1
Su Arıtma Cihazı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı

3.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHLAS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: KALE GAZETE DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229005643400016 Vergi Kimlik Numarası: 2290056434
    Bu ürün İHLAS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aura Cebilon Silver, belediye arıtma proseslerinden geçmiş şebeke sularından içme suyu elde etmede kullanılır. Arıtılacak su mikrobiyolojik olarak güvenli, gerekli dezenfeksiyon işlemine tabi tutulmuş olmalıdır. Suya ait parametrelerin aşağıdaki sınırları içerisinde olması cihazın verimli çalışmasını sağlar. TDS değeri çok yüksek olan deniz suyu, kuyu suyu, çamurlu su vb. sular için farklı dizayn edilmis sistemler vardır. Silver pompasız ve şebeke suyu basıncı ile çalışan bir modeldir. Tüm Türkiye'ye ücretsiz kurulum vardır. Sipariş sonrası yetkili servisimiz sizi arayarak randevu alacak ve cihazı yanlarında getirerek musluk dahil tüm aparatları ile kurulum yapacaktır.
  • “ Servislerimiz tarafından bulunduğumuz dönem ve yoğun talep nedeniyle montaj süremiz minimum 10 maksimum 20 iş günüdür. “
  • Teknik Özellikler : Tank Kapasitesi 8 L (100 psi/689 kPa)
  • Tank Hava Basıncı 6-7 psi (40-48 kPa)
  • Günlük Kapasite 67,04 gpd (253,77 L/gün)
  • Saflaştırma Oranı %85 - %98
  • Tank Ebadı Çap: 20 cm Boy: 26 cm
  • Cihaz Ebadı 270x400x385 mm
  • Toplam Ağırlık 12,5 kg

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
  • Basınç 4 Bar
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Filtre Sayısı 5
  • Fonksiyon Ters Osmoz Sistem Var
  • Model Kapalı Kasa
Geri Bildirim Ver

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı

Su arıtma cihazları, hayatı kolaylaştıran ürünler arasındadır. Kullanışlı ve kaliteli ürünlerden olan Aura İhlas Cebilon silver su arıtma silver rengiyle kullananların beğenisini toplar. Suyu daha iyi arıtması cihazın tercih edilme sebepleri arasındadır.Teknolojiyi kalite ile buluşturan İhlas Cebilon arıtma cihazı, 24,4x36,6 cm ebatları sayesinde geniş bir tank hacmine sahiptir. Model 400x270x385 mm ölçüleri sayesinde kullanacağınız alanlarda fazla yer tutmaz. İhlas Aura Cebilon özelliklerinden olan 9,5 kiloluk ağırlığı ile kullanım alanında uygun olan bir dolap içine rahatlıkla yerleştirilebilir. Tasarrufu ve hijyeni bir arada sunan ürün, aynı zamanda şebeke suyunu temizleyen 5 farklı filtreye sahiptir. Başarılı özelliklere sahip olan cihaz, şebeke suyunu kısa sürede arıtır.

  • Ergonomik tasarım
  • Geniş su tankı
  • 5 farklı filtre

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Son teknolojiye sahip arıtıcılar müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Cihaz, suyun bulanıklığına neden olan kum, kil, toprak gibi kirleri tutarak suyun berrak olmasını sağlar. Aura İhlas Cebilon silver su arıtma cihazı silver modelinin sahip olduğu filtreler sayesinde, 5 mikrometreden büyük partiküller geçemez. Böylelikle suyunuz hep berrak ve temiz kalır. Aura Cebilon arıtma cihazı, içerisindeki karbon filtreler antibakteriyel gümüş iyonlu yapıdadır. Bu gümüş iyonlu antibakteriyel 5 filtre sayesinde, suyun en temiz ve hijyenik halini tüketebilirsiniz. Buna ek olarak yer kaplamayan boyutuyla her alanda ve yüzeyde istediğiniz gibi rahatça kullanabilirsiniz. İhlas Cebilon arıtıcı, suyu hızlı bir şekilde arıtırken pH derecesini dengeler. Ürüne ihtiyaç duyduğunuz her an kolayca ulaşıp satın alabilirsiniz.

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Avantajları

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Avantajları

Suyunuzu içerken sağlıklı, temiz ve berrak olsun isteyebilirsiniz. Bu ürün son teknolojiyle geliştirilen özellikleri sayesinde litrelerce suyu kısa sürede arıtır. Modelin boyutu sayesinde küçük ve dar mutfaklarda bile gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Cihazınızı montaj edildikten sonra güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Aura İhlas Cebilon silver su arıtma cihazı içeriğinde musluk bulunur. Şık ve eşsiz tasarıma sahip İhlas silver arıtma makinesi, yapısındaki 5 filtre sayesinde bakterileri %98’e kadar azaltırken aynı zamanda oluşabilecek kokuyu önler. Kutu içeriğinde; bir adet Aura silver arıtma cihazı ve bir adet cihaza takılacak olan musluk aparatı bulunur. İhlas Aura Cebilon silver su arıtma cihazı yorumlarına göz gezdirerek daha fazla bilgi edinebilir, modeli detaylı şekilde inceledikten sonra kararınızı kolaylıkla verebilirsiniz.

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Fiyatları

İhlas Aura cebilon silver su arıtma cihazı fiyatı, ürünün tüm teknolojik özellikleri ve tasarımı göz önüne alınarak belirlenir. İhlas Aura cebilon silver su arıtma özellikleri kullananlar tarafından oldukça beğenilir. Model; hızlı, şık tasarımlı ve son teknolojik olması nedeniyle ön plana çıkar. Arıza ve filtre kirliliği uyarı sensörü sayesinde filtreniz kirlendiği yada arıza yaptığı durumlarda hemen sinyal vererek filtrenizi değiştirmeniz gerektiğini size hatırlatır. Ürünün içerisindeki 5 mikron sediment filtre sayesinde 5 mikrometrelik toz partiküllerini tutarken, aktif karbon filtre sayesinde de serbest klor ve organik kimyasalları filtreler. Aynı zamanda 1 mikron sediment filtre ile 5 mikrondan daha da küçük filrelerin suyun içindeki partiküllerin geçmesini engeller. İhlas Aura Cebilon silver su arıtma cihazı özellikleri ve diğer bilgilere Trendyol’dan ulaşabilir, inceledikten sonra uygun fiyat aralığında satın alarak kısa sürede sahip olabilirsiniz.