Az Kitap Depresyon Psikolojisi Varoluşsal Bilgelik Serisi 9 Akif Manaf

79 TL

Ürün Bilgileri

Az Kitap Depresyon Psikolojisi Varoluşsal Bilgelik Serisi 9 Akif Manaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dolce Vita Kitap Satıcı Ünvanı: NAGİHAN ÖZBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2110177276400019 Vergi Kimlik Numarası: 5870629618
    Bu ürün Dolce Vita Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uçsuz bucaksiz bir çölde kaybolmaktir depresyon. Depresyon çölündeki insan evin yolunu bulamaz ve güçsüz düsene kadar dolasir. Bir yol ariyor ama bulamiyor ve umudunu kaybederek bu çölden hiçbir zaman kurtulamayacagina inaniyor. Depresyon insani çileden çikaran, onun zihnini bulandiran ve hayatini mahveden bir ziyaretçidir. Aslinda çocuklar da depresyona girer ama bunun tam da ne oldugunu bilmedikleri için depresyonu gidermeden ona ayak uydurmaya çalisir veya intihar eder. Depresyonlu insan geçip giden hayata bazen gülümser ama daha çok aglar. Degismek istemeyenler için ve degisime direnenler için depresyon yillarca sürebilir. Kimse depresyonda olan insana nasil davranacagini ve nasil davranmayacagini bilemez. Nereden bilebilir ki? Kimse kimseye bunu ögretemez. Insanlar diger insanlari nasil depresyona sokacagini bilir ama nasil depresyondan çikaracagini bilemez. Zira depresyon tamamen kisisel bir deneyimdir. Ürün Adı: Depresyon Psikolojisi Varoluşsal Bilgelik Serisi Ürün Kodu: 9786257987646 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Akif Manaf En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Akif Manaf
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver