Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı 350 g

192,90 TL
(551,14 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı 350 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Balparmak Satıcı Ünvanı: ALTIPARMAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0066028114027175 Vergi Kimlik Numarası: 0660281140
    Bu ürün Balparmak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Lezzetli ve Güvenilir Balparmak Çıt Kapak Çiçek Balı

Bal, pek çok marka tarafından üretimleri yapılan doğal gıdalar arasında yer almaktadır. Arılar tarafından üretilen ballar farklı çeşitleri ile dikkat çektiği kadar farklı şişe tasarımları ve geniş kilogram çeşitliliği de sunmaktadır. Balparmak çıt kapak çiçek balı 350 g seçenekleri kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören gramlara sahiptir. Aynı zamanda çıt kapak özelliği sayesinde pratik kullanım imkanı sağlar. Evlerde kullanılan çıt kapak seçenekleri genel olarak ekmeklerin arasına sıkmak için ideal olurken kapakları sayesinde uzun süreler kapalı olarak tüketilebilir. Ballar, bozulma yaşanmaması ve uzun süreler tüketilebilmeleri nedeniyle bilinen gıdalar arasında yer alırken şekerli yapısı ile pek çok farklı alanda kullanılabilir. Çıt kapak özelliği sayesinde ekmeğe sürme, tabağa alma, içecek tatlandırmasında, evde veya çocuklar için okulda tüketilebilecek bir yapıya sahip olan ürün herkes tarafından büyük ilgi görür.

  • Rahat Kullanımlı
  • Taşınabilir
  • Çiçek Balı

Balparmak Çiçek Balı 350 Gr

Balparmak Çiçek Balı 350 Gr

1984 yılında ilk logo ve etiketi ile üretimlere başlayan Balparmak markası Türkiye’nin en büyük; Avrupa’nın 4. en büyük kapsamlı arı ürünleri üretim laboratuvarlarına sahip olan bir şirkettir. Bal ve arı ürünleri ile ilgili en detaylı adımlarını 1986 yılında atmaya başlayan Balparmak markası pek çok farklı patent alarak bal üretim ve satış konusunda başarılar elde etmiştir. Üretimleri yapılan ürünler dünyanın pek çok ülkesine ihraç edilerek ülke ekonomisine de katkı sağlayan Balparmak markası aynı zamanda çok sayıda üretim fabrikası sebebiyle geniş bir istihdam ağına da sahiptir. Çıt kapak çiçek balı 350 gr ürünü evde, işyerinde, okulda kullanılan çeşit arasında bulunur. Kullanıcıların isteklerine göre farklı kullanım alanlarına da sahip olabilir. Balparmak çiçek balı 350 gr seçenekleri marka tarafından en fazla tercih edilen gramajlar arasındadır.

Balparmak Çıtkapak Süzme Çiçek Balı 350 Gr

Balparmak Çıtkapak Süzme Çiçek Balı 350 Gr

Balparmak çıtkapak süzme çiçek balı 350 gr tek hareketle kapağın açılarak kullanılabilen, ekstra kapak ve koruyuculuğa gerek kalmadan hem koruma hem rahat bir kullanım sunan ürünler arasında yer almaktadır. Ürünün 350 gram olması kullanım kolaylığı sunmasına ek olarak aynı zamanda taşınabilir gramajlara sahip olması nedeniyle de büyük ilgi görmektedir. Çıt kapak çiçek balı 350 gr kullanımı son derece basit olması nedeniyle dikkat çekmektedir. Kapak özelliği aç-kapat sayesinde çıt kapak özelliği ürünün ağız kısmının sağa ve sola döndürülmesi ile sağlanmaktadır. Bal besleyici özelliğe sahip olan gıdalar arasında olması nedeniyle kullanıcılar tarafından ev dışında da tercih edilebilir. Kapağın sağa çevrilmesi ile içerisinde bulunan kapağın açılmasına, sola kaydırılması ile kapağın iç kısmındaki parçanın kapanmasına dayanan ürün evde, okulda, işyerinde ve piknikte sızdırma yapmadan rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Çıt Kapak Çiçek Balı 350 gr İçeriği ve Yorumları

Çıt Kapak Çiçek Balı 350 gr İçeriği ve Yorumları

Çıt kapak çiçek balı 350 gr içeriği arılar tarafından çiçeklerin nektarlarının toplanması ile üretilen ballardan sadece bir tanesidir. Çam ve kestane balı gibi çeşitler de olmasına karşın tüm bal çeşitleri temel olarak değişik özelliklere, faydalara ve besin değerlerine sahiptir. Balparmak 350 gr çıtkapak çiçek balı faydaları ile pek çok kişi tarafından ilgi gören doğal gıdalar arasında yer almaktadır. Gıdalar değerlendirmelere de sahip olabilmektedir. Çıt kapak çiçek balı 350 gr yorumları ürünlerin kapakları ve tatları doğrultusunda oldukça olumludur. Düşük gramajlarda olması nedeniyle çocukların okula götürebileceği ürünler olabilirken aynı zamanda yetişkinler tarafından işyerine götürülebilir. Süt, bitki çayı ve meyve çayı gibi içecekleri tatlandırırken; krep, waffle gibi gıdaların üzerine de ilave edilerek kullanılabilir. Çıt kapak, kaşık kullanmaya gerek kalmadan uygun dozda dökülmesini sağlar. Dilersiniz siz de Trendyol üzerinden Balparmak çıt kapak çiçek balı 350 g - 3527 ürününü inceleyebilir, dilediğiniz zaman ürünü sipariş edebilirsiniz.