BABYSO Sıkıştırılmış Bebek Mendili 512 Adet

375 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BABYSO Sıkıştırılmış Bebek Mendili 512 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WOLFKİNG GRUP Satıcı Ünvanı: WOLFKİNG GRUP TEMİZLİK MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0814106135300001 Vergi Kimlik Numarası: 8141061353
    Bu ürün WOLFKİNG GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BABYSO SIKIŞTIRILMIŞ BEBEK MENDİLİ NEDİR ?BabaySo Bebek Mendilleri 2 cm çapında açıldığında 22×24 cm. boyutlarına ulaşan sıkıştırılmış tablet halinde kuru bir mendildir. Mendilin hammaddesi bambu bitkisi elyafından üretilmiş %100 viskondur. Kesinlikle petrol türevi yapay polyester içermez. Alkol türevi kimyasal maddeler ile açılmaz. Soğuk ve sıcak su ile doğal losyonlar ile kullanılır.Gıdada kullanılan metal saklama ambalajı sayesinde kullanılacağı zamana kadar kuru haldedir. Kuru tablet su ile buluşturularak kullanıma hazır hale getirilir. Bebek temizliği ve kişisel temizliğinizde güvenle kullanabilirsiniz. Islak mendiller gibi bakteri üretmez.Alkol,koruyucu,paraben,esans ve boya içermez. Musluğunuzdaki su ne kadar temiz ise mendilde o kadar temiz olur. Mendillerimiz tamamen yerli olup steril robotik makinalarda el değmeden üretilir.Paket içeriğinde 512 adet sıkıştırılmış kuru mendil bulunmaktadır. BEBEKLERDEKİ PİŞİK İÇİN ÇÖZÜM! Islak mendillerin oluşturduğu pişik ve alerji için birebirdir.Mendillerimiz kuru olduğundan ve kimyasal bir sıvı bulunmadığından bebeklerin hassas ciltleri için idealdir.Ürünü kullanan ve bilen Çocuk Doktorları ve Doğum Doktorları BabySo Bebek Mendilini önermektedir. DOĞA DOSTU! BabySoBebek Mendili tamamen doğa dostudur.Toprakta 5,6 ay içinde biyolojik olarak çözünür. ÜRÜNÜMÜZÜN İÇERİĞİNDE HİÇ BİR KORUYUCU MADDE VE ESANS YOKTUR. ÜRÜNÜMÜZ SAĞLIK BAKANLIĞI KAYITLIDIR.DERMOTOLOJİK OLARAK HASSAS CİLTLERDE TEST EDİLMİŞTİR. PATENTLİ ÜRÜNDÜR. KUTU İÇERİĞİNDE 512 ADET ÜRÜN BULUNUR.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Paket İçi Mendil Adedi 1
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver