AWOX STEAM PLUS BUHARLI ÜTÜ BEYAZ-MÜRDÜM

790 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

AWOX STEAM PLUS BUHARLI ÜTÜ BEYAZ-MÜRDÜM

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSAR GROUP Satıcı Ünvanı: ÖMER COŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120014001
    Bu ürün COSAR GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STEAM PLUS TEKNİK ÖZELLİKLER Seramik TabanSu sprey ucuSu doldurma giriş kapağı ve su doldurma ağzıBuhar ayar düğmesiSu sprey düğmesiŞok buhar düğmesiKendi kendini temizleme (self-clean) düğmesiTermostat ayar düğmesiTermostat ikaz lambası490 ml. Kapasiteli şeffaf su tankı360°dönebilen güç kablosuSu kabıANTİ DRİP – ANTİ CALC220-240 VOLT 2600 WATT 50/60 Hz Awox Steam Plus Kablolu Ütü KOLAY KULLANIM 2600 W ile Awox Steam Plus Kablolu Ütü, oldukça kolay bir kullanıma sahip. Seramik tabanı sayesinde daha rahat kayar. Awox Steam ütü ile kolunuz ağrımadan ütü yapabileceksiniz. KOLAY TEMİZLİK Tek tuşla (Self Clean Düğmesi) Awox Steam Plus Kablolu ütünüzü temizleyebilirsiniz. BUHARLI İŞLEMLER Awox Steam Plus Ütü buhar ayarı ve şok buharı düğmesi ile özellikle pamuklu, keten ve yün kumaşlarda oldukça iyi performans gösteriyor. 490 ml şeffaf su haznesi ile buhar kullanımını daha uzun süreli hale getiriyor. Su sprey ucu tıkanmaya karşı dayanaklıdır. *İpek kumaşlarda buhar kullanmayın DİĞER ÖZELLİKLER Anti Drip - Anti CalcTermostat Ayar DüğmesiTermostat İkaz Lambası Su Doldurma Kapağı ve Su Doldurma AğzıSu Kabı ile birlikte satılır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Sürekli Buhar 200-300
  • Basınç 3-5 Bar
  • Şok Buhar 200-300
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Awox Steam Plus Beyaz-Mürdüm Buharlı Ütü

Awox Steam 2600 w buharlı ütü, kıyafet ve diğer tekstil ürünlerindeki kırışıklıkları gidermek için oldukça kullanışlı bir üründür. Ütü yapmanızı kolaylaştırır. Awox markasının yüksek kalitede ürettiği buharlı ütü, her evde bulunması gereken oldukça kullanışlı bir cihazdır. Son teknolojik gelişmelerden yararlanılarak üretilen Awox Steam 2600 w buharlı ütü, zorlu kırışıkları bile kolayca açar. Hem enerjiden hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Seramik tabana sahip olan Awox Steam ütü, çizilmelere karşı oldukça dayanıklıdır. Tabanı yüksek kayganlık sağlayarak ütü yapmayı daha kolay hâle getirir. Damlatmama özelliği sayesinde su ve kireç lekelerinin kumaşlarda iz bırakmasını önler. Güvenli bir kullanım sunar.

  • 360 derece dönebilen güç kablosu
  • 490 ml kapasiteli şeffaf su tankı
  • Kendi kendini temizleme

Awox Steam Plus Buharlı Ütünün Özellikleri Nelerdir?

STEAM PLUS BUHARLI ÜTÜ BEYAZ-MÜRDÜM yorumları

Zorlu kırışıklıkların bile üstesinden kolayca gelen Awox Steam 2600 w buharlı ütü, pratik bir kullanım sağlar. Seramik tabanı, gelişmiş performansı, güçlü buhar çıkışı gibi özellikler ile tüm kumaş türlerini etkili bir şekilde ütülemenize yardımcı olur. 2600 watt güç ile çalışan Awox ütü, unutulması durumunda ortaya çıkabilecek hasarları minimuma indirmek için otomatik olarak kapanır. Bu sayede güvenliğinizin sağlanmasına da yardımcı olur. Ayrıca termostat ikaz lambasıda ütünün sıcaklığını bilmenizi sağlar. Awox Steam plus ütü şok buhar düğmesi sayesinde keten, yün ve pamuklu tüm kumaşlarda yüksek performans sergiler. Ayarlanabilir buhar gücü ile kumaşlara uygun şekilde seçim yapabilirsiniz. 490 ml su haznesi ile buhar kullanımı daha uzun süreli bir hâle getirir. Su sprey ucu tıkanmalara karşı dayanıklıdır.

Awox Steam Plus Buharlı Ütünün Kullanımı Kolay mıdır?

Awox Steam 2600 w buharlı ütü yapıları gereği çok hassas olan kıyafetlerinizde bile kolay kullanım sağlar. 360 derece dönebilen kablosu ile kullanım sırasında hareketlerinizi kısıtlamaz. Böylece her açıdan ütü yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde ısınan ütü, pratik bir şekilde kırışıklıkları gidermenize olanak sağlar. Kendi kendini temizleyebilen (self-clean) Awox Steam buharlı ütü, bu özelliği ile de pratik bir kullanım sunar. Kullanım sonrasında detaylı bir temizlik yapmayı gerektirmez. İşlevsel tasarımı ve yüksek performansı sayesinde kullanıcıların beklentisini karşılayan Awox buharlı ütü, yüksek verimlilik sunar. Tek bir tuş ile kendisini temizler. Kireç önleyici sisteme sahiptir. Bu sayede Awox buharlı ütü kireç oluşumunun önüne geçer. Awox Steam ütü; seramik tabanı sayesinde dengeli buhar çıkışı sağlar ve kıyafetlerinizdeki tüm kırışıklıkların eşit bir şekilde açılmasına yardımcı olur.

Awox Steam Plus Buharlı Ütü Kaliteli midir?

Awox Steam 2600 w buharlı ütü, işlevselliği ve yüksek performansı ile kullanıcılardan tam not almayı başarır. Awox Steam Plus buharlı ütü yorumları da cihazın başarısını ispatlar niteliktedir. Ergonomik sapı ile konforlu bir tutuş sağlayan cihaz, 360 derece dönen kablo çıkışı ile ütüleme sırasında hareketleri kısıtlamaz. Kireç oluşumu önleyen seramik taban, Awox buharlı ütünün performansının korunmasına yardımcı olur. Bu ütü ile manşet, düğme aralığı ve cep gibi dar alanlarda bile mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. 490 ml geniş su haznesisayesinde tüm çamaşırlarınızı tek seferde ütüleyebilir ve böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Awox Steam 2600 w buharlı ütü, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de kullanışlı, ergonomik ve yüksek performans sergileyen bir ütü arıyorsanız Trendyol üzerinden Awox tarafından üretilen bu cihazı hemen sipariş verebilirsiniz.