Avon Collections Summer Mania Kadın Vücut Spreyi 100 Ml.

99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
175 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Collections Summer Mania Kadın Vücut Spreyi 100 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CADDE-21 Satıcı Ünvanı: TAHSİN ŞENKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8070168715
    Bu ürün CADDE-21 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : BODYMIST0094 ÖZELLİKLER : Greyfurt, hizdistan cevizi suyu ve kaşmir ağacı kokulu. "Vücut spreylerimizin şişelerinde değişikliğe gidilmişolup çevre dostu ambalaj yani P C R kullanılmaktadır. Şişelerde görülen renkfarklılığının, üretim sürecinde kullanılan P C R materyalinin kullanılmasındankaynaklıdır. P C R materyali, farklı renklerdeki geri dönüştürülmüşmalzemelerin granüllerinden elde edilen bir karışımdır. Bu nedenle P C Rmateryali kullanılarak yapılan ambalajlar, PET yani plastik ambalajmalzemesinde olduğu gibi şeffaf değildir ve gri, yeşil, sarı gibi çeşitlitonlarda daha koyu bir renkle karakterize edilmektedir. Şişelerdeki renk farkı,üretim teknolojisinden kaynaklanan tamamen normal bir durumdur. Spreylerimizinformülünde, kokusunda, renginde herhangi bir değişiklik olmadığını önemlebelirtmek isteriz."

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Narenciye / Turunçgil
Geri Bildirim Ver

Avon Collections Summer Mania Vücut Spreyi - 100 ml

Güçlü bir kişisel imaja sahip olmanın etkili yollarından bir tanesi iyi bir koku kullanımıdır. Yaz aylarında ferahlatıcı bir his veren Avon Collections Summer Mania vücut spreyi - 100 ml etkileyici kokusuyla kişisel bakım rutinine renk katar. Canlı içeriğiyle sıcak havaların enerjisini hissetmenize yardımcı olur. Ferahlatıcı etkisi ve doğal özlerle hazırlanan formülüyle hoş bir yaz kokusu özelliği taşır. Kalıcı bir etki bırakan ürün hoş kokmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilir. 100 ml gramaja sahip olan ambalajıyla uzun süre boyunca kullanım olanağı tanır. Banyodan sonra vücudunuza uygulayabileceğiniz sprey ferah kokusuyla etkileyici özelliklere sahiptir. Etkisini doğadan alan formülüyle yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

  • Uzun süre kalıcı etki
  • Ferahlatıcı his bırakan yapı
  • Etkileyici özlerle hazırlanan alt ve üst notalar

Etkileyici Avon Collections Summer Mania Vücut Spreyi

Etkileyici Avon Collections Summer Mania Vücut Spreyi

Birbiriyle uyumlu özlerin kullanımıyla tasarlanan koku vücut üzerinde uzun süreli bir etki bırakır. Nemlendirici kullanımından sonra belirli bölgelere uygulayacağınız sprey gün boyu ferah bir his bırakır. Etkileyici kokusuyla öne çıkan ürün alt ve üst notalarında benzersiz tınılar taşır. Vücudunuza sabah uygulayacağınız koku gün boyunca hissedebileceğiniz etkisiyle öne çıkar. Hoş bir kokuya sahip olmak isteyenler için ideal olan Avon Summer Mania banyodan sonra vücudunuza uygulayabileceğiniz ferah bir kokudur. Doğadan ilham alan tınılarıyla dikkat çeken Avon Collections Summer Mania vücut spreyi - 100 ml kullananlar tarafından beğeni toplar. Kişisel bakımına önem gösterenler ve hoş kokuya sahip olmak isteyenler arasında popülerdir. Hafif yapısıyla gün içerisinde özgür bir biçimde hareket etmenizi sağlar. Kıyafetlerin üzerine ya da direkt olarak vücudunuza uygulayabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Hoş Kokusu ile Öne Çıkan Avon Marka Vücut Spreyi

Hoş Kokusu ile Öne Çıkan Avon Marka Vücut Spreyi

Greyfurt, Hindistan cevizi ve kaşmir ağacı özleriyle hazırlanan formülü hoş bir aromaya sahiptir. Doğal tınıların hakim olduğu alt ve üst notalar gün içerisinde ferah hissetmenizi sağlar. Yaz mevsimlerinin sıcak enerjisini hissettiren Avon vücut spreyi kalıcı etkisiyle dikkat çeker. Uzun süre boyunca size eşlik edecek olan kokusuyla gün içerisinde öz güven sahibi bir şekilde hareket etmenize fırsat tanır. Hareketli aktivitelere katılırken kullanabileceğiniz ürün vücudunuzun hoş bir kokuya sahip olmasını sağlar. Beden üzerinde olumsuz etki bırakacak olan kızarıklık ve kaşıntı gibi çeşitli alerjik reaksiyonlara sebep olabilecek maddelerin kullanımından uzak bir şekilde tasarlanır. Etkileyici ve ferah kokusuyla dikkat çeken ürünü satın alarak kişisel imajınızı güçlendirebilirsiniz. Boyun, kulak arkası ve bilek gibi bölgelere uygulayabileceğiniz sprey aracılığıyla gün boyunca ferah ve enerjik bir kokuya sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Avon Collections Summer Mania Fiyatları

Avantajlı Avon Collections Summer Mania Fiyatları

Vücudun çeşitli bölgelerine uygulayabileceğiniz özel formülüyle öne çıkan ürün taze ve etkileyici bir havaya sahip olmanızı sağlar. Hareketli aktivitelerde size eşlik eden ürün, etkileyici kokusuyla günlük yaşantınızda bir adım ön plana çıkmanızı sağlar. Greyfurt, Hindistan cevizi ve kaşmir ağacı özlerinin kullanımıyla hazırlanan formülü enerjik bir tınıya sahiptir. Vücut üzerinde kalıcı etkisiyle öne çıkan ürün gün boyunca size eşlik ederek özgür bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Ferah kokusuyla dikkat çeken ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Avon Collections Summer Mania vücut spreyi - 100 ml fiyatı bütçe dostu fiyatlar üzerinden kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlar. Alışveriş sürecinde Avon Collections Summer Mania vücut spreyi - 100 ml yorumları aracılığıyla deneyimli müşterilerin ürünle ilgili görüşlerini öğrenebilirsiniz. Yorumlar aracılığıyla ürünün özellikleri ve etkisi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.