Ayfa Sesli Seccade Kulaklıklı-1119

420 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 70 x 110
70 x 110
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ayfa Sesli Seccade Kulaklıklı-1119

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAYE KİTAP Satıcı Ünvanı: NURETTİN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1725209945400019 Vergi Kimlik Numarası: 4670213341
    Bu ürün GAYE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesli seccade kulaklıklı (mavi) özel olarak tasarlanmış olan sesli seccade namazı öğrenme aşamasında yardımcı olan faydalı bir üründür. Artık kolaylıkla namaz kılmayı öğrenebilirsiniz. Paket içeriği: Pusulalı kulaklıklı özel kutusunda seccadeli

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ayfa 1119 190987 Kulaklıklı Sesli Seccade

Namaz kılmayı öğrenmek isteyen kişiler, teknolojinin imkânlarından faydalanabilir. Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade, çocuk ve yetişkinlere uygundur. Kullanımı oldukça kolay olan ürün, işlevsel yapısıyla sıkça tercih edilir. Namazı doğru şekilde kılmayı öğreten seccade, adeta bir rehber niteliği taşır. Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade, kılınacak namaza göre direktifler verir. Bu sayede kısa sürede namaz kılmayı öğrenmek mümkündür. Söz konusu ürün, dalgınlık dolayısıyla namazı yanlış kılmayı da engeller. Akıllı seccadenin dini vecibeleri yerine getirmek konusunda büyük yardımcı olması, sıklıkla tarafından tercih edilmesini sağlar. Birçok kişi, sevdiklerine Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade armağan ederek, namaz kılmayı öğrenmesine vesile olur.

  • Ölçü: 70 x 110.
  • Paket İçeriği: Pusulalı kulaklıklı özel kutusunda seccade.
  • Çok fonksiyonlu kumandası bulunur.

Ayfa Sesli Kulaklıklı Seccadenin Özellikleri Nelerdir?

Ayfa Sesli Kulaklıklı Seccadenin Özellikleri Nelerdir?

Ayfa -1119 sesli seccade, 70 x 110 ölçülerinden oluşur. Her yaştan kişinin kullanımına uygun olan ürünün üzerinde pusula yer alır. Birçok kişi, seyahatlerinde Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccadeyi götürerek, kıbleyi kolayca bulur. Bu sayede farklı mekânlarda kıbleyi arama derdi de son bulur. Ürünün kendine özel kulaklığı dikkat çeker. Kullanıcılar, kulaklık sayesinde kalabalık ortamlarda da rahatlıkla namaz kılar. Ayrıca kulaklık, namaza tamamen odaklanarak manevi bir huzur yakalamak açısından da tercih edilir. Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccadenin dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de özel kumandasıdır. Kumanda, kılınmak istenen namaz vaktini ayarlamayı sağlar. Tüm vakitler, farklı tuş fonksiyonları ile ele alınır. Kumanda da Yâsin-i Şerif ve Aşr-ı Şerif sureleri de yer alır.

Ayfa Sesli Kulaklıklı Seccade Kaliteli midir?

Ayfa Sesli Kulaklıklı Seccade Kaliteli midir?

Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade, kaliteli ve kullanışlı bir ürün olmasıyla beğeni kazanır. Sesli seccadenin kalitesini belirleyen önemli unsurlar arasında sesi yer alır. Yüksek ve nitelikli ses, namaz kılarken büyük kolaylık sağlar. Özel tasarıma sahip olan Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade, ses ayarı yapmaya da imkân tanır. Kullanıcılar, ses seviyesini kendisine göre uyarlayarak işlevsellik elde eder. Ürünün kumandasında da kaliteli kullanım dikkat çeker. Dayanıklı yapıdan oluşan kumandanın üzerinde farklı fonksiyonlar bulunur. Tuşlar sayesinde çeşitli ayarlamalar yaparak, kullanmak mümkündür. Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade, 2 adet pille çalışır. Söz konusu ürün, görünümü ve fonksiyonelliği ile çocuklar tarafından da ilgi çeker. Çocuklar, namaz kılmak için üretilen Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade sayesinde dini vazifelerini tanıma ve öğrenme şansı elde eder.

Ayfa Sesli Kulaklıklı Seccade Nasıl Kullanılır?

Ayfa Sesli Kulaklıklı Seccade Nasıl Kullanılır?

Ayfa kulaklıklı -1119 sesli seccade kolay kullanım olanağına sahiptir. Okuma yazma bilmeyen kişiler bile, kumanda aracılığıyla kısa sürede fonksiyonları ayarlayarak namaz kılabilir. Kumandanın üzerinde tüm namaz vakitleri sırayla yazılıdır. İlk olarak kumandanın pilleri takılır. Ardından kumanda, uygun bir yere yerleştirilir. Pusulada kırmızıyla gösterilen kıble yönünde seccade serilir ve namaz kılmaya başlanır. Kullanıcılar sabah namazından itibaren tuşlara basarak, 5 vakti tamamlar. Tuşlara bir defa basmak, ürünün çalışması için yeterlidir. Ürünü kulaklıkla da oldukça kolay bir şekilde kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Bunun için kumanda üzerinde bulunan girişe kulaklığı takmanız yeterlidir. Söz konusu ürün hakkında kullanıcıların fikirlerinden faydalanmak için Ayfa kulaklıklı-1119 sesli seccade yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atabilirsiniz. Trendyol, birçok kategoride olduğu gibi Ayfa sesli seccade kulaklıklı -1119 fiyatı konusunda da ekonomik alışveriş imkânı sunar.