Avon Musk Fresh Erkek Parfüm Edt 75 Ml.

440 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
603,53 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Musk Fresh Erkek Parfüm Edt 75 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umutbujiteri Satıcı Ünvanı: SEVGİ ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Vergi Kimlik Numarası: 2390984890
    Bu ürün Umutbujiteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : PARFUM1550 ÖZELLİKLER : Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün ÖzellikleriÜrün Avon firması tarafından jelatinsiz üretilmektedir. Üst notalarında kakule ve sardunya
  • Orta notalarında tarçın ve nane
  • Alt notaları paçuli ve misk. Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkla uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 75 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Musk Fresh Erkek EDT - 75ml

Parfümün erkeksi dokunuşu, geçmişte bir grup insanın hoş kokuları özel günlerde kullanmasıyla başlar. Bunlar, önemli günlerde taze bitkiler ve yağlar ile oluşturularak tene sürülür. Böylece çeşitli esanslar elde edilir. Ancak parfümün serüveni burada bitmez. Bu ürünler, modern çağda birbirinden değişik ve dikkat çekici şişelerle sunularak mevcut kalitesini artırır. Ardından şık kombinleri tamamlayan vazgeçilmez bir öge haline gelerek kokuların karakteristik yönleri öne çıkarır. Bu noktada erkek parfümleri de kişilik özelliklerine uygun olarak üretilen esanslarla çeşitlenir. Tenin birbirinden farklı noktalarına uygulanan önemli kişisel bakım unsurlarından biri haline gelir. Avon Musk Fresh de karakteristik bir kokuya sahip parfümlerden biridir. Tarihi bitki esanslarının yardımıyla cilde yayılan kokusu sayesinde kişisel bakımınızı kusursuz şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • Erkeksi ve karakteristik koku
  • Güçlü ve kalıcı etki
  • Şık şişe tasarımı

Tene Yayılan Erkeksi Bir Koku

Tene Yayılan Erkeksi Bir Koku

Avon Musk erkek parfümü çok çeşitli bitki esanslarının bir araya getirilmesiyle elde edilir. Ürünün kıvamı, fujer-aromatik bir koku grubunun niteliklerini taşır. Bergamot, kakule ve menekşe yapraklarının özleriyle hazırlanan parfüm, birbirinden güzel esansların etkisini teninize taşır. Onu kullanarak özel günlerinize hazırlanabilir veya kişisel bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz. Doğanın yeşil esintisini üzerinizde hissederek geleneksel ve karakteristik bir kokunun çevrenize yayılmasını sağlayabilirsiniz. Parfümü kullandığınızda öncelikle içeriğindeki bergamot esansı öne çıkar. Ancak zamanla kokunun alt tonları ortaya çıkarak bergamotun yerini diğer bileşenlerin özleri alır. Erkeksi bir kakule kokusunun etrafa yayılmasıyla esanslar giderek güzelleşir. Doğanın geleneksel bitkilerini kucaklayarak üretilen bu ürün sayesinde siz de karakteristik bir parfüme sahip olabilirsiniz. Aradığınız hoş ve erkeksi esanslara ulaşarak beğeni toplayabilirsiniz. Kokuyu özel günlerde veya günlük hayatta gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Fresh-Maskülen Tarzıyla Etkileyici Bir Ürün

Fresh-Maskülen Tarzıyla Etkileyici Bir Ürün

Avon Musk Fresh erkek parfüm EDT 75 ml; kalıcılığının yanı sıra, içeriğindeki bitki özlerinin etrafa yaydığı hoş koku ile dikkat çeker. Son derece hafif ve bir o kadar da kaliteli olan esansları sayesinde bedende canlı bir his bırakır. Parfümü duş sonrasında kullanarak bu etkiyi daha da artırabilirsiniz. Vücudu ferahlatan ve kişiyi motive eden kokuların bir araya getirilmesiyle oluşturulan parfüm, bedensel rahatlamanın beraberinde duygusal değişikliği de getirir. Genellikle günlük motivasyonun olumlu yönde gelişmesine neden olan bu ürün sayesinde eşsiz kokuların eşliğinde yaşantınıza devam edebilirsiniz. Bedeninize yayılan serinlik aracılığıyla parfümün etkisini gün boyunca üzerinizde hissedebilirsiniz. Kalıcı ve hafif olduğundan dolayı kokuyu istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Dilerseniz Avon Musk Fresh erkek parfümü yorumlarına ve tavsiyelerine ulaşarak ürünün mevcut özelliklerini inceleyebilir, ardından siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

İndirimli Erkek Parfümü Fırsatı

İndirimli Erkek Parfümü Fırsatı

Avon Musk Fresh EDT 75 ml erkek parfümü, sahip olduğu üstün özelliklere rağmen bütçe dostudur. Ayrıca söz konusu parfümde bazı dönemlerde uygulanan indirimler de mevcuttur. Bu fırsattan yararlanmak için ürünü takip edebilir ve uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz. Burnu rahatsız etmeyen hafif notaları ile beğeni toplayan bu koku sayesinde ömür boyu kullanabileceğiniz taptaze bir parfüme sahip olabilirsiniz. Erkek kombinlerinin vazgeçilmez bir ögesi olan bu maskülen parfümü edinerek gün aşırı kullanabilirsiniz. Kokuyu boynunuza, bileklerinize, dirseklerinizin iç tarafına ve kıyafetlerinize uygulayabilirsiniz. Böylece bu güzel seçeneğin kalıcılığını artırarak orijinal bir ürün deneyimine sahip olabilirsiniz. Parfümü gerek arkadaşınıza gerekse eşinize hediye etmek için değerlendirebilirsiniz. İndirimli Avon Musk Fresh erkek EDT - 75ml fiyat avantajlarına ulaşmak ve ürün özelliklerini detaylı bir biçimde incelemek için Trendyol’a göz atabilirsiniz.