Babyjem Emzirme Ve Destek Minderi 082 Pembe Yonca

599,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem Emzirme Ve Destek Minderi 082 Pembe Yonca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BebeNeeds Satıcı Ünvanı: CAVA TEKSTİL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072514900001 Vergi Kimlik Numarası: 2030725149
    Bu ürün BebeNeeds tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyjem Emzirme ve Destek Minderi 082 (Yeni) Özellikleri
  • Anneye emzirme esnasında büyük konfor sağlar. Annenin sırt ve bel ağrısı yaşamasına engel olur. Kas ağrısı yaşamadan rahat bir emzirme zamanı geçirmenizi sağlar. Oturmaya başladığı dönemlerde bebeğinize destek olarak kullanılabilir. Fermuarlı çıkarılabilir kumaşı sayesinde çamaşır makinesinde yıkanabilir. %100 koton kumaş. Markanın ait olduğu Ülke: Türkiye Üretim yeri: Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Desen Baskılı
  • Materyal Pamuklu
Geri Bildirim Ver

Babyjem Emzirme ve Destek Minderi Pembe Yonca

Emziren anneler konforlu bir beslenme süreci için Babyjem emzirme yastığı ve çeşitlerinden faydalanır. Yenidoğan bebeklerin omurga yapıları daha gelişmediği için emzirme sırasında sağlıklı bir pozisyon belirlenmesi gerekir. Emzirme yastığı özel tasarımı sayesinde annelere yardımcı olur. Lohusalık döneminde bel bölgesine yerleştirildiği an destekleyici haline gelir. Dikişleri olan anneyi zorlamadan, konforlu şekilde bel bölgesini destekler. Babyjem minder sayesinde omurga yapısı gelişmemiş bebekler sabit ve doğru şekilde üzerine yatırılabilir. Hamilelik döneminde de bel ağrıları çeken anneler bel bölgesine sararak destek minderi elde eder. Emziren anneler bebeklerin beslenme sürecinde olumsuzluk yaşamasını engellemek için Babyjem emzirme minderi çeşitlerinden yardım alır. Bebeğin baş kısmını yukarıda tutarak doğru emzirme pozisyonunu elde edebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Konforlu beslenme süreci
  • Doğru emzirmeyi sağlayan tasarım

Şık Tasarımı ile Babyjem Emzirme ve Destek Minderi

Şık Tasarımı ile Babyjem Emzirme ve Destek Minderi

Bebekler farklı pozisyonda beslenir. Yatarak, oturarak ya da kucakta emebilen bebekler Babyjem emzirme ve destek minderi sayesinde bu süreci rahat geçirir. Kaliteli malzemeden tasarlanan ürün, bebeğin mindere gömülmesini engeller. Annelerin emzirme sürecinde bel ve boyun ağrıları çektikleri bilinir. Minder sayesinde annenin omurgasını destekleyerek ağrıları önler. Çok sert ya da çok yumuşak ürünler bebeklere zarar verir. Babyjem anakucağı destek minderi dengeli yapısı ile hem anne hem de bebeğin konforunu düşünür. İlk aylarını geçiren bebekleri mindere yatırarak keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Kalça ve sırt bölgesini destekleyerek omurga yapısını korur. Kontrol sağlayamayan bebekleri özel tasarımı sayesinde sabitler. Böylece bebek, güvenli bir şekilde uzanabilir. Annenin çok fazla eğilmesine gerek kalmadan bebeği emzirebilir. Hem anne hem de bebek için farklı şekillerde kullanılabilen ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Çeşitli Kullanım Sağlayan Babyjem Destek Minderi

Çeşitli Kullanım Sağlayan Babyjem Destek Minderi

Hamilelik sürecinde anne adaylarının sırt ve bel ağrıları çektiği bilinir. Babyjem destek minderi bu süreçte yardımcınız olur. Özel tasarımı sayesinde otururken belinize sarabilir, destekleyici bir ürün elde edebilirsiniz. Bu sayede bel bölgenizi destekler ve ağrılarınıza son verir. Yatarken boyun bölgenize yerleştirerek doğru pozisyonda uzanabilir, rahat nefes alabilir ya da boyun ağrıların engelleyebilirsiniz. Babyjem emzirme ve destek minderi pembe yonca rengi ile müşterilerin beğenisini kazanır. Şık tasarımı sayesinde hem hoş görüntü hem de konforlu bir süreç geçirebilirsiniz. Bebeğin sağlığını düşünen tasarım annenin konforunu ön planda tutar. Annelerin konforlu bir hamilelik, lohusalık ya da büyütme süreci geçirmelerine yardımcı olur. Oturma sürecinde olan bebekler için kaliteli bir destekleyici olur. Deneyim yaşayan müşterilerin yorumlarını göz önünde bulundurarak fikir alabilir ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Babyjem Emzirme ve Destek Minderi

Bütçe Dostu Fiyatlarla Babyjem Emzirme ve Destek Minderi

Ürün fiyatları belirlenirken kullanılan malzemeler göz önünde bulundurulur. Babyjem emzirme ve destek minderi pembe yonca fiyatları müşterilerin bütçelerini düşünerek belirlenir. Her anlamda avantaj sağlayan ürün, uygun fiyatları sayesinde müşterilere tasarruf sağlar. Kaliteli, konfor sağlayan, bebeklerin sağlığını düşünerek tasarlanan ürün fiyatları ile adından söz ettirir. Her annenin ihtiyacı olan tasarım beğeni kazanır. Hoş rengi ile kolay temizlenir yapıda üretilir. Alerjenik maddeleri bünyesinde barındırmayan marka, güvenli kullanım imkanı yaratır. Birçok kolaylık sağlayan minder kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun süre kullanım vadeder. Hamilelikten bebeklerin büyüme sürecine kadar yardımcı olan ve farklı kullanım şekilleri sunan emzirme minderi uygun fiyatı ile müşterilere sunulur. Geniş ürün yelpazesi ile bilinen Trendyol’dan ürüne ulaşabilirsiniz. Açıklayıcı anlatım, etkileyici görseller ve deneyimli müşteri yorumlarından faydalanabilir, ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.