Bestofhome Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli Bh010

164,85 TL

Ürün Bilgileri

Bestofhome Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli Bh010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SABUNCUOĞLU Satıcı Ünvanı: İDRİS AYGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0240064254
    Bu ürün SABUNCUOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Şekil Yuvarlak
  • Materyal Hasır
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli

Özel günlerin ya da günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından olan Ikea soare Amerikan servis oldukça ideal ve şık bir tercihtir. Yemek takımlarınıza, masa aksesuarlarınıza uyumlu olarak tercih edebileceğiniz servis supla nadirde olsa farklı renklerde olmaktadır. Supla takımlarının en ufak bir parçası kırıldığında farklı bir parçayla kombin etmek oldukça zordur. Ikea soare supla bu konuda oldukça yardımcı bir alternatiftir. Ikea soare Amerikan servis oldukça estetik görünümüyle masalarınızdaki şıklığı tamamlar. Kaybolan ya da hasar gören parçaların yerine ise kolaylıkla bir yenisini ekleyebilirsiniz. Ikea soare supla kullanırken dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi ısıtma gibi işlemlerde dayanıklılık derecesinin iyi olması gerekmektedir. Ikea soare Amerikan servis modelleri arasında farklı özellik ve desenlere sahip ürünlere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Lezzetli yemek masalarının vazgeçilmez tasarımları arasında yer alan Ikea soare hasır örgü Amerikan servis tabak altlığı masalarınıza katacağı şık görünümüyle eşsiz tasarım örneği sunar. Yemek yapmak birçok kültürün vazgeçilmez özellikleri arasındadır. Yemek masaları kurarken kullanacağınız yemek eşyaları zevkinizi yansıtmalıdır.

  • Şık görünüm
  • Çeyizlik
  • Geniş içerik

Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kullanımı

Günün en güzel sohbetleri ve buluşmaları yemek masalarında gerçekleşiyor. Yemeklerin lezzetli olması kadar masanın düzeni ve görünümü de oldukça önemlidir. Genellikle çeyiz alışverişlerinde satın alınan supla takımları uzun yıllar kullanıldığından özenli ve dikkatli seçilmelidir. Ikea soare Amerikan servis tek tek set yapılması gereken yerde kullanıcıları için hazır set alternatifi sunar. Kâse, tabak, bardak kombinlerini yakalamak bazen zorlayıcı olabilir. Satın almış olduğunuz takımların üretim yeri, kullanım malzeme özelliklerine dikkat ediniz. Ikea soare hasır örgü Amerikan servis tabak altlığı satın aldığınızda renk seçiminiz dolayısıyla farklı renklerle de kombinleme şansı yakalayabilirsiniz. Sıklıkla kalabalık sofralara ev sahipliği yapıyorsanız Ikea soare Amerikan servis sizin için oldukça iyi bir seçenek olma özelliği taşır. Yemek takımları genellikle misafirler ve günlük kullanım için ayrı olarak satın alınmalıdır. Ikea soare Amerikan servis, yemek sunumları sırasında işinizi kolaylaştıracak ve sunumunuzu şık bir hale getirecek olan Ikea soare supla ideal parça sayısı 12 kişilik olarak bilinmektedir.

Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Özellikleri

İçerisinde çatal, bıçak, kaşık, tabak, bardak gibi mutfak gereçlerini barındıran setler masalarınızın eşsiz bir görünüme kavuşmasında yardımcı olur. Ikea soare supla satın alırken sezonun trend modellerini takip etmeniz gerekmeyebilir. Ikea soare Amerikan servis arasından sizin için uygun olan model ve seçenekleri satın almanız oldukça önemlidir. Modası asla geçmeyen alarak uzun süre modası geçmeyen takımlara sahip olabilirsiniz. Sıklıkla yemek supla takımı satın almıyorsanız sizin için Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli iyi bir öneri olabilir. Minimal ve sade tasarımların kullanımı hiç eskimemektedir. Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli A02102019 model, kullanılan malzeme ve tasarımlarına göre değişmektedir.

Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Fiyat Avantajlı

Fiyat açısından müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaran marka, tasarımları ile de alıcılarına hitap etmeyi başarır. Supla takımlarınızı uzun yıllar kullanabilmek için kullanım talimatlarını okumanız gerekmektedir. Ikea supla takımı çeşitleri boyutları, renklerdeki ton farklılığı gibi seçeneklerle kafanızın karışmasında etkili olabilir. Lezzetli yemeklerinizi şık suplalar buluşturarak yemeklerinizin görünüm şıklığını iki katına çıkarabilirsiniz. Supla takımlarınızı farklı renklerle uyum sağlayarak, setlerinizdeki tabak ve bardak ve sosluklarınızın sayısını arttırabilirsiniz. Ya da set tercihlerinizi 2 kişilik, 4 kişilik, 6 kişilik, 12 kişilik şeklinde satın alabilirsiniz. Supla takımı satın almadan önce karar vermeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Ikea Soare Hasır Amerikan Servis Supla Örme Bambu Kaliteli yorum ve görüşlerini okuyarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.