Bade Zurna Profesyonel Erik Ağacı Kaliteli Zurna La Karar + Kamış

1.949,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bade Zurna Profesyonel Erik Ağacı Kaliteli Zurna La Karar + Kamış

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bade Müzik Satıcı Ünvanı: TAYFUN BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1850414118
    Bu ürün Bade Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LA KARAR ZURNA TAM PEOFESYONEL UZUNLUK : 36 CM PROFESYONEL KULLANIM BAŞLANGIÇ İÇİN EĞİTİMLİK İÇİN KULLANILABİLİR AKORTLAR SESLER TAMDIR NETTİR GARANTİLİ KALİTELİ ZURNA KAMIŞ VE BORUSU İLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.
Geri Bildirim Ver

Bade Zurna BM250889018 Profesyonel Erik Ağacı La Karar Zurna + Kamış

Nefesli saz olarak tanımlanan zurna, geleneksel müzik aletlerindendir. Açık ve kapalı alanda özel günlerde ve eğlencelerde sıklıkla zurnayla karşılaşabilirsiniz. Geleneklerin devamı niteliğinde olan Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış, kullanıldığı ağaç ve üretim şartları ile kaliteli bir üründür. Her yaşa ve seviyeye hitap eden zurna, profesyonel ve amatör kullanıcılar için özel olarak üretilmiştir. Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna kamış ve borusuyla birlikte set halinde geleceği için ek olarak herhangi bir ürün almanıza gerek kalmaz.

  • 33 cm uzunluk.
  • Set halinde gönderim.
  • Akortlarında netlik.

Profesyonel Erik Ağacı Kaliteli Zurna Kamış Özellikleri Nelerdir?

Profesyonel Erik Ağacı Kaliteli Zurna Kamış Özellikleri Nelerdir?

Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış, farklı alanlarda kullanılmaya uygundur. Başlangıç niteliğinde olan ve eğitimlerde kullanılan zurnayla profesyonel bir başlangıç yapabilirsiniz. Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış, 33 cm uzunluğundadır. La karar kamışta bulunan akortlar ve sesler nettir ve bu akortlar tam olarak ayarlanmıştır. Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış ve borusuyla birlikte gönderilir. Kaliteli ağaçlardan üretilmiş olan zurnanın uzun süreli ve farklı alanlarda kullanılması amaçlanmıştır. Tam takım olarak gönderilen Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış ve borusuna ek olarak emziği de gönderilir. Zurnanın üzerinde farklı notalardan oluşan 7 delik bulunur. Elinizle tam anlamıyla kavrayabileceğiniz uzunluk ve genişlik ölçülerine sahip olan bu zurnayı kullanırken herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız.

Profesyonel Erik Ağacı Kaliteli Zurna La Karar Kamış Kimler İçindir?

Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış, her yaş kesimi için uygundur. Eğitmenler eğitim esnasında bu zurnayı kullanabilirler. Düğün ve nişan gibi özel günler için bu işi yapıyorsanız aynı şekilde bu zurna tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. Zurna çalmayı öğrenmek isteyenler ve buna yeni yeni merak salanların ilk zurnası olabilme niteliklerinin tamamını erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış karşılar. Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış fiyatı da kullanım alanlarında olduğu gibi geniş bir kitleye hitap eder. Kalitesi ve erik ağacından yapılmış olmasına karşın fiyatı bütçenizi sarsmayacak şekilde belirlenmiştir. İster yeni başlıyor olun isterseniz profesyonel, iki koşulda da zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilir ve çevrenizdeki kişilere önerebilirsiniz.

Profesyonel Erik Ağacı Zurna La Karar Kamış Kaliteli midir?

Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış yorumlarından da anlaşılacağı üzere ürün son derece kalitelidir. Ürüne ait olan yorumlar zurnayı bizzat temin etmiş deneyimli alıcılar tarafından yazılır. Bu sebeple, Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış yorumlarını okuyarak gönül rahatlığıyla kalitesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Üretim şartları, kullanılan ağaç türü ve ölçüler göz önünde bulundurulduğunda Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış, tam bir fiyat performans ürünü olarak karşınıza çıkacaktır. Erik ağacı, bilimsel olarak Prunus domestica adıyla da anılan bir ağaç türüdür. Son derece dayanıklı olduğundan da kaynaklı olarak müzik aletleri üretiminde sıklıkla tercih edilen bir üründür. Zurna profesyonel kaliteli zurna La karar kamış da ana madde olarak erik ağacı kullanılarak üretilmiştir. Bu sebeple, oldukça kaliteli ve dayanıklı bir üründür. Zurna profesyonel erik ağacı kaliteli zurna La karar kamış, Uzun süreli kullanım göz önünde bulundurularak son teknolojiyle üretilmiştir. Trendyol üzerinden ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.