BABYTON Bebek ve Çocuklar İçin Günlük Güneş Koruyucu Krem 100 ml

449,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BABYTON Bebek ve Çocuklar İçin Günlük Güneş Koruyucu Krem 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trukid Türkiye Satıcı Ünvanı: YÜKSELİŞ TOPLU KONUT GAYRİMENKUL HAZIR GİYİM GIDA MEDİKAL OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995052879500010 Vergi Kimlik Numarası: 9950528795
    Bu ürün Trukid Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal Koruma, Güneşin Zararlarına Karşı Organik Kalkan! Özel olarak formüle edilmiş, en değerli küçüklerimizin hassas cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak için. Güneşin zararlı UV ışınlarına karşı güçlü bir koruma sağlamak için doğal içeriklerle zenginleştirilmiş bu krem, cildi nazikçe nemlendirirken aynı zamanda besler ve koruma sağlar. Bebeğinizin hassas cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak için doğal ve organik bir seçenek. Sağlıklı Cilt, Mutlu Günler! Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş güneş kremimiz, cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korurken nemlendirir ve besler. Sağlıkla Parlayan Bir Yaz! Bebekleriniz ve çocuklarınız için özel olarak formüle edilen güneş kremimiz, doğal içeriklerle cildi korurken, güneşin keyfini çıkarmanızı sağlar. Kimler İçin Uygundur? Bebekler ve çocuklar için idealdir. Hassas cilde sahip yetişkinler için uygundur. Nasıl Kullanılır? Güneşe çıkmadan 15 dakika önce bolca uygulayın. Havlu ile kurulandıktan hemen sonra tekrar uygulayın. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Ürünü gözlerden uzak tutun. Göze temas etmesi durumunda bol su ile durulayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. İçindekiler: Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera Juice), Caprylic/Capric Triglyceride (Coconut Base), Zinc Oxide, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Oil), Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil), Sorbitan Stearate (Vegetable), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil),Hyaluronic Acid, Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Tocopherol (Vitamin E), Punica Granatum Extract (Pomegranate Extract), Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumber Extract), Citrus Grandis Peel Oil (Grapefruit Oil), Potassium Sorbate, Camellia Sinensis Leaf Oil (Green Tea Oil), Citrus Aurantium Dulcis Oil (Orange Oil)

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 20 - 40
  • Boy 100 - 200 ML
Geri Bildirim Ver