AstroAI Mini buzdolabı, 6 litre/8 kutu buzdolabı, soğutma ve ısıtma fonksiyonlu, 12 V/220 V

9.699 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

AstroAI Mini buzdolabı, 6 litre/8 kutu buzdolabı, soğutma ve ısıtma fonksiyonlu, 12 V/220 V

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Pratik ve şık?: Kompakt buzdolabı fütüristik estetiği, birçok işlevi ve sessiz bir sisteme sahiptir. Geliştirilmiş AstroAI 6L Skincare Fridge yatak odaları, ofisler, yurtlar, seyahatler ve daha fazlası için ilk seçimdir. ?Geniş 6 l kapasite?: Yükseltilmiş iç alan, 8 x 355 ml kutu veya 4 x 20 ons şişe suyu sorunsuz bir şekilde saklar. Çıkarılabilir rafta içecekleri, kozmetik ürünlerini ve yiyecekleri sorunsuz bir şekilde farklı yüksekliklerde saklayabilirsiniz. ?Isı ve soğutma fonksiyonu?: Ortam sıcaklığının altında veya 66 °C'ye kadar sıcak tutar. Geliştirilmiş soğutma çipi ve iyileştirilmiş izolasyon gibi gelişmiş teknoloji ile AstroAI mini buzdolabı mükemmel bir sıcaklık kontrolü ve performans sunar. ?Ev ve araç kullanımı?: 2 güç kablosu, 1 AC ve 1 DC içerir. 220 – 240 V güç kablosunu evde rahatça kullanabilmek için herhangi bir standart prize bağlayın. Yolda kullanım için 12 V DC kablosunu bir aracın çakmak girişine bağlayın. Seyahatinizi daha rahat hale getirin! ?Sezgisel tasarım?: Tabandaki benzersiz silikon pedler kaymayı önlerken gizli menteşeler çizilmelere karşı korur. Bu tasarım buzdolabının kullanımını kolaylaştırır ve aynı zamanda mobilya ve araçları korur. Uyarı: Daha iyi bir sızdırmazlık için kapı kilidinin daha dar bir tasarımını seçtik. Lütfen kapıyı kapatırken kapı kilidini sıkıca tutun.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 6 L
  • Volt 12/220 V
  • Buzdolabı Tipi Termoelektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver