AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Ekonomik - Hızlı Ve Kolay Uygulamalı 300 Gr.

Ürün Bilgileri

AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Ekonomik - Hızlı Ve Kolay Uygulamalı 300 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Ekonomik - Hızlı Ve Kolay Uygulamalı 300 Gr. Aracınızın Boyası Üzerindeki Matlık Ve Oksidasyonu Yok Ederek Kalıcı Parlaklık Sağlar. Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Ürününün Içeriğindeki Mikro Tanecikler Sayesinde Ince Çizikleri Etkili Bir Şekilde Boyaya Zarar Vermeden Yok Edilir. Aracınızı Ilk Aldığınız Halindeki Gibi Parlak Gösterir. Uygulanışı: Araç Çizik Alıcı Pasta Cila Uygulanmadan Önce Autokit Cilalı Şampuan Ile Yıkayın. Aracınızı Temizlendikten Sonra Kuru Olduğundan Emin Olmak Için Bezle Silip Kurulayın. Araç Kuruduktan Sonra, Hızlı Pasta Cilasını Bir Sünger Veya Bir Bez Yardımıyla Aracınızın Yüzeyine Eşit Miktarlarda Ve Dairesel Hareketlerle Sürüp Kısa Bir Süre Bekleyin. Pasta Cila Kuruduktan Sonra Yumuşak Bir Bez Ile Silin Ve Aracınız Kullanmaya Hazır, Pırıl Pırıl Bir Hale Gelmiştir. Adet: 1 Miktar: 300 Gr. Dikkat: Plastik, Vinil Ve Ahşap Aksamlarda Kullanmayın. Direkt Güneş Işığı Altında Uygulamayın. Araç Sıcak Iken Uygulamayın. Çocuklardan Uzak Tutun.
Geri Bildirim Ver

AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila 300gr - Kolay Uygulamalı

Özellikle kaporta boyası güneş ışığı ve kir gibi dış etkenlerden dolayı zamanla zarar görebilir. Boyanın zarar görme durumu aracın dış görünümünü olumsuz bir şekilde etkileyebilir ve ciddi sorunlara yol açabilir. Bu sebepten ötürü aracın dış boyasının korunması için düzenli bakım yapılması gerekir. Araba cilası, araba gövdesi ve boya bakımı için faydalı tercihlerden biridir. Otomobilin dış görünüşüne büyük bir ölçüde etki eden yüzey ve kaporta bakımı için AutoEN autokit çizik alıcı pasta cila ekonomik hızlı ve kolay uygulamalı 300 gr tercih edilebilir. Ürün, profesyonel koruma sağlar ve en kolay araç bakım seçeneklerinden biri olan cilayı çok rahat bir şekilde uygulamanızı sağlar. Aracınızın görünümünü iyileştirmek için bu ürünü kullanmayı her zaman tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli formül
  • Çizilmelere karşı koruma
  • Etkili bakım

Benzersiz Görünüm İçin AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila

Benzersiz Görünüm İçin AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila

AutoEN autokit çizik alıcı pasta cila 300 gr seçeneği, araç üzerindeki boya için kalın bir koruyucu tabaka oluşmasını sağlar. Özellikle bu tabaka ile direkt güneş ışığının boya ile temasını engelleyebilirsiniz. Buna ek olarak kaportadaki hasarlı kılcal damarlar ve çizikler gibi kusurları da doldurarak kusursuz bir şekilde kapanabilir. Ürün sayesinde açıkça görülebilen çizikler bile gizlenebilir. Araç boyasındaki kararma ve oksidasyonu gidererek uzun süreli parlaklık sağlar. Özel formülüyle küçük çizikler boyaya zarar vermeden etkin bir şekilde giderilir. Bu kalın koruma katmanına ek olarak cila, parlaklık sağlar. Aracı parlatarak çok şık bir görünüm oluşturur. AutoEN pasta cila 300 gr, aracınızı ilk günkü kadar parlak hale getirebilirsiniz. Bu ürün ile ihtiyaç duyduğunuz araç bakımı yapabilir ve aracınızın özel tasarımını ortaya çıkarabilirsiniz.

AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Fiyatı

AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Fiyatı

AutoEn araçların bakımlı görünmesi için tüm tecrübesini kullanarak bu özel formülü üretir. AutoEN çizik alıcı sayesinde araçlarınız parlak ve çiziksiz bir görünüme sahip olabilir. Araçlar cilası ve kaplama yöntemi gibi ürünlerin uzun ömürlü olmasına bağlı olarak fiyatların değişebilir. Bu noktada müşterilerine her zaman ekonomik bir çözüm olan AutoEn kalitesini bu ürünüyle sunar. AutoEN autokit çizik alıcı pasta cila ekonomik hızlı ve kolay uygulamalı 300 gr fiyatı ile müşterilerin bütçelerini zorlamadan araç bakımı yapma imkanı tanır. Kampanya ve indirim dönemlerini takip ederek kaliteli bakım sunan bu ürüne bütçenizi aşmadan sahip olabilirsiniz. AutoEn ürünün sağladığı bakım etkisini görmek için müşteriler tarafından yapılan yorumlara göz atabilirsiniz. Bu yorumlar ışığında AutoEn ürün detaylarını ve müşteri deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Yorumların sonucunda karar sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Trendyol’da!

AutoEN Autokit Çizik Alıcı Pasta Cila Trendyol’da!

Araç için cila seçerken dikkat edilmesinde fayda bulunan özelliklerden biri de ürünün kalitesidir. AutoEN autokit pasta cila 300 gr kalitesi ile her araç ilk günkü gibi parlak ve yeni bir görünüme sahip olabilir. Buna ek olarak ürünün kalitesi otomobilin estetik görünümünü ne kadar süre koruyacağı konusunda çok önemlidir. Yüksek kaliteli AutoEN pasta cila ürünü sayesinde aracınızın kaporta boyasına yüksek oranda koruma sağlayabilirsiniz. AutoEN ürünün kaliteli formülü ve kolay uygulanabilir oluşu ile müşterilerin hayatına yüksek bir oranda konfor katar. İçeriğinde yer verdiği mikro tanecikler sayesinde çizikleri kolayca yok edebilirsiniz. Ürün müşterinin cebinde olumlu bir etki yaratmak için uygun fiyat aralığında yer alır. Cebinize uygun olan bu AutoEN ürünü ile aracınıza hak ettiği bakımı yapabilirsiniz.