Assos Vagi-flora Vajinal Flora Düzenleyici 14 Kapsül

Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
363,04 TL352,15 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
360,90 TL350,34 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Assos Vagi-flora Vajinal Flora Düzenleyici 14 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eOksijen Satıcı Ünvanı: EBK HARİTA MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323052997300014 Vergi Kimlik Numarası: 3230529973
    Bu ürün eOksijen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vagi flora

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Assos Vagi-Flora 14 Kapsül

Assos Vagi-Flora, bazı rahatsızlıkların önlenmesinde son derece etkilidir. Vajinal floranın sağlıklı olması hem önemli hem de gereklidir. Vajinal floranın bozulmasında bilinen bazı nedenler vardır. Yakın zamanda antibiyotik kullanımı, bu nedenler arasında yer alır. Aynı zamanda tampon kullanmak, ağır regl dönemleri geçirmek ve aşırı şekilde temizleme gibi durumlar da vajinada bazı bozuklukların oluşmasına neden olur. 3700244200040 kodlu ürün, bu noktada büyük avantaj sağlar. Ürün, vajinal floranın koruyucu görevini olması gerektiği şekilde yerine getirebilmesi noktasında faydalıdır. Aynı zamanda gerekli dengenin sağlanmasında da büyük oranda rol oynar. Vagi Flora seçeneği, gerekli kısımların düzenlenmesinde size yardımcı olur. Bu sayede sorunlarınızdan kurtulmanız mümkün hale gelir. Ürünü basit bir şekilde kullanarak kısa süre içinde beklediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

  • Güçlü içerik
  • Pratik kullanım
  • Sağlıklı malzeme

Vagi-Flora 14 Kapsül Kullanımının Etkileri

Vagi-Flora 14 Kapsül Kullanımının Etkileri

Vajinal floranın, sağlıklı olması son derece önemlidir. Bu durumu sağlayabilmek için ise bazı düzenleyicilere ihtiyaç duyulur. Özellikle mantar ve bakterilere karşı güçlü bir etki gösteren Assos Vagi-Flora 14 kapsül, vajinanın normal pH’ını düzenler. Aynı zamanda laktik asit üretir. Doğal bir koruyucu kalkanı oluşturur. Bu sayede de vajinal floranın sağlıklı biçimde gelişmesi için uygun ortamı sağlar. Assos Vagi-Flora 14 Kapsül kullananlar ilk önce talimatlara dikkat etmelidirler. Kapsülün kullanım öncesinde ıslatılması gerekir. Doğru ıslatılmadıysa çözünmeyen kapsül parçalarının sızması söz konusu olabilir. Kullanım sırasında ped de tercih edilebilir. Bu ürün kullanılırken cinsel ilişkiye girilebilir. Fakat kullanımın ardında gelen 8 saat boyunca kondom ya da lateks diyafram tercih edilmemelidir. Siz de Assos Vagi-Flora 14 Kapsül yorum kısmından müşterilerin bu ürüne dair deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünle ilgili fikir edinebilirsiniz.

Düzenleyici ve Etkili İçerikte Assos 14 Kapsül

Düzenleyici ve Etkili İçerikte Assos 14 Kapsül

Vajinal kapsül, benzersiz bir içeriğe sahiptir. Üründe vajinada doğal şekilde yer alan lactobacillus rhamnosus Döderlein ve probiyotik özelliği bulunan içerikler vardır. Bu sayede de kullanımdan kısa bir süre sonra etki göstermeye başlar. Bu seçenek, farklı yaş gruplarına da hitap eder. Ürün, vajinal rahatsızlığı olan kişilere tarafından kullanılabilir. Ancak öncesinde doktora danışmakta fayda vardır. Vajinal florada meydana gelen düzensizlikler, birtakım belirtiler ile kendini gösterir. Bu belirtiler arasında; kaşıntı, yanma, istenmeyen koku ve tahriş gibi unsurlar yer alır. Assos Vagi-Flora 14 kapsül satın alarak bu ürüne hem hızlı hem de pratik bir biçimde ulaşabilirsiniz. Böylelikle bu belirtilerin düzenlenmesinde size yardımcı olacak kapsüle sahip olabilirsiniz. Bu ürünü belirtildiği şekilde kullanarak kısa süre içinde etkisini gözle görülür biçimde fark edebilirsiniz.

Assos 14 Kapsül Fiyatı ve Kullanımı

Assos 14 Kapsül Fiyatı ve Kullanımı

Dikkat çeken bu seçenek, vajinal floranın düzenlenmesinde kullanılır. Kullanıldığı zaman vajinanın normal pH’ını düzenleyen laktik asitleri başarılı biçimde üretir. Her bir kapsül içeriğinde; laktoz monohidrat ve magnezyum stearat bulunur. Bu seçenek, kokusuz bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda kullanım sırasında leke bırakmaz. Genel olarak bu ürünün akşam yatmadan önce uygulanması tavsiye edilir. Vajinal floranın düzenlenmesi için periyodik kullanım gerekir. 7 gün boyunca gün içinde sabah ve akşam birer kapsül şekilde kullanılabilir. Vajinal enfeksiyonları önleme konusunda kullanım süresi daha farklıdır. 3 hafta boyunca vajina içine günde 1 kapsül şeklinde uygulanabilir. Ancak kullanım ya da uygulama öncesinde mutlaka uzman hekime danışılmalıdır. Bu sayede daha verimli ve sağlıklı bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz. Siz de Trendyol ile Assos Vagi-Flora 14 kapsül fiyat avantajından faydalanıp kaliteli içerikli bir düzenleyiciye sahip olabilirsiniz.