Aysima Çiçekevi Mum Çiçeği Kırmızı hoya Carnosa Kokulu 1.kalite 9 cm Saksıda

139 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
197,99 TL

Ürün Bilgileri

Aysima Çiçekevi Mum Çiçeği Kırmızı hoya Carnosa Kokulu 1.kalite 9 cm Saksıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aysimakaktussukulent Satıcı Ünvanı: ARZU ÖZYANIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7170235236
    Bu ürün aysimakaktussukulent tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • çiçeğimiz kokuludur 9cm saksıda 15 20 cm uzunluğunda kahverengi veya siyah üretim saksısında gönderilir görsel orjinaldir anaç bitkimizin rengidir gönderilecek olan ikinci fotodaki üründür
Geri Bildirim Ver

Aysima Çiçekevi Mum Çiçeği Kırmızı hoya Carnosa Kokulu 1.kalite 9 cm Saksıda Trendyol'da

Aysima Çiçekevi mum çiçeği kırmızı hoya hoş kokusu ve çiçekleriyle öne çıkan bir bitkidir. Bakımı oldukça kolay olan ve hoya carnosa adıyla da bilinen bu çiçek Batı Avustralya bitkisidir. Yetiştirilmesinde bazı konulara dikkat edildiği takdirde nefis kokular yayar ve yüksek uzunluklara ulaşabilir.

 
  • Hoş ve ferah koku
  • Kolay bakım
  • Orijinal ürün

Aysima Çiçekevi Kokulu Kırmızı Mum Çiçeği 9 cm Hoya Carnosa Özellikleri

Aysima Çiçekevi Kokulu Kırmızı Mum Çiçeği 9 cm Hoya Carnosa Özellikleri

Aysima Çiçekevi kırmızı hoya carnosa kokulu 1.kalite 9 cm bitki özellikleri ile çiçek severlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. 25 metre uzunluğa kadar ulaşabilmesi ve hoş kokusu en önemli özellikleridir. Kullanıcılara 9 cm saksı içerisinde çiçeksiz halde teslim edilir. İlk ekim zamanı boyutları 15 ile 20 cm arasında değişir. Yetiştirilmeye başladıktan sonra ise uzunlukları artar ve dönemlere göre çiçek açar. Kırmızı mum çiçeği ya da diğer adıyla hoya carnosa sert yapraklara ve dış yapıya sahip olan bir bitkidir. Ancak bu formuna karşın hoş koku yayabilmektedir. Hoş kokulu mum çiçekleri çok dayanıklı bir yapıya sahiptir. Uzun süre susuz kalsa dahi yani kuraklık durumu yaşasa da kurtarılabilir. Soğuk iklimleri ve ortamları sevmez. Genel olarak tropikal iklimlerde yetişir. Gerekli koşullar sağlandığı takdirde hem kapalı hem de açık alanlarda bakılabilmektedir. Sevgi ve güç gibi durumları sembolize ettiği düşünülen mum çiçeği, çiçek aranjmanlarında da sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Aysima Çiçekevi Kokulu Kırmızı Mum Çiçeği 9 cm Hoya Carnosa Kullanımı

Aysima Çiçekevi Kokulu Kırmızı Mum Çiçeği 9 cm Hoya Carnosa Kullanımı

Aysima Çiçekevi mum çiçeği orijinal bir çiçektir. Balmumuna benzer yapıya sahip olan çiçekleri sebebiyle bu adlandırılma yapılmıştır. Yetiştirilmesi kolay olan hoş kokulu çiçekler arasında gösterilebilir. Kırmızı hoya carnosa, saksıda veya toprağa dikilerek bahçelerde yetiştirilebilir. Saksıda bakımı gerçekleştirilecek ise gelişimine bağlı olarak saksı değişimlerinin yapılması önemli bir konudur. Güneşi seven bitkiler arasında yer alır. Yani sıcak hava ve güneş mum çiçeğinin vazgeçilmezidir. Çok soğuk iklimlerde yetiştirilecek ise toprak bakımının koşullara yönelik iyileştirilmesi tavsiye edilir. Kış aylarında az sulanması da tavsiye edilen bir durumdur. Kuru toprak yapısını seven bir bitkidir. Fakat yaşanılan yani yetiştirilen bölgeye de bağlı olarak yaz aylarında sıklıkla sulanmasına dikkat edilmelidir. Belirli periyotlar halinde gübreleme yapılması bitkinin sağlığı için önemlidir. Mum çiçekleri için yavaş salınım yapan gübreler tavsiye edilmektedir. Bakımı sırasında çiçek tomurcuklarının oldukça hassas olduğu da bilinmelidir.

 

Aysima Çiçekevi Kokulu Kırmızı Mum Çiçeği 9 cm Hoya Carnosa Fiyatı

Aysima Çiçekevi Kokulu Kırmızı Mum Çiçeği 9 cm Hoya Carnosa Fiyatı

Aysima Çiçekevi kırmızı hoya carnosa kokulu 1.kalite 9 cm fiyat bilgisi de merak edilen bir konudur. 1. kalite bir bitki olması ve sahip olduğu özellikler fiyatının belirlenmesini sağlamıştır. Satışa sunulma şekli ve marka gibi konular da yine fiyat üzerinde etki göstermiştir. Kırmızı hoya carnosa kokulu çiçek 9 cm çapa sahip saksı içinde satışa sunulur. Bu saksılar orijinal dikim saksılarıdır. Genel olarak siyah ve kahverengi saksılar içerisinde ulaştırılmaktadır. Gelişimi sırasında saksı değişimine ihtiyaç duyulabilir. Hoş, tatlı kokusu ve dayanıklı yapısıyla uzun süre keyifle bakılabilecek çiçekler arasındadır. Kırmızı renkli çiçekleri ile de diğer bitkiler arasında öne çıkmayı başarır. Aysima Çiçekevi kırmızı hoya carnosa kokulu 1.kalite 9 cm yorum ve değerlendirmelerini dikkate alarak da seçiminizi yapabilirsiniz. Kırmızı mum çiçeğine dair detaylı bilgilere, yorumlara ve değerlendirmelere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.