AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası Füme (ANTRASİT)

939 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg

Ürün Bilgileri

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası Füme (ANTRASİT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii Satıcı Ünvanı: EYÜP ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6760348016
    Bu ürün AYBOYA-WHİTE&COLOR Boya ve Kimya Sanayii tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYBOYA'DAN WHİTE&COLOR SİLİKONLU DIŞ CEPHE BOYASI... CEPHELERİNİZİ DIŞ ETKENLERE KARŞI KORURKEN ŞIK VE DEKORATİF BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIR... RENKLER MEVCUTTUR

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Parlaklık Mat
  • Silinebilirlik Silinemez
Geri Bildirim Ver

AYBOYA 20 Kg White&color Dış Cehe Boyası Füme 006

AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası 006, konutların dış cephelerini dayanıklı ve estetik görünmesini sağlar. Bu açıdan kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan Antrasit dış cephe boyası, binanıza estetik bir görüntü kazandırırken aynı zamanda dışarıdan gelebilecek olumsuz hava koşullarına karşı korumaktadır. Bu yüzden dış cephe boyaması için doğru boyayı tercih etmek büyük öneme sahiptir. Dış cephe boyaları olumsuz hava koşullarına uyum sağlaması ve istenilen görüntüyü vermesi açısından farklı özellik ve renklerde üretilmiştir. AYBOYA antrasit duvar boyası evinizin konumunu ve hava koşullarını dikkate alarak yüksek verim sunar. Dış cephe, gri, beyaz, antrasit boya gibi birbirinden farklı boya çeşidi arasından dilediğinizi seçebilir ve binanıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

  • Dayanıklı Güçlü
  • Estetik Görünüm
  • Yüksek Verim

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası 006 Çeşitleri

Dış cephe boya renkleri bina yapısına ve ortam şartlarına göre farklılık göstermektedir. Dış faktörlere karşı etkili koruma özelliği ile boyanın geç solmasını sağlayan füme dış cephe boyası kullanıcılara birçok açıdan avantaj sağlar. Dış cephe boyama işlemlerinde yağ bazlı olarak üretilen boyalar da tercih edilmektedir. Dekoratif ve estetik açıdan güzel bir görüntü oluşturan füme dış cephe boyaları, zemin üzerinde su tutulmasını engelleyerek binanın zarar görmesini engellemektedir. Ayrıca bu boyalar, dış cephede kar ve yağmur gibi dış olaylar sonucu oluşan çatlama ve yıpranma gibi durumların oluşmasını en aza indirmektedir. AYBOYA dış cephe boyaları arasında karar verdikten sonra birçok avantaja sahip olabilirsiniz. Gri,füme, beyaz, kirli beyaz gibi dış cephe boya renkleri asından binanıza uygun olan rengi seçerek uygulamaya başlayabilirsiniz.

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası Kullanmanın Avantajları

Bina dış cepheleri olumsuz hava koşulları ve hasar görme gibi nedenlerden dolayı zarar görmektedir. Füme rengi dış cephe boyası bu gibi olumsuz durumlara karşı tam koruma sağlamaktadır. Boya çeşitlerinin özel yapısı sayesinde yağmur ve kar suları binaya işlemez ve bina içine rutubet ve nem oluşumunu engeller. Avantajlı dış cephe boya fiyatları bütçe dostudur. Aşınma ve hasarlara karşı dayanıklı olan AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası indirim dönemlerinde tercih ederek uygun fiyata evlerinize hoş bir görünüm kazandırabilirsiniz. Füme, beyaz, sarı ve açık mavi gibi dış cephe boya renklerinde sizin için uygun olan ürünü seçerek binalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

AYBOYA 20 Kg White&Color Dış Cephe Boyası 006 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dış cephe boyaları dış cepheyi koruyarak estetik bir görünüm kazandırması açısından tercih edilen ürünlerdir. Dış etkenlere karşı dayanıklı ve uyum sağlaması için üretilen, AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası, yağmur, nem, kar ve rutubet gibi durumların etkisini minimuma indirerek binaların iç ve dış yapısını korumaktadır. Boya özelliklerinden biri de silinebilir formda üretilmesidir. Dış cephe boyası fiyatları birçok unsura göre değişiklik göstermektedir. Boya özellikleri, dayanıklılık seviyesi, kalite ve boyut gibi birçok unsur dış cephe boya fiyatlarını belirlemektedir. Ayrıca dış cephe boya fiyatları kilograma göre ve ürün yapısına göre değişiklik gösterebilir. Bununla birlikte apartman ve müstakil evlerin dış cephe boya fiyatları da cephe yapılarına göre değişiklik göstermektedir. Siz de binanıza uygun dış cephe boyası arayışındaysanız, AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyebilirsiniz. AYBOYA 20 kg White&Color dış cephe boyası satın al seçeneği ile ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.