Aveda Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treat.15ml

2.206 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Aveda Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treat.15ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Key kuafor Satıcı Ünvanı: ASMİN GÜZELLİK SALONU PAZARLAMA VE SAĞLIK HİZMETLERİ İTHALAT VE İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091049536700015 Vergi Kimlik Numarası: 0910495367
    Bu ürün Key kuafor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aveda Scalp Solutions Exfoliating Scalp Treat.15ML Sıvı jel peeling, saç derisi yüzeyindeki yağlı görünümü anında %76 oranında azaltır. Saç derisinin nem bariyerini bozmadan yüzey kirliliğini, ürün birikimini ve mikro tozu anında giderir. Ferahlatıcı bir his yaratır. Kullananların %96'sı saç derisi yüzeyindeki yağlı görünümde anında azalma olduğunu gözlemledi* Tüm saç derisi tipleri için idealdir: Normalden yağlıya, normalden kuruya. Tüm saç tipleri için idealdir: İnce, kalın, orta. Tüm saç dokuları için idealdir: Düz 1A, Dalgalı 2A-2C, Kıvırcık 3A-3C, Bukleli 4A-4C. Boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçların kullanımına uygundur. Aroma Neroli’nin hafif çiçeksi, limon ve portakalın parlak narenciye notaları ile temiz, canlandırıcı bir aroma, taze nane ile dengelenir. Boyalı saçların kullanımına uygundur. Dermotologlar tarafından test edildi. Klinik olarak test edilmiştir. %96 doğal türevli. Vegan. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.** *27 kadın üzerinde, ürünü 1 kez kullandıktan sonra yapılan klinik testler. **ISO 16128 standardına göre ortalama 96% doğal olarak bitkiden, petrol dışı mineralden ve/veya sudan elde edilir. Kullanımı: Şampuandan önce ıslak veya kuru saç derisine masaj yaparak uygulayınız. scalp solutions şampuan ve saç kremi ile devam edin. İyice durulayın. Normal Saç Derisi Tipleri için haftada 1-2 kez kullanılması önerilir. Kuru ve Yağlı Saç Derisi Tipleri için gerekli sıklıkta kullanılması önerilir. Scalp solutions rutininiz Adım 1: Peeling haftada 1-2 kez saç derisi için peeling bakım Adım 2: Temizleyin Günlük: saç derisi için şampuan Adım 3: Krem Günlük: saç derisi için saç kremi Adım 4 : Koruyun ve temizleyin Günlük ve her zaman: saç derisi için sprey Adım 5: Yenileyin Gece: saç derisi için gece serumu Stilist İpucu: Peelingin etkisini arttırmak, birikimi ve kirleri arındırmak için saç derisi için masaj aletiyle birlikte kullanaral kendi saç derisi spanızı oluşturun. (Saç derisi masajı ritüeli video bağlantısı: )

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver