Baci Milano Sole Mio Dikdörtgen Şişe 240 ml

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Baci Milano Sole Mio Dikdörtgen Şişe 240 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pera Bulvarı Satıcı Ünvanı: PERA BULVARI EV VE YAŞAM GEREÇLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728081986400001 Vergi Kimlik Numarası: 7280819864
    Bu ürün Pera Bulvarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baci Milano Sole Mio Dikdörtgen Şişe 240 ml Baci Milano Sole Mio koleksiyonu, altın renginin binlerce tonunu tüm sıcaklığı ve kusursuzluğuyla yansıtır. Akdeniz atmosferini ve imgelerini ilgili çekici bir koleksiyonda bir araya getiren Baci Milano, Sole Mio ile mavi, kırmızı ve sarının göz alıcı birleşimini geniş ürün yelpazesiyle sunar. Baci Milano Sole Mio Dikdörtgen Şişe 240 ml, porselen malzemesi ve zarif İtalyan tasarımı ile öne çıkan şık ve zarif bir üründür. İtalyan tasarımının estetiği ve porselen malzemenin kalitesi sayesinde uzun süre dayanıklılığını koruyan bu dikdörtgen şişe, evinizin dekorasyonuna özel bir hava katmaya devam eder. Baci Milano Sole Mio Dikdörtgen Şişe 240 ml, İtalyan estetiğini yansıtarak evinize zarif bir hava katmak için özel olarak tasarlanmıştır ve tasarımının zarafeti, bu şık şişeyi öne çıkaran özelliklerden biridir. Ölçü: 240 ml Malzeme: Porselen Boyut: 8,2 cm x 5 cm x 13 cm Baci Milano Hakkında Baci Milano, İtalyan zarafetini ve Barok tarzının büyüsünü modern yeniliklerle buluşturan, dikkat çekici ve renkli bir tasarım anlayışına sahip %100 İtalyan bir markadır. Melamin ve porselen malzemelerle üretilen Baci Milano ürünleri, benzersiz ve çarpıcı tarzları ile öne çıkar ve her ortama özel bir estetik katma konusunda iddialıdır.Baci Milano zengin koleksiyonlarıyla, tabaklardan sürahilere, parfüm şişelerinden tepsilere, bardaklardan kavanozlara, kesme tahtalarından fincanlara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Baci Milano'nun ürünleri, evinizin her köşesini tamamlamak için İtalyan zarafetini ve canlılığını yansıttığı seçenekler sunar. Hem geleneksel hem de çağdaş tasarımın en iyi yönlerini bir araya getirerek, sofralarınıza ve yaşam alanlarınıza benzersiz bir cazibe ve zarafet katar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 1
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver