Astonish Vegan Küf Temizleyici 750 ml 8027

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Astonish Vegan Küf Temizleyici 750 ml 8027

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Weblonya Satıcı Ünvanı: WEBLONYA ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800053291600001 Vergi Kimlik Numarası: 8000532916
    Bu ürün Weblonya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Astonish Küf Temizleyici Sprey 750 Ml Dezenfeksiyon için tercih edilen etkili bir üründür. Yüzey: Fayans, Seramik Karo , Plastik , Cam , Çeşitli Yüzeyler , PVC , Silikon Ürün Sınıfı: Fosfat İçermez

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Astonish Vegan Küf Temizleyici 750 ml

Küfler ısrarcı lekelerin başında gelir. Lekeyi çıkarmak için geleneksel birçok yöntem bulunur. Astonish vegan küf temizleyici 750 ml olarak tasarlanır. Ürünle güçlü yüzey lekelerini ekstra bir malzeme kullanmadan kolayca çıkarabilirsiniz. Hem ortamın havalandırılması hem de ürünün kullanımdan sonra ortama bol hava verilmesi tavsiye edilir. Yoğun lekelerin olduğu yerdeki ortam kokusunu gidermenin yöntemi küf temizleyici kullanarak temizliğin sağlanmasıdır. Ürün, kirli noktaya püskürtülüp 3 ile 4 dakika bekledikten sonra yüzey temiz bir bezle silinir. Daha sonra yüzeyde herhangi bir küfün kalmadığı farkedilir. Ürün kullanılırken hem kimyasallardan korunmak hem de hijyenik olarak çalışma yapmak için eldiven kullanılması önerilir. Ürün test ve deneyleri gerekli koşullar altında ilgili laboratuarlardan onay alır. Ürün ambalaj tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım sunar.

  • Kalıcı temizlik
  • Küf giderici
  • Yüzey parlaklığı

Astonish 750 ml Vegan Küf Temizleyici Kullanımı

Astonish 750 ml Vegan Küf Temizleyici Kullanımı

Küf temizleyici ürünün püskürtmeli kapak tasarımı sayesinde küfün veya lekenin tüm yüzeyini kapsayacak şekilde çıktı sağlar. Muslukların dip kısımları, banyonuzun gider kenarları ve duşakabinlerinizin kenarlarına sıkılabilir ve dakikalar içerisinde etkili sonuçların olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Ürünün özel formülasyonu sayesinde ihtiyacınız olan temizliği kalıcı bir şekilde sağlar. Ürün ile hem lavabo, mutfak tezgahlarının lekelerini hem de küf ve pas lekelerini çıkarabilirsiniz. Farklı yerlerde de kullanılması avantaj sağlar. Astonish vegan küf temizleyici sprey 750 ml olarak tasarlanması ve sprey şeklinde kullanılması sayesinde zor ve inatçı lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz. Ürünü kullanırken çıplak elle temas etmemesi tavsiye edilir. Temizleyici spreyi kullanımdan sonra ortam havalandırmasaı yapılması önemlidir. Rutubetli ve nemli ortamların temizliğinde kullanım sağlaması size yardımcı olur. Sprey pencere kenarında ve plastik yüzeylerde oluşan küflerin temizlenmesinde de etkili sonuçlar verir.

Astonish 750 ml Vegan Küf Temizleyici Özellikleri

Astonish 750 ml Vegan Küf Temizleyici Özellikleri

Astonish küf temizleyici sayesinde evinizde oluşan ve çıkaramadığınız leke ve küfleri rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ürün, plastik ambalajı elde kullanım konforu sağlar ve spreyi sayesinde yüzeye tam püskürtme ile etkili sonuç alınır. Ürün tasarım aşamasında hiçbir şekilde hayvan veya diğer canlılarda teste maruz bırakılmadan üretimi sağlanır. Temizleyici spreyin konsantrasyonundan kaynaklı bir kokusu vardır. Ürün yüzeylere uygulandıktan sonra ortamı havalandırmadan uzun süre kalınmaması önerilir. Spreyi duvarlarınızda da kullanabilirsiniz. Duvarların yüzeyini aşındırmadan bezle temizleyebilirsiniz. Evinizin köşelerinde veya tavanda oluşan rutubet kaynaklı küflerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Banyo ve tuvaletlerdeki derz yüzey lekelerini bu ürünle tertemiz hale getirebilirsiniz. Astonish vegan küf temizleyici 750 ml yorumları hakkında araştırma yapabilir ve okuyabilirsiniz. Sizde aynı şekilde yorumlarınızla katkıda bulunabilirsiniz.

Astonish 750 ml Vegan Küf Temizleyici Fiyatı

Astonish 750 ml Vegan Küf Temizleyici Fiyatı

Ürünün özel formülasyonu ve etkili sonuç vermesi, uzun süre rahatsız olduğunuz küf ve lekelerinize kalıcı çözümler üretmesi gibi avantajları ürünün fiyatını belirler. Israrcı lekeleri dakikalar içerisinde temizleyerek yok etmek müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünün ambalajı ve içeriği gerekli standartlardan geçerek onay alır. Ürün hakkında üzerindeki iletişim numaralarından bilgi sağlayabilirsiniz. Astonish vegan küf temizleyici sayesinde ev içi temizlikleriniz de size yardımcı olur. Güvenle kullanabilecek bir üründür. Spreyin çocuklardan, göz, yüz temaslarından uzak tutulması önem arz eder. Spreyi kullananların maske ve eldiven eşliğinde uygulama yapmaları sağlık açısından tavsiye edilir. Spreyi sıktıktan sonra sünger yardımıyla kirleri çekebilir ve silebilirsiniz. Silikon yüzeyler veya derz yüzeyler ilk günkü gibi tertemiz olarak görünür. Astonish vegan küf temizleyici 750 ml fiyatı hakkında Trendyol’dan bilgi sağlayabilir ve ürünü inceleyebilirsiniz.