Avrupa Pazarı Hamsi Kalem

68 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  68 TL
%5 indirim
7 x  64,60 TL
452,20 TL
%6 indirim
8 x  63,92 TL
511,36 TL
%7 indirim
10 x  63,24 TL
632,40 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Avrupa Pazarı Hamsi Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATALAR TİCARET Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ATALAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0950020954
    Bu ürün ATALAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hamsi Kalem Karadeniz Yöresel Hediyelik -Mavi Mürekkepli -

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Avrupa Pazarı Hamsi Kalem

Kalem, günlük hayatta sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Yazı yazma işini kolaylaştıran modeller müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Aynı zamanda eğlenceli tasarıma sahip olan kalemler hediye olarak tercih edilebilir. Bu modeller genellikle mizah amaçlı kullanılır. Hamsi görünümüne sahip olan kalem çeşitleri müşteriler tarafından son derece beğenilir. Karadeniz’in hamsisi meşhur olduğundan hamsi görünümlü kalemler üretilir. Karadenizli arkadaşlarınıza ve dostlarınıza mizah amaçlı hamsi kalem hediye edebilirsiniz. Gerçekçi görünümünden faydalanarak onların eğlenmelerini sağlayabilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda ergonomik tasarımıyla kolay bir şekilde yazı yazmalarına yardımcı olabilirsiniz. Siz de eğlenceli tasarıma sahip olan kalem arıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Avrupa Pazarı güvencesiyle ürünü güvenli bir şekilde satın alabilir, arkadaşlarınıza hediye olarak verebilirsiniz.

  • Gerçekçi görünüm
  • Eğlenceli yapı
  • Ergonomik tasarım

Gerçekçi Görünümüyle Avrupa Pazarı Kalem

Gerçekçi Görünümüyle Avrupa Pazarı Kalem

Tükenmez kalemler her alanda kullanılan kırtasiye malzemelerinden biridir. Yazı yazma işlemini kolaylaştıran çeşitler müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Avrupa Pazarı hamsi kalem gerçekçi görünüme sahip olan modellerden biridir. Arkadaşlarınızın ya da dostlarınızın herhangi bir özel gününde bu eğlenceli tasarımı satın alabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize de satın alabilir ve kolay bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Gerçekçi görünümünden faydalanarak kalemliklerinizi süsleyebilirsiniz. Böylelikle çalışma masalarınızı dekoratif hale getirebilirsiniz. Siyah renge sahip olan bu kalem ile performans ya da proje yazılarınızı kolay bir şekilde yazabilirsiniz. Gerçek hamsiyi andıran görünümü sayesinde kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte dekorasyonunuza katkıda bulunabilirsiniz. Dilerseniz odanızda bulunan kalemliğe dilerseniz ofis masanıza koyabilir ve canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Dostlarınıza hediye alarak onları mutlu edebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Avrupa Pazarı Kalem

Ergonomik Tasarımlı Avrupa Pazarı Kalem

Kalemlerin ergonomik tasarıma sahip olması son derece önemlidir. Tutuş rahatlığı sunan modeller ön plana çıkar. Birbirinden farklı tasarımlara sahip olan kalem çeşitleri müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Avrupa Pazarı tarafından satışa sunulan hamsi görünümlü kalem çeşitleri ergonomik bir tasarıma sahiptir. Yazı yazma işlemini kolaylaştıran bu model, elinizi herhangi bir şekilde yormaz. Tamamen elinizin rahat olmasına odaklı bir şekilde üretilir. Siyah renkli mürekkebi ile performans ya da proje yazılarınızın kolay bir şekilde yazılmasına yardımcı olur. Kuyruk dahil 14 cm uzunluğa sahip olduğundan göz yormaz. Bu sayede dekoratif amaçlı da tercih edebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşterilerin ergonomik tasarımından son derece memnundur. Gerçekçi görünümüyle dekoratif bir kullanıma sahip olabilirler. Avrupa Pazarı hamsi kalem yorumları ile müşterilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Böylelikle güvenli bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz.

Cazip Fiyatlı Avrupa Pazarı Kalem

Cazip Fiyatlı Avrupa Pazarı Kalem

Hamsi şekilli kalemler mizah amaçlı üretilen kırtasiye aksesuarları arasında yer alır. Dekoratif tasarımlarına ek olarak gerçekçi görünüme sahip olan modeller müşterilerin ilk tercihlerindendir. Markanın satışa sunduğu bu model, siyah renkli tükenmez ile üretilir. Yazı yazarken rengini net olarak ortaya çıkarılan bu model, performans ve proje deneyimlerinde size yardımcı olur. Aynı zamanda kitap okurken beğendiğiniz yerin altını çizebilir ya da önemli noktaları not alabilirsiniz. Ürünün kapak kısmı kuyruk şeklindedir. Kolay bir şekilde açıp kapandığından herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Aynı zamanda dayanıklı yapısından faydalanarak uzun süreli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Online alışverişin adresi Trendyol’dan müşterilere sunulan Avrupa Pazarı hamsi kalem fiyatı ile kolay ve ekonomik bir deneyim elde edebilirsiniz. Böylelikle bütçenize uygun bir kaleme sahip olabilir, hediyenizi uygun fiyattan satın alabilirsiniz.