Badger Bebek Güneş Kremi 40 Spf 87 ml

858 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,90 TL859,90 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Badger Bebek Güneş Kremi 40 Spf 87 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Badger Bebek Güneş Kremi 40 Spf 87 ml Bebeğiniz için temiz ve az sayıdaki sade içeriğiyle güneşin zararlı ışınlarına karşı SPF40 güneş koruma faktörü sağlar Organik sertifikalı 7 içeriğiyle hassas ciltleri nemledirir ve mineral çinko oksitle güneş koruma faktörü sağlar Organik ayçiçeği yağı cilde kolay uygulanmasına yardımcı olur. Kolay sürülür 40dk. suya ve terlemeye dayanıklıdır Doğada çözünür, deniz ve deniz canlılarını korur %98 organik içeriklidir Kullanım: Doğal içerikleri dolayısıyla her kullanım öncesi ürün ambalajının farklı noktalardan bastırarak ürünün daha da iyi karışmasını sağlayabilirsiniz. Bir miktar ürünü avuçlarınızın içine alıp vücut ısınızla yumuşamasını sağlayarak cilde daha da rahat uygulayabilirsiniz. En az 40dk. suya dayanıklıdır. Yüzme, aşırı terleme, havluluyla kurulanma sonrası ya da her 2 saatte bir uygulamayı tekrarlayınız. İçerik: Uncoated Zinc Oxide (mineral çinko oksit) %22,50 *Helianthus Annuus (organik ayçiçek) Seed Oil, *Cera Alba (organik balmumu), Simmondsia Chinensis (organik jojoba) Seed Oil, Tocopherol (ayçiçeğinden elde edilen E Vitamini) *Anthemis Nobilis (organik papatya) Flower Oil, *Calendula Officinalis (organik aynısefa) Flower Extract, *Hippophae Rhamnoides (organik seabuckthorn) Fruit Extract *=organik Miktar: 87ml

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Boy 50 -100 ML
Geri Bildirim Ver