubuklu Dekoratif Ortam Kokusu

Uygun Fiyatıyla Bambu Çubuklu Dekoratif Ortam Kokusu

Cam şişesi ve tahta çubuklarıyla şık bir uyuma sahip olan ürün, yaşam alanlarınızın keyifli bir hale gelmesini sağlar. Gün boyu etkisi süren, doğal yağlardan üretilen kokular ortamın havasının ferahlamasını ve değişmesini sağlar. Zarif ve şık bir duruşa sahip olan ürün, koku bittikten sonra dekoratif olarak kullanılmaya devam edilebilir. Estetik tasarımıyla dekorasyon amaçlı da kullanabileceğiniz ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Planladığınız bütçeye uygun bir şekilde alışveriş yapmak için Bargello bambu çubuklu dekoratif ortam kokusu odunsu 120 ml fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bu kokuyu önceden satın alan müşterilerin yazdığı Bargello bambu çubuklu dekoratif ortam kokusu odunsu 120 ml yorumlarına göz atarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Şık duruşu ve hoş kokusuyla dikkat çeken ürünü satın alarak yaşam alanlarınızın keyifli bir forma bürünmesini sağlayabilirsiniz.