Azim Dağıtım Hak Dini Kuran Dili, 10 Cilt, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır, 17x24 Cm. 2. Hamur,

1.400 TL

Ürün Bilgileri

Azim Dağıtım Hak Dini Kuran Dili, 10 Cilt, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır, 17x24 Cm. 2. Hamur,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BERRE YAYINLARI Satıcı Ünvanı: NİHAT ÖZBİLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6680237904
    Bu ürün BERRE YAYINLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . Milletimizin Kur'an-i Kerim'i daha iyi anlayabilmesi amacıyla yazılan bu eser, ilim çevrelerinin güven ve takdirini kazanan önemli tefsirlerdendir. 10 cilt hadis, ayet ve tefsirlerden alıntılar tamamen tahricli, rical, alfabetik fihrist ve lügatçe ilaveli. Türkiye’de benzeri bulunmayan bu şaheser, artık günümüz Türkçesinde insanlığı karanlıktan çıkaracak ilahi mesaj, elmalı M. Hamdi Yazır’ın Kuran tefsiri ile sizleri aydınlığa çağırıyor. · Cumhuriyet döneminin en büyük tefsir çalışmalarından biri olması bu esere ayrı bir önem kazandırmaktadır. Osmanlı ulemasının en önemli şahsiyetlerinden biri olan Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır, ömrünü İslam dinine adamış üstün yetenekleri, muhakeme gücü, deha çapındaki zekası, ilim ve kültürüyle ün salmış büyük din alimidir. · Süleymaniye Medresesi Müderrisliği vazifesinde de bulunan Elmalılı Hamdi, ilmi hizmetleri sebebiyle, Osmanlı nişanıile ödüllendirmiştir. · Azim Dağıtım Yayıncılık tarafından basılan Eser, Prof. Dr. İsmail Karaçam, Doç. Dr. Emin Işık, Prof. Dr. Nurettin Bolelli ve Abdullah Yücel Hocalarımıztarafından sadeleştirilmiş en güncel ve en çok satılanansiklopedi niteliğinde, okunması gereken İslami kaynaklardandır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver