Atari Test Drive Unlimited 2 Ps3

344 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Atari Test Drive Unlimited 2 Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BARIŞ ONUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430430044
    Bu ürün SANAL TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ilan BizimHesap.com ile yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Atari Test Drive Unlimited 2 Ps3 bhesap93

Eden Games adlı oyun şirketinin yapımcılığını üstlendiği açık dünya, simülasyon ve araba yarışı temalı oyunu olan Test Drive Unlimited 2 aynı zamanda serinin ikinci oyunu olma özelliğini taşımaktadır. 2011 yılında ilk çıktığı günden itibaren araba oyunları deneyimine yeni bir soluk getirmiş yapımlardan bir tanesi olabilir. Oynanışında bulunan görevleri çeşitli lisanslı araçlarla tamamlayabilir, yarışlara girebilir ya da isterseniz harita içerisinde canınızın istediği şekilde sevdiğiniz araçlarla tur atabilirsiniz. Özellikle araba oyunu olmasından dolayı oyun konsollarında ayrı bir tat verebilmektedir. Bunu diğer konsollarda olduğu gibi en iyi Test Drive Unlimited 2 Playstation 3 ikilisi ile gerçekleştirmeniz olasıdır. Heyecanın sürekli dorukta olabildiği oyunda bir taraftan oyun oynama ihtiyacınızı karşılarken diğer taraftan ise içinizdeki araba sevdasını tatmin edebilirsiniz. Çıktığı yıldan günümüze dek sevilerek oynanabilen Test Drive Unlimited 2 PS3 bu popülerliğini ilgi çekici oynanışından almış olabilir.

  • Etkileyici Yarışlar
  • Lisanslı Arabalar
  • Playstation 3 ile Oynanabilme

Atari Test Drive Unlimited 2 Ps3 bhesap93 Özellikleri

Atari Test Drive Unlimited 2 Ps3 bhesap93 Özellikleri

Oyunun hali hazırda içerisinde bulunan lisanslı olarak yüzden fazla aracın bulunması oyun severleri heyecanlandırabilecek bir durumdur. Araba yarışı sevdalıları için özellikle oldukça fazla aracın olması tabi ki oyun zevkini arttıracak belli başlı etmenlerden birisi olarak görülebilmektedir. Bu araçların tamamına Test Drive Unlimited 2 Gameplay videolarını izleyerek göz gezdirebilir aynı zamanda grafik kalitesini ve oyunun temel dinamiklerini daha rahat anlayabilirsiniz. Oyunu oynarken araçların birbirinden farklı sürüş becerilerini ve hissiyatlarını kavrayabilir ona göre en çok beğendiğiniz araçlarla yarışabilirsiniz. Araçlarınızı özelleştirme imkânı da sunması ile dilediğiniz aracı kendi zevk ve oynayış tarzınıza göre renklerini yapılandırabilirsiniz. Dilerseniz ps3 sisteminize uyumlu direksiyon seti bağlayabilir oyunun simülasyon ruhunu da ortaya çıkarabilirsiniz. Eskiden oynamış olanların bile tekrar yükleyip oynamak isteyebileceği bir oyun olan test drive unlimited 2, yıllar sonra bile ilk günkü heyecanı yaşatmaya hazır gibi durmaktadır.

Test Drive Unlimited 2 Playstation 3 Kullanımı

Test Drive Unlimited 2 Playstation 3 Kullanımı

Oyunun yazılımında geliştirilen hassas mekanikleri sayesinde PS3 koluna tam hakimiyet verebilir bu şekilde hassas bir kontrolle arabanızın gaz tepkisini ve yönlendirilme becerisini daha iyi hissedebilirsiniz. Böylelikle Test Drive Unlimited 2 oyna yazısına tıkladığınız anda oyunun bir kenarda kalarak karşınıza adeta bir simülasyonun geldiğini fark edebilirsiniz. Bu sayede aldığınız mutluluğu ve yaşamakta olduğunuz heyecanı ikiye katlayarak bambaşka bir izlenim oluşturabilirsiniz. PS3 te bulunan el anatomisine uygun yerleştirilen tuş düzeni sayesinde oyun zorluk ayarlarını yükselterek aracınızı debriyajlı vites değiştirerek bile kumanda edebilirsiniz. Her türde oynanışa sahip olmakla beraber akıcı grafik kalitesi sayesinde görsel anlamda da keyif verebilecektir.

Atari test Drive Unlimited 2 Ps3 bhesap93 Yorumları

Atari test Drive Unlimited 2 Ps3 bhesap93 Yorumları

Tabi ki her ne kadar geçmiş yıllarda çıkmış olan bir oyun olarak bilinse de, güzel grafiklere sahip olduğundan dolayı kullanıcılar oyunun depolama alanlarında kaplayacağı yeri merak edebilmektedirler. Ancak işin aslı hiç de korkulduğu kadar değildir. Bu durumda test drive unlimited 2 kaç gb sorusuna yaklaşık olarak 14 gb cevabı verildiğinde sebebi anlaşılabilecektir. Gerçekten de böylesine bir oyunun istediği depolama alanının az olması şaşırtıcı gelebilir. Bu durumda oyun mekanikleri ve görsel tasarımının optimizasyonunun iyi yapıldığına dair bir işaret niteliği taşıyabilmektedir. Yine de oyun ile ilgili hem özellik hem de fiyat bilgisi konusunda referans alabilmek için Atari test Drive Unlimited 2 Ps3 bhesap93 ürün özelliklerini okuyarak fikir sahibi olmak mümkün olabilecektir. İnternette bu araba yarışı hakkında araştırma yaparsanız Atari Test Drive Unlimited 2 PS3 yorum ekranında muhtemelen ikisinin uyumunun ne denli iyi olabileceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.