1
Anakart kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

ASUS Prime B450M-K II AM4 Ryzen DDR4

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.668 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.803,12 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.749 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ASUS Prime B450M-K II AM4 Ryzen DDR4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QUEENPC Satıcı Ünvanı: QUEEN BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632030648800011 Vergi Kimlik Numarası: 6320306488
    Bu ürün QUEENPC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4

Bilgisayarlar insan hayatında önemli bir işleve sahiptir. Gelişmiş teknolojileri sayesinde hayatı kolaylaştıran cihazlardan biridir. Bilgisayarın işlevini sağlayan teknik parçaları bulunur. Bu parçaların başında anakart gelir. Anakartlar bilgisayarın beyni gibi işlev gösterir. Anakart, bilgisayardaki tüm donanım birimlerinin doğrudan ya da dolaylı olarak bağlı olduğu parçadır. Asus Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4, işlemcilerde bulunan tüm temel unsurları içerisinde barındıran tasarım ve mühendislik harikası bir anakarttır. İçerisinde bulundurduğu yüksek teknolojik sistem sayesinde aradığınız performansa ulaşabilirsiniz. Kurmak istediğiniz sisteminizi ASUS Prime B450M-K II AMD B450 serisi anakartla bir araya getirebilirsiniz. Bu anakart sayesinde kolay kurulum sağlayabilir, etkin işlevi ile yüksek performans elde edebilirsiniz. Ürünün EAN/UPC kodu 4718017932387 olarak geçer. ASUS Prime kalitesiyle siz de tanışın.

  • Yüksek işlemci
  • Gelişmiş teknoloji içeriği
  • Hızlı ve kolay kurulum

ASUS Prime B450M-K II AMD Teknik Özellikleri

ASUS Prime B450M-K II AMD Teknik Özellikleri

İşleyişi sağlamak için gereken parça olan anakart, geniş işlemci uyumu ile beğeninize sunulur. ASUS Prime serisi anakartla sisteminizi güvenle kurabilirsiniz. ASUS Prime B450M-K II anakartı birçok özelliği ile kullanıma sunulur. AMD RYZEN işlemcisi, AM4 soketine sahiptir. ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 ürünü, gelişmiş özellikleri içerisinde bulundurması ve işlevselliği ile tercih edilir. ASUS Prime B450M-K II AMD AM4 4400 MHz bellek saat hızına sahiptir. Hızlı işletimi sayesinde kullanılan cihazda yüksek verim sağlar. 64 GB maksimum bellek alanına sahiptir. Yüksek bellek hacmi sayesinde geniş depolama imkanı sağlar. ASUS Prime B450M-K II AMD anakartı DDR4-SDRAM hafıza türü desteği sunar. 2 adet bellek yuvasına sahiptir. SATA kablosu ürün içeriğine dahildir. Ürünü Gigabit Ethernet arayüzü, Windows 10 ve 7 desteğiyle kolayca kurup kullanabilirsiniz.

İndirimli ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 Fiyatı

İndirimli ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 Fiyatı

Bilgisayarınızı kaliteli bir sistemle kurmak, uzun süreli kullanım imkanı sağlar. İşlem kalitenizi artırarak konforlu bir kullanımı alanı sunar. ASUS markasının güvencesiyle sunulan bu modeli, barındırdığı yeni nesil teknoloji ile rahatça kullanabilirsiniz. Gelişmiş özellikleri, hızlı işlemcisi, rahat kurulumu ile evde veya iş yerinde rahatlıkla kullanılabilir. ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 fiyatı, ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir ve kalitesiyle eşdeğerdir. Yazılımı, işletimi, hafıza alanı, hızı ile beğeni toplayan bir üründür. Avantajlı kullanım imkanı ile işleminizi kolayca halledebilirsiniz. ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 satın alarak yüksek kalitede, uygun koşullara sahip bilgisayar sisteminizi kurma imkanına ulaşabilirsiniz. DDR4 bellek teknolojisiyle üretilen ürün müşteri memnuniyetine sahiptir. Anakart, geniş işlemci uyumu sayesinde cihazlarda kullanım kolaylığı sağlar. Bu avantajlı ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 Kullananlar

ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 Kullananlar

ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 soket anakartı bilgisayarın önemli bir parçası olarak hizmet verir. Bilgisayarın işletimini güçlendirecek bir değere sahip olması onu çekici kılan bir özelliğidir. Bu kaliteden yararlanmak ve alacağınız ürün olduğundan emin olmak için ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 kullananlar tarafından yazılan yorumlara bakabilirsiniz. Asus Prime AMD RYZEN işlemcisi gelişen teknoloji ile yüksek performans sağlayan bir sistemdir. Teknik özellikleri ürün verimini artıracak şekilde tasarlanır. Anakartı kullananlar hizmet kalitesinden aldıkları memnuniyeti yorumlar kısmında değerlendirir. ASUS Prime B450M-K II AM4 RYZEN DDR4 yorumları kısmına göz atarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bilgisayarınıza uygun anakartı arıyorsanız bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Yorumlar kısmına görüşlerinizi bildirerek almak isteyenlere de yardımcı olabilirsiniz. Ürünü Trendyol'dan uygun fiyat avantajlarıyla güvenle satın alabilirsiniz.