Balen Omega-3 Soft Jel 100 Kapsül

650 TL
(6,50 TL / kapsül)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Balen Omega-3 Soft Jel 100 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aybüke Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: SAFİYE EŞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3810154824
    Bu ürün Aybüke Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Omega 3 Balık Yağı Yumuşak Kapsül 1000 mg Takviye Edici Gıda Ürün Açıklaması 1380MG* 100 KAPSÜL Günlük Alım Dozu: Yetişkinler için günde 2 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir. Takviye Edici Gıda Onay No: 000776-29.04.2016 İşletme Kayıt No: TR-06-K-000188 İçindekiler Besin Öğeleri 1 Kapsül Balık Yağı 1000 mg EPA %30: 300 mg DHA %20: 200 mg Omega 3: 623 mg Yumuşak Kapsül: 380 mg Omega 3 yağ asitleri vücuda alınması gereken çoklu doymamış yapıda bulunan temel yağlar arasındadır. Omega 3 yağ asitlerinin besin kaynağı olarak bilinen balık yağı vücutta birçok işlevin gerçekleştirilebilmesi için vücudun ihtiyaç duyduğu maddeler arasında sayılabilir. Ancak vücutta üretilemediği için dışarıdan takviye olarak almakta fayda vardır. Vücutta üretilememesi yanında vücutta depolanması da mümkün değildir. Bu nedenle balık yağının düzenli şekilde kullanılması uzmanlar tarafından önerilen kullanım şeklidir. Balık yağı takviyeleri genellikle sıvı, kapsül veya tablet formlarında bulunur. Bazı hastalıklardan korunmak için yani bu hastalıklara karşı bağışıklığı güçlendirmek için günde en az 1 gram omega 3 yağ asidi içmek gereklidir. Balık yağı içeriğinde yüksek oranda bulunan omega 3 yağ asitleri aynı zamanda ağrıyı ve bir bölgede oluşan şişliği azaltmaya yardımcı olur. Bu olumlu etkilere ek olarak hamilelik durumunda hamilelerdeki düşük riskini azalttığı ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi sağladığı belirtilmiştir. Sağlıklı bir hamilelik geçirilmesine ek olarak doğurganlığı arttırdığı da yapılan bazı çalışmalar sonucunda görülmüştür. Crohn hastalığı bulunan kişilerde çeşitli besin takviyelerinin emilimi zorlaşır ve bu durumda balık yağı kullanılması tavsiye edilir. Balık yağının otoimmün bir hastalık olan lupus hastalığında da faydalı olduğu belirtilir. Lupus hastalığına bağlı olarak görülen bazı semptomların azalmasına katkıda bulunur. Balık yağı özellikle de egzersiz yapan kişilerde yapılan egzersizin etkisini arttırır ve kilo vermeye bu şekilde yardımcı olur. Balık yağı kullanımına ek olara egzersiz yapılması sonucunda vücudun şekli ve niteliği konusunda olumlu bir değişim gözlenebilir. Ayrıca sanılanın aksine kilo aldırma etkisi bulunmayan hatta kilo vermekte çok faydalı olan omega 3 kilo verme isteği bulunan kişilere de uzmanlar tarafından tavsiye edilir. ÖNLEMLER ve UYARILAR ! Sizin için önerilen bitkiler, yağlar, karışımlar vb. ilaç değil
  • bitkisel takviye niteliğindedir. Türkiye’de ilgili kanunlara göre ilaç ve reçeteleri doktorlar düzenler, bazı bitkiler bedeninizi olumsuz etkileyebilir. Sağlık sorunları yaşayan kişilerin, öncelikle bir sağlık uzmanına danışmaları önerilir. Yasal mevzuatlar gereği, ürün açıklamaları kısmında, ürün faydası, hastalık adı veya endikasyon belirterek ürün tanıtımı yapılmamaktadır. En doğru ve güvenilir bilgi için bir sağlık uzmanına danışmanız tavsiye edilir. Sitedeki açıklamalar sadece bilgi amaçlı olup ürünlerimizi daha iyi tanıyabilmeniz içindir, herhangi bir tedavi şekli veya tavsiyesi değildir, sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Kapsül
Geri Bildirim Ver