Atiker Sr07 Sıralı Regülatör-beyin

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
632,10 TL625,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
582,12 TL576,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
576,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
610,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Atiker Sr07 Sıralı Regülatör-beyin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALO GARAJ Satıcı Ünvanı: MTS OTO GAZ MAKİNA MÜHENDİSLİK OTOMOTİV TEKSTİL MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0035011222900016 Vergi Kimlik Numarası: 0350112229
    Bu ürün ALO GARAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Atiker sr07 model sıralı sistem su beyni.
  • Paket içeriği
  • 1 ad. Atiker sr07 regülatör 1 ad. Bağlantı demiri 1 ad. 8mm bağlantı civatası 1 ad. 8mm pul 1 ad. 6mm bakır boru somunu 1 ad. 6mm bakır boru yüzüğü
  • Ürünlerimiz sıfır kutusunda ürünlerdir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Atiker SR07 Sıralı Regülatör - Beyin

Regülatör karbüratörlü araçların beyni olarak tanımlanır. Sıralı otomotiv sistemlerinde de bulunan bu parça, genellikle aracın beyni olarak bilinir. Araçlarda bulunan regülatörler sıvılaştırılmış petrol gazı yani LPG tankından gelen sıvıyı aracın motorunda bulunan sudan aldığı sıcaklık vasıtasıyla ısıtarak buharlaşmasını sağlar. LPG tankının içinden gelen sıvının içinde, motor filtresinden gelen tozlar, metaller ve diğer katı katkı maddeleri bulunur. Bu katkı maddeleri de araç regülatörüne gelerek zaman içinde performans düşürücü etkilere sebep olur. Böylelikle zaman içinde regülatörün diğer mekanik özellikteki parçalarını da işlevsiz hale getirir. Regülatörler, uzun ömürlü ve araç işleyişini kolaylaştıran önemli yedek parçalardır. Regülatörlerin başka bir görevi de yakıtın basıncını doğru ayarlamasıdır. Atiker SR07 regülatör, çok nokta enjeksiyonlu araçlarda da kullanılır.

  • Yakıt basıncı ayarlı
  • LPG ayarlama fonksiyonlu
  • Araç beyni uyumlu

Atiker SR07 Sıralı Regülatör-Beyin Özellikleri

Atiker SR07 Sıralı Regülatör-Beyin Özellikleri

Atiker SR07 sıralı regülatör-beyin, yüksek basınçla gelen sıvılaştırılmış petrol gazını motor soğutma suyunun sıcaklığını kullanarak gaz haline dönüştürür. LPG beyni yani tüp beyni araca gerektiği zaman gerektiği kadar gaz vermekle sorumlu parçadır. Bu ürünün araçlarda bulunan motorun gücüne göre çeşitli versiyonları vardır. Montajı kolaydır ve dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir ürün deneyimi sunar. Ürün montajının ardından aracınızın basınç ayarlarını kontrol ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Atiker regülatör araç motorunun gerilim seviyesi otomatik şekilde sabit hale getirmeye yarar. Bunun yanı sıra gaz basıncını düzenleyici ve basınç düşürücü özellikleri de bulunur. Ayrıca araçta tasarruflu ve güvenli elektrik kullanımı sağlar. Atiker’in regülatörü, hızlı enjektörleri ile ön plana çıkan bir üründür. Yüksek basınca sahip olan bu parça, turbo motor bulunan araçlarda dahi rahatlıkla tercih edilebilir.

Müşterilerin Atiker SR07 Sıralı Regülatör-Beyin Yorumları

Müşterilerin Atiker SR07 Sıralı Regülatör-Beyin Yorumları

Kısa vadede üstün araç performansı deneyimlemek isteyen araç sahipleri, Atiker SR07 sıralı regülatör tercih ederek bu amaçlarına rahatlıkla ulaşabilirler. Atiker SR07 sıralı regülatör-beyin kullananlar kolay tasarımı olması ve kaliteli performansı sayesinde memnuniyetlerini ürün değerlendirmesi özelliği sayesinde geri bildirim olarak diğer müşterilerle paylaşırlar. Atiker SR07 sıralı regülatör-beyin yorumları, ürünü tercih edecek diğer müşterilere, ürün hakkında bilgi verir. Bu yorumlar sayesinde müşterilerin, ürün hakkında karar vermesi kolaylaşır. Aynı şekilde ürünü satın alanlar kendi deneyimlerini paylaşarak diğer müşterilere de karar verme sürecinde destek sağlayabilir. Ürün özellikleri, regülatör alırken aradığınız parçanın aracınıza uyum sağlayıp sağlamadığını belirtir. Performans kapasitesinin bakımını yapar. Siz de internet üzerinden yapacağınız Atiker marka sıralı regülatör araması ve yapılan değerlendirmelere göz atarak satın almak istediğiniz yedek parçaya kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Atiker SR07 Sıralı Regülatör-Beyin Fiyatı

Avantajlı Atiker SR07 Sıralı Regülatör- Beyin Fiyatı

Atiker SR07 sıralı regülatör- beyin fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu modelin her araca kolay bir şekilde montajı mümkündür. O yüzden performans açısından değerlendirildiğinde tatmin edici sonuçlar elde edilir. Yapılan yorumlar incelendiğinde müşteriler tarafından memnuniyetle kullanıldığı görülür. Uzun ömürlü ve araç işleyişini kolaylaştıran yedek parçalar uygun fiyatlıdır. Bu model içerdiği parçalarla her zaman çalışmaya hazır halde bekler. Set halinde sahip olabileceğiniz bu ürünün üzerinde bağlantı elemanları ve kelepçeleri de hazır halde gelir. Atiker SR07 sıralı regülatör- beyin üstün performans kapasitesi tam bir üstün performans ürünü olarak tasarlanmış bir parçadır. Siz de satın almak istediğiniz yedek parçayı bütçenize uygun fiyatla satın alabilir, aracın beynini performansını destekleyecek şekilde yenileyebilirsiniz. Orijinal ve ulaşılabilir yedek parçalar için Trendyol’un ürün çeşitliliğinden faydalanabilirsiniz.