ASUS Dual GeForce GTX 1660 Ti 6GB OC EVO 192Bit GDDR6

5.243,92 TL

Ürün Bilgileri

ASUS Dual GeForce GTX 1660 Ti 6GB OC EVO 192Bit GDDR6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Depopark Satıcı Ünvanı: DATAPARK ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Vergi Kimlik Numarası: 2711317973
    Bu ürün Depopark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 6 GB
  • Bit Değeri 128 - 256 Bit
  • Ekran Kartı Bellek Tipi HBM2
  • Geliştirilmiş Teknolojiler OpenGL
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Özellik 3D Desteği
Geri Bildirim Ver

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 Bit

Bilgisayar komutlarının monitöre aktarılmasını sağlayan ana parçalardan biri ekran kartıdır. Ekran kartları işlemci ünitesine tümleşik olarak veya işlemci ünitesinden ayrı bir şekilde üretilir. İşlemci ünitesinden ayrı olarak üretilen ekran kartları, özellikle oyuncu bilgisayarlarında kaliteli performans aracı olarak kullanılır. Oyun severlerin hem eğlenmek istedikleri hem de eğlenceyi işe çevirdikleri zamanlarda ilk tercihleri kaliteli ve verimli zaman geçirmektir. Bu tercihler göz önüne alındığında yüksek performans sunarak oyunları gerçek hayattan ayırmayı zorlaştıran ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 bit ekran kartıyla oyun kalitenizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu ürünle video ve ekran görüntüleri çekebilir, canlı yayınlar yapabilirsiniz. Sosyal ağlarda canlı yayın yaparken üstün performans ve görüntü kalitesinin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Eksen teknolojili fanlar
  • Yeni nesil ton geçişleri
  • Yayınlanabilen oyun deneyimleri

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO Özellikleri

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO Özellikleri

ASUS ekran kartı, sahip olduğu birçok özellikle ürünü tercih eden müşterilerine üst düzey performans sunar. Bu model özel donanım tabanlı kodlayıcısı sayesinde güçlü verimlilik elde eder. Eksen teknolojili fanlar, bariyer halkasından yararlanarak aşağı yönlü hava basıncını artırır. Tam sessizliği vadeden 0dB teknolojisi kullanılır. GPU çekirdek sıcaklığı 55 derecenin altında kaldığı sürece fanlar durur. Böylece oyunları sessiz bir şekilde oynayabilirsiniz. 2.7 slot tasarımıyla ekstra tavan boşluğu, hız aşırtma potansiyelini artırarak fanları hafif ve düşük hızlarda çalıştırır. Koruyucu arka plakası kurulum ve kullanım sırasında bükülmeyi önleyerek bileşenleri ve iletken hatları hasara karşı korur. Bu ürün oyunların ekran yırtılması veya takılma olmadan oynanması için kaliteli yenileme hızı sunan bir teknolojiye sahiptir. Oyun içi not ekleme özelliği sayesinde üst düzey bir deneyim yaşayabilirsiniz.

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 Bit Fiyatı

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 Bit Fiyatı

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 bit satın alma sürecinde modelin avantaj sağlayan birçok özelliğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Modelin teknik detaylarının yanı sıra üzerinde bulunan hafif aydınlatma şeridi, sisteminize profesyonel bir tarz katar. Donanımlı iç özellikleri kadar dış görünüşüyle de görsel olarak teknolojik bir tamamlama sağlar. Bu özellikleriyle performans ayarlarından gelişmiş fan kontrolüne kadar ekran kartından yüksek verimlilikle yararlanmanız amaçlanır. Akıcı çalışma, gecikmesiz oyun keyfi ve üst düzey yayıncılık gibi özellikleri ile ön planda olan ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 bit fiyatı tüm fonksiyonları değerlendirilerek belirlenir. Kartın GPU çekirdek saat hızı, bellek frekansı ve voltaj ayarları gibi kritik ayarlarını özelleştirilebilir ve her şeyi gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 Bit Yorumları

ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 Bit Yorumları

Bilgisayardaki grafik verilerini işleyip görüntü olarak monitörde gösterilmesini sağlayan ekran kartı, yeni nesil teknolojinin sürekli geliştirdiği bir üründür. Ekran kartı gibi özellikle teknolojik alanda gelişen ürünleri satın almadan önce araştırma yapmak öncelikli tercihler arasında yer alır. Oyun kalitesini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 bit kullananlar, ürünle ilgili deneyimlerini yorumlarda paylaşır. Kararsız kaldığınız konularda ürünün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Karar vermenize yardımcı olması amaçlanan ASUS DUAL GeForce GTX 1660 Ti 6 GB OC EVO 192 bit yorumları kısmını okuyabilir, müşterilerin fotoğraflı paylaşımlarına da bakabilirsiniz. Böylece profesyonel bir oyun keyfi süreceğiniz bu ürünün hem orijinal fotoğraflarını hem de müşterilerin eklediği fotoğrafları karşılaştırabilir, online alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz. Online alışveriş için Trendyol'un tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz.