ASPEROX Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Yağ Çözücü 1000 ml X 3 Adet

359 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ASPEROX Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Yağ Çözücü 1000 ml X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saskın bakkal Satıcı Ünvanı: YASİN SERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610324097
    Bu ürün saskın bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asperox Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Yağ Çözücü 1000 ml x 3 Adet
Geri Bildirim Ver

ASPEROX Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Yağ Çözücü 1000ml 3 Adet

İnatçı yağ ve kir lekelerini beş saniyede temizleyebileceğiniz Asperox Srı Güç, 3 adet olarak satışa sunulur. Avantajlı boyutlara sahip 3 kutu ürünün birlikte satıldığı paket içerisinde yer alan ASPEROX yağ çözücü inatçı kirlerle kolayca başa çıkmanızı sağlar. Yüzey aktif karışım ile hazırlanan formüle sahip olan ürün, sprey formuyla kolay uygulama özelliklerine sahiptir. Sprey ile uygulanan ürün kirlerle 5 saniye içerisinde etkileşime geçer. Temizlik bezi ve sünger gibi aparatlarla temizleyebilmeniz için uygun niteliklere sahiptir. Yüzeyde bulunan lekeyi kısa süre içerisinde silerek alanın temiz ve ışıl ışıl görünmesine yardımcı olur. ASPEROX Sarı Güç ultra yağ çözücü 1 lt sprey uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Farklı yüzeylere uygulayabileceğiniz ürünü alarak etkili temizlik yapabilirsiniz.

  • Sprey şişeyle kolay kullanım
  • Hızlı ve yüksek etki
  • Solvent ve paraben içermeyen formül

Etkili Formülüyle ASPEROX Sarı Güç

Etkili Formülüyle ASPEROX Sarı Güç

Musluk, lavabo, mutfak tezgahı, fırın ve tencere gibi çeşitli yüzeyler üzerinde kullanımı uygun olan ürün, inatçı lekeleri kısa süre içerisinde temizlemenize yardımcı olur. Etkili formülüyle kısa süre içerisinde yüzeyde bulunan kirlerle reaksiyona girer. İnatçı yağ lekelerinin yanı sıra, tozlu yüzeylerde de kullanabileceğiniz ASPEROX sarı güç çok amaçlı ultra yağ çözücü 1000 ml dermatolojik testlerden geçirilerek satışa sunulur. Güvenle kullanabileceğiniz ürün solvent ve paraben gibi maddeler içermeden üretilir. Özel formülüyle mutfaklarınızda ve çeşitli yüzeylerin üzerinde etkili bir temizlik gücüne sahip olan ürün, hijyenik alanlar elde etmenize yardımcı olur. Limon kokusu ile desteklenen formülü, yaşam alanlarınızı temizlerken hoş bir kokuyla ferah bir etki bırakır. Etkili temizlik için satın alacağınız ürünü kullanarak hijyenik ve steril sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kısa Sürede Etki Yaratan ASPEROX Sarı Güç

Kısa Sürede Etki Yaratan ASPEROX Sarı Güç

Sprey kutuya sahip olan ambalajıyla pratik kullanım sağlayan ürünü, uygulama yüzeyine sıktıktan sonra 5 saniye beklemeniz gerekir. 5 saniyede lekelerle etkileşime geçen ürün kalıntıların temizlenmesi için uygun ortam hazırlar. Sünger, temizlik bezi gibi aparatlarla yüzeyi etkili bir şekilde temiz hale getirebilirsiniz. Uygulama alanına zarar vermeden, çizilme gibi durumlara yol açmadan işlemlerinizi sonlandırabilirsiniz. Etkili formülü ve kolay kullanımıyla ön plana çıkan ASPEROX Sarı Güç çok amaçlı ultra yağ çözücü 1000 ml x 3 adet uygun fiyatlı kullananların beğenisini toplar. Temizliğin kısa süre içerisinde etkili bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan ürün, steril bir yaşam alanı sunar. Ürünü daha önceden kullanan müşterilerin yazdığı ASPEROX Sarı Güç çok amaçlı ultra yağ çözücü 1000 ml x 3 adet uygun fiyatlı yorumlarını inceleyerek hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı ASPEROX Sarı Güç

Uygun Fiyatlı ASPEROX Sarı Güç

Yağ ve yemek kalıntılarını temizlemek için kullanabileceğiniz ürün, güçlü içeriğiyle kısa süre içerisinde temizlik yapmanıza yardımcı olur. Doğal ve mineral Grecialar içeren ürün, pratik bir kullanıma sahiptir. Nemli bez ve sünger kullanımıyla temizliğin gerçekleşmesini sağlayan ürün, uygulama yüzeylerinin kolay bir şekilde temiz hale gelmesini sağlar. Ocak, davlumbaz ve fırın gibi mutfak içerisinde yer alan eşyaların üzerinde kullanılır. Bunun yanı sıra motor, bisiklet ve arabalarda yer alan yağ lekelerinin çözülmesine yardımcı olur. ASPEROX Sarı Güç çok amaçlı ultra yağ çözücü 1000 ml x 3 adet uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çeker. Avantajlı boyuta sahip olan ürün, uzun süreli olarak kullanılır. Bütçenize uygun ASPEROX Sarı Güç çok amaçlı ultra yağ çözücü 1000 ml x 3 adet uygun fiyatlı fiyatlarından yararlanarak Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.