BALCI MURAT 2 Li Bal Kampanyası 1300 gr Çam Balı 1300 gr Çiçek Balı: 2600 gr Net Tam Size Göre

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BALCI MURAT 2 Li Bal Kampanyası 1300 gr Çam Balı 1300 gr Çiçek Balı: 2600 gr Net Tam Size Göre

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 2 li Bal kampanyası 1300 gr Çam Balı + 1300 gr Çiçek Balı: 2600 gr net TAM SİZE GÖRE Balcı Murat tan ÇAM Süzme Balı 1 300 gr. Marmaris Köylerinden kapınıza....... Sağlığınız bizim için çok önemlidir. ......Köylülerden Balları alıp kapınız getiriyoruz....... Çam balı, salgı balları arasında en çok bilinen ve tercih edilen bal çeşitlerindendir. Süzme bal olarak görmeye alışkın olduğumuz çam balı Muğla ve Akdeniz’in kıyı bölgelerinde yaygın olarak üretilmektedir. Muğla yöresine ait çam balı bölgenin yöresel balı olarak bilinir. Çoğu yerde, yayla ballarında olduğu gibi şehir ve bölge ismiyle özdeşleşerek Muğla balı veya Muğla çam balı diye de adlandırılır.. ...... Önemli Not: ballarımızı piyasadaki her firma gibi 1000 cc lik kavanozla yolluyoruz 1000 cc tartılınca 1300 gr gelir Not: Beğenmezseniz koşulsuz şartsız iade alıyoruz Balımıza güveniyoruz
Geri Bildirim Ver