Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
96,03 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
157,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kRcFood Satıcı Ünvanı: HAKAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050449574
    Bu ürün kRcFood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Kedi dili olarak isimlendirilen bu bisküvi; çocukların severek yediği, yetişkinlerin ise hem tatlılarda hem de sade olarak tükettiği bir atıştırmalıktır. Çeşitli tatlıların yapımında kullanılır. Dondurmanın yanına da oldukça yakışır. Evde yapacağınız pratik pastaların vazgeçilmezidir. Hafta sonu dinlenmenize keyif katacak bu muhteşem lezzet, çıtır kıvamı ve ağızda dağılan yapısı ile kendinizi şımartmanın iyi yollarından biridir. Balocco Savario kedi dili bisküvi 200 gr, pek çok farklı tatlıda kendine yer bulur. Tadı son derece güzel olan bu ürünü keyifle yiyebilirsiniz. Çay ve kahvenin yanında da tatlı bir uyum sağlar. Bu lezzetli bisküviyi her tatlı anınızda ve çay molalarında yiyebilirsiniz. Çocuklarınız ile beraber keyifli anlar yaşamak için bu lezzetli besini mutlaka denemelisiniz.

  • Çıtır kıvam
  • Ağızda eriyen lezzet
  • Pasta ve tatlıların vazgeçilmezi

Lezzetli Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Lezzetli Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Balocco markası 1927 yılında Francesco Antonio Balocco tarafından kurulan ve bünyesinde bisküvi, gofret ve şekerleme ürünleri yapan bir markadır. Aynı zamanda dikkat çeken kedi dili isimli bisküvi üretiminde de dünyanın önde gelen markalarındandır. Balocco Savario kedi dili bisküvi, özellikle tiramisu yapımı için ideal lezzet ve kalitededir. İtalyan tatlılarının mutfağınıza girmesi için en tatlı başlangıçtır. Bu enfes bisküviyi, sadece tiramisu değil pek çok tatlı yapımında da kullanabilirsiniz. Muhallebiyi çeşitli meyvelerle süsleyerek tabanına koyacağınız bu bisküvi ile inanılmaz bir lezzet şöleni yaratabilirsiniz. Dondurmanın yanına da çok yakışan bu bisküvi ile yapacağınız lezzetleri, iş stresinizi azaltmak ve hafta sonu keyifli bir dinlenme için tercih edebilirsiniz. Dünya genelinde pek çok kişinin tercihi olan bu ürünü tattığınızda mutfağınızdan eksik etmek istemezsiniz.

Enfes Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Enfes Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Birbirinden lezzetli tatlıların ana maddesi kedi dili ile siz de sınırlarınızı aşabilirsiniz. Kahveli soğuk pasta, çikolata soslu kedi dili tatlısı, şerbetli kedi dili tatlısı ve kedi dili profiterol gibi çok çeşitli tatlıların yapımında kullanabilirsiniz. İtalya’nın enfes lezzeti olan tiramisu yapımını da oldukça keyifli ve lezzetli bir hale getirir. Enfes lezzeti ve muhteşem çıtır kıvamı ile mutfakta yeteneklerinizi baştan yaratabilirsiniz. Özellikle Balocco Savario markalı kedi dili bisküvi kalitesiyle hazırlayacağınız tatlılar, keyifli anların vazgeçilmezi haline gelir. Tek başına da yenmesi oldukça güzel olan bu ürün, çıtır kıvamı ve ağızda dağılan yapısı ile size lezzet şöleni yaşatır. Birbirinden farklı ve lezzetli tatlıların yapımının yanı sıra kendinizi şımartmak için kahve ile çayın yanında da inanılmaz bir keyif sağlar. Bu enfes bisküvi ile her anınıza keyifli bir lezzet katabilirsiniz.

Leziz Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Leziz Balocco Savario Kedi Dili Bisküvi 200 gr

Beğeni kazanan bu atıştırmalık, tüm ailenize ve sevdiklerinize mutluluk vermek için özenle üretilir. Güvenilir marka ve kaliteli üretim standartlarıyla sağlığınızı düşünür. %100 steril ortamda üretilip paketlemesi yapılır. Bir paketin içerisinde sizi şımartmaya yetecek mutluluk barındırır. Besin değerleri açısından da sağlığınızı olumsuz etkilemez. Bir adet bisküvi yaklaşık 36,50 kaloridir. İçerisinde 0,38 gram yağ, 7,85 gram karbonhidrat, 0,78 gram protein, 105,20 miligram sodyum bulundurur. Bunun yanı sıra 22,40 milligram potasyum, 0,20 ui A vitamini ve demir barındırır. Balocco Savario kedi dili bisküvi 200 gr fiyatı da ürün kalitesine göre belirlenir. Sizin sağlığınızı düşünen bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Yaratıcılığınızı göstereceğiniz bu bisküvi ile mutfakta birbirinden lezzetli tatlar yaratabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Balocco Savario kedi dili bisküvi 200 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü Trendyol güvencesi ve kalitesiyle satın alabilirsiniz.