Baby Plus Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Seti

336,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Baby Plus Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MotherAnBaby Satıcı Ünvanı: CEMİLE ÇELİKBAZI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400331250
    Bu ürün MotherAnBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "yeni elektrikli tırnak makası ile bebeğinizin tırnaklarını güvenle kesin ve şekillendirin! Bebeğinizin tırnaklarını kesmek artık daha kolay ve güvenli hale geldi! Yeni elektrikli tırnak makamız, bebeğinizin hassas tırnaklarına zarar vermeden kusursuz bir kesim sağlar. Artık bebeğinizin tırnaklarını cilalayabilir, şekillendirebilir ve parlatabilirsiniz - Tüm bunlar, bebeğinizin yüzünü çizme riski olmadan. Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde, bu tırnak makası avuç içinize mükemmel uyum sağlar ve kullanımı son derece rahattır. Sessiz motoruyla, bebeğiniz uyurken bile tırnaklarını kesme imkanı sunar, böylece onları asla uykularından uyandırmazsınız. Farklı renk ve kalınlıklardaki başlıklarımız, farklı yaş gruplarına ve kullanıcılara uygun seçenekler sunar. Fuşya, lila ve yeşil renklerdeki başlıklar, 0-6 aylık bebeklerden büyük bebeklere kadar olan yaş gruplarına hitap ederken
  • beyaz, sarı ve pembe renklerdeki başlıklar yetişkinler için idealdir. Bebeğinizin tırnaklarını güvenle kesmek ve şekillendirmek için bugün bizimle birlikte olun!"
Geri Bildirim Ver