BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu

295 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldızada Online Satıcı Ünvanı: YILDIZADA GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965135686400001 Vergi Kimlik Numarası: 9651356864
    Bu ürün Yıldızada Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üçlü Kutu Modelidir.
  • 1.Kutu Küçük Boy En 35 cm Boy:27 cm yükseklik 12 cm
  • 2.Kutu Orta Boy En 42 cm Boy:31 cm Yükseklik 13 cm
  • 3.Kutu Nüyük Boy: En:44 cm Boy:34 cm Yükseklik:16 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

BalonEvi BM2780 Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu

Balonevi üçlü dikdörtgen damat kutusu, set hâlinde satışa sunulur. Bu set içerisinde 3 adet farklı boyutlarda kutu yer alır. Kutuların renkleri, siyah ve beyazdır. Set içerisinde yer alan kutulardan ilkinin boyu 27 cm, eni 35 cm ve yüksekliği ise 12 cm'dir. Bu, set içerisinde bulunan en küçük boyutlu kutudur. Orta boy kutu ise 42 cm en, 30 cm boy ve 13 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. Son kutu ise büyük boy kutudur. Bu kutunun ölçüleri; 44 cm en, 34 cm boy ve 16 cm yükseklik şeklindedir. Kutular, sahip oldukları bu ölçüler sayesinde iç içe geçebilme özelliğine sahiptir. Bu sayede kullanılmadıkları zamanlarda son derece kolay bir şekilde saklanabilmeleri mümkün hâle gelir.

  • Şık tasarım
  • 3'lü set
  • Boyutlar: 27x35x12 cm, 42x30x13 cm, 44x34x16 cm

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu Özellikleri Neler?

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu Özellikleri Neler?

BalonEvi üçlü smokinli damat kutusu, çeşitli ürünlerin depolanabilmesi için özel olarak üretilmiştir. Bu ürün, üç farklı boyut seçeneğine sahiptir. Bu sayede çeşitli boyutlardaki bu ürünler, Balonevi 3'lü damat kutusu içine kolaylıkla yerleştirilebilir. Kutular, kalın yapılı bir karton malzeme kullanılarak tasarlanmıştır. Bu sayede kutular, kullanım sırasında şekillerini korumayı başarır. Ürünün dış kısmı ise kaliteli bir baskı ile kaplanmıştır. Ayrıca kutunun dışında da damadı çağrıştırması için bir smokin figürü yer alır. Ürünlerin İç kısmında ise yalnızca siyah bir kaplama tercih edilmiştir. Tüm bunlar, BalonEvi üçlü dikdörtgen damat kutusunun tasarımında uyumlu bir bütünlük sağlanmasına katkı sağlamıştır.

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu Ne İçin Kullanılır?

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu Ne İçin Kullanılır?

BalonEvi üçlü smokinli damat çeyiz kutusu, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürünün kullanım alanlarının başında düğünler gelir. Düğün sırasında gerçekleştirilen hediyeleşme seremonileri sırasında şık bir görüntü için BalonEvi 3'lü dikdörtgen damat kutusu tercih edilebilir. Ürün, aynı zamanda çeyizlerin taşınması işleminde kullanılmak için de uygundur. Ürünün kullanabileceği bir diğer alan ise dekorasyondur. Kullanıcılar, evlerinin çeşitli alanlarında BalonEvi 3'lü dikdörtgen damat kutusunu dekoratif bir öğe olarak kullanabilir. Ürün, sahip olduğu geniş iç alan ve boy seçenekleri sayesinde içerisinde birçok objenin depolanabilmesi için uygundur. Bu sayede evlerde sık kullanılan çeşitli malzemelerin depolanması için bu ürün tercih edilebilir. BalonEvi üçlü dikdörtgen damat kutusu, dekoratif kullanım için tasarlanmış olan bir üründür. Kutular, düğün fotoğrafçısı ve çeyiz mağazası gibi alanlarda da dekoratif bir amaç ile kullanılabilir.

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu Kaliteli ve Şık mı?

BalonEvi Üçlü Dikdörtgen Damat Kutusu Kaliteli ve Şık mı?

BalonEvi üçlü smokinli damat kutusu, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Kutuların üzerinde yer alan ince ayrıntılar bile gerçek bir smokini andıracak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Kutuların üzerinde bulunan ceket ve gömlek çizimi için de oldukça kaliteli bir baskı yöntemi kullanılmıştır. Bu sayede ürünlerin renkleri canlı ve parlak görünür. Papyon ve düğme detayları ise daha gerçekçi bir görünüm için 3 boyutlu olarak tasarlanmıştır. Kutuların papyon detayı için gerçek kumaş tercih edilmiştir. Böylece tasarımın gerçek bir papyonu andırması sağlanmıştır. Ayrıca düğme detayları için de siyah boncuklar kullanılmıştır. Dilerseniz BalonEvi üçlü dikdörtgen damat kutusu yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de üçlü damat kutusuna sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.