Autoline Motosiklet Usb Şarj Çift port 12v Su Geçirmez

Ürün Bilgileri

Autoline Motosiklet Usb Şarj Çift port 12v Su Geçirmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Autoline Satıcı Ünvanı: ADEM KÖRPEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860112115
    Bu ürün Autoline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motosiklet Usb Şarj Çift port 12v Su Geçirmez Gidon ve aynaya montaj ayakları Malzeme: ABS alev geciktirici ve yüksek ve düşük sıcaklığa dayanıklı malzeme Giriş voltajı: DC9V-24V voltaj evrensel Çıkış voltajı: 5V Çıkış akımı: 3.1A Ürün hattı uzunluğu: Ürünün toplam uzunluğu 130cm, ana kutunun arka yarısının hat uzunluğu 80cm'dir. Ürün tel ölçüsü: 24AWG Kurulum yöntemi: Gidon kurulumu, dikiz aynası kurulumu 2 yol USB sayısı: 2 Ürün aksesuarları: gidon braketi X1
  • dikiz aynası sabitleme braketi X1
  • 3 vida, 1 somun Ürün kullanımı: Cep telefonlarına, tabletlere, GPS'e vb. güç sağlayabilir. Ürün Özellikleri: Alev geciktirici, yüksek ve düşük sıcaklık dayanımı, korozyon önleyici, dayanıklı ve güçlü, deforme olması kolay değil. Hızlı şarj, çoklu koruma Kablolama Talimatları: Kırmızı kablo akünün artı kutbuna + ve siyah kablo akünün eksi kutbuna bağlanır - Ürün avantajları: 1. Cep telefonlarına, tabletlere, navigasyona, GPS'e vb. Güç sağlamak için kullanılabilen 3.1A büyük akım. 2. Ürün, kullanıldığında daha güvenli olan su geçirmez ve toz geçirmez bir kapağa sahiptir. 3. Gidon montajı, dikiz aynası sabit montajı, basit ve kullanışlı. Ve ürün, kullanıldığında açılabilen ve kullanılmadığında kapatılabilen, çok güç tasarrufu sağlayan bağımsız bir su geçirmez anahtara sahiptir.
Geri Bildirim Ver