9
Metal Dedektörü kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Aziz Altın Arama Dedektörü Via Gold

51.900 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Aziz Altın Arama Dedektörü Via Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Define Grup Dedektör Satıcı Ünvanı: SANEM EYİGÜN MANAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830335582
    Bu ürün Define Grup Dedektör tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Via Gold S i z d e A r t ı k A r a z i d e k i Ş a n s ı n ı z ı A r t t ı r ı n Via Gold Dedektör derin aramalar ve yüzeye dağılmış tek paraları bulabilmek için üretilmiş iki sistemi de olağan üstü çalışan Via Gold define dedektörü, İki başlıklı ve Renkli 4.7 inç ekranı ile ekran parlaklığı, ses ayarı ve otomatik zemin ayarı gibi menüler arasındaki geçişleri hızlı ve anlaşılırlığı kolay olan menüsü ile en iyi kombinasyon sağlanmıştır. Via Gold dedektör Li-Po bataryası ile 12 saat kullanım imkanı sunmaktadır ve hızlı şarj olabilme özelliği ile 4 saat gibi kısa bir sürede full olabilmektedir ayrıca hafif alüminyum teleskopik gövde boruları ile kol ağrıtmadan uzun saatler arama yapmaya olanak sağlarken üç parçaya bölüne bilmesi ile küçük bir çantaya dahil kolayca sığabilmektedir. Via Gold altın arama dedektörü metalleri ayırabilen Altın , Değerli ve Değersiz olarak ekranında bizlere belirtmektedir ayrıca Boşluk tespiti ve Derinlik tespiti de yapabilmektedir. Via Gold Define dedektörü Max 4 metreye kadar inebilen ama başlıklarındaki faklı frekans teknolojisi ile diğer dedektörlere göre çok daha iyi algılayabilen ve metal ayrımı yapan define dedektörüdür.
Geri Bildirim Ver

Aziz Altın Arama Dedektörü Via Gold

Aziz altın arama dedektörü via gold, alan tarama özelliğine sahip olan ve boşlukları tespit edebilen bir cihazdır. Bu ürün, derinde yer alan defineleri ve gömülü bir şekilde bulunan hazineleri doğru ve hızlı şekilde tespit etmenize yardımcı olur. Birçok değerli taşı ve eşyayı bulmaya yarayan bir cihazdır. Bronz, altın, gümüş, tunç, külçe altın, heykel ve para gibi değeri yüksek olan nadir bileşenleri bulabilir. Yer altında bulunan mezar ve tünel gibi yapıları doğru bir şekilde tespit edebilir. Bu ürün 30 cm ile 2.5 metre arasında doğru bir şekilde çalışabilir. Buna ek olarak, derin çalışma alanlarında da son derece başarılı ve doğru sonuç veren bir üründür.

  • 2 farklı teknoloji seçeneği
  • Multi dedektör tipi
  • Hızlı ve doğru sonuç

Aziz Değerli Taş Arama Dedektörü Via Gold Özellikleri

Aziz Değerli Taş Arama Dedektörü Via Gold Özellikleri

Altın arama dedektörü, sahip olduğu yüksek yazılım mühendisliği sayesinde %70 garantili bir şekilde ayrım yapabilir. Buna bağlı olarak, değerli ve değersiz eşyaları birbirinden ayırır ve sadece değerli taş ve eşyalarda sinyal verir. Bu sayede vakit kazanır ve boş yere kazı yapmak durumunda kalmazsınız. Cihaz, sahip olduğu 2 boyutlu canlı grafik özelliği sayesinde hazineleri ayırt edebilir. 2 farklı teknoloji ile tasarlanan bu cihaz, müşteriye 2 farklı sistemde kullanabilme opsiyonu tanır. Bu cihazı, tüm topraklı maden arama çalışmalarında tercih edebilirsiniz. Kullanım kolaylığı ve yüksek başarı yüzdesi ile memnuniyet yaratan kaliteli bir üründür. Kaya içerisine gömülü olan hazine ve değerli taşları tespit edebilir. Hızlı ve derin arama gibi birçok modu bulunan cihazı ihtiyaca göre kolay bir şekilde dizayn edebilirsiniz.

Aziz Via Gold Hazine Arama Dedektörü Yorumları

Aziz Via Gold Hazine Arama Dedektörü Yorumları

Aziz altın arama dedektörü via gold yorumlarında, ürünün başarı performansının yüksek olduğundan ve birçok arazide rahat bir şekilde kullanıldığından bahsedilir. Değerli ve değersiz taşları ayırt edebilen cihaz sayesinde boşa vakit kaybetmezsiniz. Cihazın sahip olduğu point özelliği sayesinde merkezi odaklama ve noktasal arama yapabilirsiniz. Filtreleme seçeneğini kullanarak değersiz metalleri bulmasını önleyebilirsiniz. Ürünün hızlı arama modunda bulunan hotrock seçeneği, sayısal değerleri artırmayı ve pişen kiremit parçalarının yoğun olduğu yerlerde sinyal vermeyi sağlar. Bu modu, tarihi yapıların yoğun olduğu arazilerde kullanabilirsiniz. Bu sayede cihaz, maden içerikli kalıntılardan etkilenmez ve hedefinize uygun şekilde arama yapar. Oldukça iyi bir derinlikte çalışan cihazı turbo moduna alabilir ve %30’a varan derinlik artışı sağlayabilirsiniz. Ürünün birçok modu bulunması sayesinde müşteriler tarafından son derece anlaşılır ve efektif olarak nitelendirilir.

Aziz Değerli Taş Arama Dedektörü Via Gold Fiyatı

Aziz Değerli Taş Arama Dedektörü Via Gold Fiyatı

Aziz altın arama dedektörü via gold fiyatı, cihazın çalışma prensibi ve verimlilik düzeyine bağlı olarak belirlenir. Çok sayıda modu olan bu cihaz ile birbirinden farklı değerli eşyalar aranabilir. Cihazda bulunan demir kayıt özelliği sayesinde demir türü metalleri cihaza tanıtabilir ve geriye kalan değersiz metalleri görmezden gelmesini sağlayabilirsiniz. Cihazın hassasiyet modu, tarihi altın obje ve heykellere derin yüzeylerde ararken kullanılır. Kişiye göre özelleşebilir olan ürünün eşik sesini değiştirebilirsiniz. Ergonomik bir tasarıma sahip olan ürün, uygun fiyat seçeneği sayesinde tercih edilir. Şarjlı olması sayesinde beğeni toplayan modelin şarjı uzun bir süre dayanır. Ses ve ışık ayarlarını arazi koşullarına göre ayarlayabileceğiniz ve birçok farklı moda sahip olan değerli taş arama dedektörünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın aldıktan sonra müsaitliği bulunan tüm arazilerde kullanabilirsiniz.