Autoline Beyaz Iç Led Ampul Parlak 10 Adet T10 W5w

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Autoline Beyaz Iç Led Ampul Parlak 10 Adet T10 W5w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • T10 w5w dipsiz iç lamba, plaka, park led ampul 12 volt Ürün silikonlu olup suya dayanıklı Parlak beyaz renk 10 adet

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Autoline Beyaz İç LED Ampul Parlak 10 Adet T10 W5W

Araç içi aydınlatma hem konforlu yolculuk hem de sağlıklı dinlenme ortamları sağlanması için de önemlidir. Autoline beyaz iç LED ampul parlak 10 adet T10 W5W sayesinde ışığı doğru dağıtarak içeride sağlıklı ve estetik bir ortam yaratılır. Ürün silikonlu olması nedeniyle tamamen suya dayanıklıdır. Ürün, araçların ön aydınlatma ve iç aydınlatma sisteminde kullanılmaya müsaittir. Güçlü aydınlatması ile uzun ömürlü kullanıma uygundur. T10 W5W dipsiz iç lamba, plaka, park led ampul, model 12 volt güce sahiptir. Ürünün kurulumu ve kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Kaliteli ve yüksek performanslı aydınlatması ile uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. Ürünün istediğinize göre buz mavisi veya beyaz seçenekleri vardır. Ek olarak estetik görünmesi adına plaka veya araç tavanında tercih edilebilir.

  • Güçlü aydınlatma
  • Uzun süreli kullanım
  • Renk seçenekleri

Kullanışlı Autoline Beyaz İç LED Ampul Özellikleri

Kullanışlı Autoline Beyaz İç LED Ampul Özellikleri

Özellikle araç içi ürünlerde pratik ve kolay kuruluma sahip olan ürünler önemlidir. T10 beyaz led ampul sayesinde ihtiyaç duyulan her an kolaylıkla aydınlatma sistemi kurulur. Ayrıca bu ürün silikonlu olmasıyla beraber suya dayanıklıdır. Autoline beyaz iç led ampul parlak 10 adet T10 W5W kullananların istedikleri estetik görünümü elde etmeleri için iki adet renk seçeneği vardır. Biri buz mavisi bir diğeri ise beyazdır. Ürün 12 volt güce sahiptir. Aracın ön, arka ve iç aydınlatmasında kullanıma uygundur. Beyaz T10 ampul ön aydınlatma olarak park lambaları, uzun farlar, sinyal lambaları ve sis lambalarında tercih edilir. İç aydınlatma da ise kapı aydınlatmaları, bagaj lambaları, torpido gözü, gösterge lambalarında kullanılır. Son olarak arka aydınlatma olarak stop lambaları, sis lambaları, sinyal lambaları için kullanıma uygundur.

Autoline Beyaz İç LED Ampul Parlak Kullanımı

Autoline Beyaz İç LED Ampul Parlak Kullanımı

Autoline LED ampul kullanımı oldukça kolaydır. Yalnızca uzun ömürlü kullanım sağlamak adına birkaç detaya dikkat edilmelidir. Önemli olan şeylerden biri gereksiz yere kullanımı minimuma indirir. W5W beyaz ampul ömrünü uzatmak adına araçta gerekli anlarda kullanmak daha etkili olur. Ürün, çoğu duya uygundur. Kullanım olarak öncelikle istenilen alan uygun hale getirilir. Daha sonrasında ürünü artı ve eksi yönlerine uygun olacak şekilde yerleştirilir. Son olarak test ederek ürünü uzun süreli olacak şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda periyodik araç bakım sırasında bazı oto iç dış aydınlatmalarına baktırıp, kullanım ömrü veya çeşitli konular hakkında destek alabilirsiniz. Kullanımı ve kurulumu aşırı pratik olan ürün kesinlikle aracında estetiğe ve kaliteye önem verenlerin ilk tercihi olur. Siz de bu kaliteli ürünü tercih edebilir, sunduğu avantajlı özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Uygun Autoline Beyaz İç LED Ampul Parlak Fiyatı ve Yorumları

Uygun Autoline Beyaz İç LED Ampul Parlak Fiyatı ve Yorumları

Autoline beyaz iç LED ampul parlak 10 adet T10 W5W yorumları incelendiğinde tam olarak fiyat performans ürünü olduğu anlaşılır. Müşterilerin oylama üzerinden yüksek puan vermesi, yorumlardaki geri dönüşlerin çoğunlukla olumlu olduğunu kanıtlar. Fotoğraflı yorumlarda da bu geri dönüşler resimli olarak desteklenir. Beğenilen özelliklerinden birisi uzun süre kullanılır durumda olmasına rağmen hala aynı şekilde aydınlatma sağlanır. Ek olarak estetik görüntü amaçlı plakada tercih edenlerin sayısı fazladır. Autoline beyaz iç LED ampul parlak 10 adet T10 W5W fiyat olarak uygundur. Sık olarak tercih edilmesinin diğer sebebi de budur. Sürücülerin diledikleri alanda uzun ömürlü olarak kullanması sağlanır. Autoline beyaz iç LED ampul parlak 10 adet için Trendyol’dan incelemeler yaparak ürünü daha detaylı şekilde görebilirsiniz. Siz de bu ürüne kolay ve güvenilir bir şekilde sahip olabilirsiniz.