BANG & OLUFSEN Beosound Balance Multiroom Kablosuz Hi-fi Hoparlör

149.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
179.000,04 TL

Ürün Bilgileri

BANG & OLUFSEN Beosound Balance Multiroom Kablosuz Hi-fi Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vinca Lifestyle Tech Satıcı Ünvanı: VİNCA TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925118796100001 Vergi Kimlik Numarası: 9251187961
    Bu ürün Vinca Lifestyle Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BeoSound Balance Multiroom KablosuzHi-Fi Hoparlör Beosound Balance bugüne kadarki en iyi ses ileten ve en ergonomik akıllı hoparlör olmasını harika bir ses performans profili ile birleştirerek kullanıcılardan tam puan alıyor. Silindirik tasarımı ile 360 derece ses yönlülüğü bulunan Balance, aktif oda telafisi denilen ayrıcalıklı özelliği ile bulunduğunuz alana uyum sağlar. Sesi sıkıştırmadan, vokal, enstrüman, konuşma tonlarını en ince ayrıntısına kadar ayırabilmesi, en başarılı teknoloji düşkünlerini ve en seçici kulakları kuşkusuz tatmin eder. Beosound Balance, meşe ağacı ve örgü kumaş kaplaması ile yaşam alanlarınıza zamansız bir obje olarak yansırken, İskandinav minimalizminin somut örneği olarak karşımıza çıkıyor. DIŞ GÜZELLİK. GELİŞMİŞ SES KALİTESİ Beosound Balance geliştirilirken, açık bir konuma yerleştirilebilmesi için optimum oranlara dikkat edildi. Onu, iç tasarımınıza mükemmel bir şekilde uyacak ve her zaman en yüksek talepleri karşılayan bir ses kalitesi sunacak şekilde konumlandırabilirsiniz. Beosound Balance, zeminin üzerine ve duvara yakın bir yere yerleştirilirse, ön tarafa doğru net bir ses deneyimi sağlayan dikkatle düzenlenmiş ses demetleri yayar ve ses arkada yoğun bir şekilde yükseltilir. Bu, hoparlörün boyutuna kıyasla etkileyici boyutlarda bir ses deneyimi ile sonuçlanır. Yedi sürücüden oluşan benzersiz konfigürasyonu sayesinde Beosound Balance, sıkı, güçlü bas üretimi ve geniş bir ses görüntüsü ve dolayısıyla gerçekten odayı dolduran bir ses sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver