4
Stüdyo Kulaklık kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Audio Technica Ath-m50xbt2 Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.909 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.920 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.400 TL

Ürün Bilgileri

Audio Technica Ath-m50xbt2 Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elit Müzik Satıcı Ünvanı: ELİT MÜZİK ALETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332145468900001 Vergi Kimlik Numarası: 3321454689
    Bu ürün Elit Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Audıo-Technıca ath-M50x stüdyo referans kulaklığı
  • Genel özellikler
  • Ürün adı:Audıo-Technıca ath-M50x
  • Tasarım:Kafa üstü
  • Yapı:Kapalı kulaklık
  • Empedans:38 ohm
  • Sürücü çapı:45mm
  • Frekans aralığı:15 hz- 28000 hz
  • Maks. Giriş gücü:1600mw
  • Hassasiyet:99db /mw
  • Çevirici adaptör:Evet
  • Değiştirilebilir kablo:Evet
  • Taşıma çantası:Evet
  • Ağırlık(kablosuz):285g

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Audio Technica Ath-m50x Stüdyo Kulaklığı

Hemen hemen herkesin hayatında yer alan bir ürün olan kulaklıklar kullanım amacına göre farklılık göstermektedir. Evlerde, ofislerde ve müzik ile uğraşılan stüdyolarda ses bağlantısını sağlayan alıcı olarak görev yapmaktadırlar. Dış ortamdan yalıttıkları seslerin kulağa daha sağlıklı gelmesini sağlarlar. Günümüzde ses kalitesi ve sağlamlığı gibi pek çok unsur ile öne çıkan kulaklık modellerinden biri de stüdyo kulaklıklardır. Bu model hem profesyonel, hem de ev ortamında yapılabilecek müzik ve ses kayıtlarında mükemmeli arayanlar için tasarlanmıştır.

 
  • Kulak yastığı ve kafa bandı ile kullanım rahatlığı sağlar.
  • Üstün ses isabeti sunar.
  • 90 derece dönebilen kulak askılarına sahiptir.

Audio Technica Stüdyo Kulaklığı Özellikleri

Audio Technica Stüdyo Kulaklığı Özellikleri

Audio Technica stüdyo kulaklığı kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış ve yapımına son teknolojilerden faydalanılmıştır. Kafa üstü kullanım şekli ile kolaylıkla kullanım imkanına sahip olan bu ürün kulak ve baş kısmında baskı oluşturmaz. Bu nedenle uzun süreli kullanımlarda dahi üstün performans ve rahatlık sağlanır. Yapı olarak kapalı kulaklık olması sebebiyle oldukça dayanıklı ve düşmeye bağlı hasarlara karşı korunaklıdır. Kablosu değiştirilebilir ve yenisi kolaylıkla takılabilir. Audio-technica Ath-m50x stüdyo kulaklığı çevirici adaptöre sahiptir. Empedans 38 ohm, sürücü çapı 45 mm’dir. Frekans aralığı 15hz-28000 Hz olan ürünün gücü 1600 mw’dir. 99 dp/mw hassaslığa sahiptir ve ağırlığı kablosuz 285 gramdır. Kulak veya baş ağrıtmaz, sıkma yapmaz. Taşıma çantası ile birlikte kullanıcılarının hizmetine sunulur. Kutu içerisinde gönderilecek ürün beraberinde 1x3m düz kablo, 1 adet 1.2 düz kablo, 1 adet 1.2m sarmal kablo, 1 adet 6.35 mm adaptör ve taşıma çantası ile gelmektedir.

 

Audio Technica Stüdyo Kulaklığı Avantajları

Audio Technica Stüdyo Kulaklığı Avantajları

Stüdyo kulaklıklar denildiğinde akla ilk olarak yalnızca profesyoneller tarafından kullanılabileceği gelebilir, fakat profesyonel bir sese sahip olmak isteyenlerin kolaylıkla tercih edebilecekleri bir üründür. Audio Technica Audio-technica Ath-m50x stüdyo kulaklığı ATH-M50X ürünü ses konusunda kendini ispatlamıştır. Birçok avantaja sahip olan bu kulaklık isteyen herkesin üstün bir kaliteye sahip olmasını sağlamaktadır. Ses yalıtımı sayesinde kalabalık ve gürültülü bir ortam fark etmeksizin rahat bir şekilde sesi kulağa iletir. Dış sesleri minimuma indirirken kulaklığa gelen sesleri maksimuma çıkarılır. Dinlenilen içeriklerin en detaylı şekilde dinlenmesini sağlar. Ses içerisinde yapılan miksaj, mastering, kompression gibi işlemler rahatlıkla fark edilir. Derinlemesine ve sınırsız bir keyif sunulur. Üstelik bu deneyim için çok yüksek ücretlerle ekstra materyaller almak zorunda kalınmaz. Kulak ve kafa desteği ile uzun süreli kullanımlarda dahi acıtma yapmaz. 90 derece çevrilebilen ve katlanabilen kulaklık oldukça şık tasarımı ile göz zevkinize de hitap eder.

 

Audio Technica Stüdyo Kulaklığı Fiyatı ve Yorumları

Audio Technica Stüdyo Kulaklığı Fiyatı ve Yorumları

Tüm profesyonel çalışmalarda güvenle tercih edebileceğiniz ATH-M50X kodlu stüdyo kulaklığı etkileyici bir tasarıma sahiptir. Kulağı tamamen çevreler ve sesli ortamlarda dahi yüksek bir izolasyon sağlar. 90 derece dönebilir ve istenildiği takdirde tek kulaklıkla dinlenebilir. Katlanabilir tasarımı ile istenilen yere kolaylıkla götürülebilir. Üstün yalıtım teknolojisi ile donatılmıştır ve kullanım rahatlığı ile her anlamda kaliteyi taşımıştır. Stüdyo kulaklıkla kullanıcılarına orijinal ve temiz bir şekilde ses verilmesini sağlayan teknik ürünlerdir. Profesyonel veya kişisel her türlü ses kulaklığı için idealdir. Film izlerken veya ses kaydı yaparken kullanılabilen bu ürünler oldukça kolay kurulabilir. Siz de ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak üstün ses kalitesine sahip Audio Technica stüdyo kulaklığı fiyatı ve açıklamalarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Üstelik dilerseniz Audio Technica stüdyo kulaklığı değerlendirmeleri ve kullanıcı yorumlarını okuyup diğer kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Sonrasında isterseniz bu ürünü kolay ve hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.