Bagimoo Krinkıl Kumaş Unisex Günlük Seyahat Okul Sırt Çantası-Sıvı Geçirmez Kumaş-Çok Gözlü

499 TL
Tükeniyor!
Beden: L
L

Ürün Bilgileri

Bagimoo Krinkıl Kumaş Unisex Günlük Seyahat Okul Sırt Çantası-Sıvı Geçirmez Kumaş-Çok Gözlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bagimoo Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜVENDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4520124376
    Bu ürün Bagimoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krinkıl Kumaş Unisex Seyahat ve Okul Sırt Çantası-Sıvı Geçirmez Kumaş-Çok Gözlü Ürün Türkiye'de Üretilmiştir. Çanta Unisex Kullanıma Uygun Olarak Tasarlanmıştır. Çanta Günlük, Okulda, Seyahatte Kısaca Heryerde Kullanılabilmesi İçin Tasarlanmıştır. Üretim Aşamasında 1. Sınıf Kaliteli Malzeme ve İşçilik İle Üretilmiştir. Kumaş Yapısı Sayesinde Hem Sağlam Hemde Hafif Bir Çantadır. Çantada Toplam 8 Adet Bölme Vardır. Bunlardan 5'i Fermuarlı 2'si Yanlarda Lastikli 1'i Önde Kapaklı Bölmedir. Çanta Sırt Tarafında Bulunan Fermuarlı Cep Çanta Sırtınızda İken Cüzdan, Para vs. Değerli Eşyalarınızın Muhafazası İçin Özel Olarak Tasarlanmıştır. Ayrıca Çanta İç Kısmında Laptop veya Tablet Koyabileceğiniz Bir Cep Mevcuttur. Çantanın Sırt Askısı Uzunluğu Ayarlanabilir. Sırt Askıları Ped Desteklidir. Çantanın Uzun Süre Kullanılabilmesi İçin Çamaşır Makinesinde Yıkanmasını Tavsiye Etmiyoruz. Çanta Temizlenmek İstendiğinde Deterjanlı Bez veya Sünger Yardımıyla Silinip Çeşme Suyunda Durulama Yapılır. Ölçüler 45x30x25 Cm Çanta Hakkında Kafanıza Takılan Sorularınızı Satıcıya Sor Kısmından Bizlere İletebilirsiniz. Keyifli Alışverişler Dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver