1
ÇocukBebek Banyo & Tuvalet Aksesuarları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

AYVELLA BANYO Oturağı Çıkarılabilir Masa MAMA Sandalye Oturağı Taşınabilir Kaydırmaz Taban Devrilmez

362,11 TL

Ürün Bilgileri

AYVELLA BANYO Oturağı Çıkarılabilir Masa MAMA Sandalye Oturağı Taşınabilir Kaydırmaz Taban Devrilmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYVELLA Satıcı Ünvanı: İMC ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474084238100001 Vergi Kimlik Numarası: 4740842381
    Bu ürün AYVELLA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYVELLA BANYO Oturağı Çıkarılabilir Masa Mama Sandalyesi MAMA Oturağı Taşınabilir Kaydırmaz Taban Devrilmez AYVELLA OTURAK, 2 AŞAMALI ÇOK FONKSİYONLU GENİŞ KULLANIM ALANLI BİR ÜRÜN OLUP BEBEĞİNİZİN VE SİZİN VAZGEÇİLMEZ BİR YARDIMCINIZ OLACAK. İhtiyaç Halinde Banyo Oturağı, Mama Sandalyesi, Etkinlik Masası, Oturak, Koltuk Olabilir... Masalı Mama Sandalyesi Olarak Kullanılabilir ve Çocuğunuzun Yemek Alışkanlığını Edinmesine Yardımcı Olur. Salon, Mutfak, Oyun Odasında Her Türlü Zemine Konularak Devrilmez Yapısı ve Kaydırmaz Tabanı İle Aktivite Masalı Oturak Olarak Kullanıma Uygundur. Bebeğinizin Banyo Alışkanlığı Edinmesine Yardımcı Olur ve Dilerseniz Ön Tarafta Bulunan Mama Masası Çıkarılarak Banyo Oturağı Olarak da Kullanılabilir. Kaydırmaz Taban Sayesinde Mutfak Masası, Tezgah Vb Güvenli Alanlarda Ebeveyn Eşliğinde Mutfakta Kullanıma Uygundur. Portatif Yapısı İle Seyahatlerinizde, Plaj, Kumsal Vb. Zeminlerde Kullanılabilir. Geniş Hacmi İle Çocuğunuzun Bunalmasını Engeller Rahat Bir Alana Sahip Olmasını Sağlar Ve Uzun Yıllar Kullanım İmkanı da Olur. Bebeğiniz Oturma Alışkanlığı Edinmesini Sağlar. Ergonomik Yapısı İle Çocuğunuz Hem Güvenli Hem Kendini Yormadan Rahat Bir Pozisyonda Oturmasını Sağlar. Yıkanabilir ve Kolay Kırılmaz. Bebeğinizin Sağlığı Açısından Dik Pozisyona Geldikten Sonra Minimum 3. Aydan İtibaren Kullanılması Tavsiye Edillir 3-4 Yaşına Kadar Kullanıma Uygundur. Alerjik Madde ve Koku İçermez. Mama Tepsisi / Masası Resimli ve Düz Modellerden Oluşmaktadır, Stok Durumuna Göre Değişkenlik Gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver